Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μέρος των ΗΠΑ απέναντι στη Ρωσία πήρε η Ελλάδα μέσω της Μπακογιάννη


«Η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της κρίσης στη Νότια Οσετία κινήθηκε σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αρχές που διαχρονικά διέπουν την εξωτερική της πολιτική» υπογράμμισε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Και συνέχισε: «Κορωνίδα αυτών των αρχών αποτελεί ο σεβασμός της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών. Αυτήν την πολιτική αρχών και σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου έχουμε εφαρμόσει με συνέπεια σε σειρά ζητημάτων».

«Για το ζήτημα της κρίσης στη Γεωργία, η Ελλάδα, τόσο στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και στο Συμβούλιο του ΝΑΤΟ, έδωσε την πλήρη υποστήριξή της αφενός στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής του Σχεδίου των Έξι Σημείων για την έξοδο από την κρίση, το οποίο είχαν συνυπογράψει Μόσχα και Τιφλίδα, και αφετέρου στην ανάγκη σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας της Γεωργίας» σχολίασε.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για τις σημερινές (Τρίτη) εξελίξεις και συνυπογράφουμε τη δήλωση της γαλλικής προεδρίας, καταδικάζοντας την απόφαση της αναγνώρισης των αποσχισθεισών από τη Γεωργία περιοχών της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας» κατέληξε η κα. Μπακογιάννη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]