Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: "Εμείς είμαστε ο ενεργός και εποικοδομητικός συμμετέχων"

Πρέπει να παίρνουν κάτι ή

χρειάζονται κάτι επειγόντως


«Η Ελλάδα είναι εκείνη που είναι απρόθυμη για την επίλυση της διένεξης για το όνομα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ και εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, Ίβιτσα Μπότσεφσκι, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων «Μακφάξ», επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Γκρούεφσκι.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει ποια πλευρά δεν θέλει επίλυση της διένεξης κι αυτή είναι η Δημοκρατία της οποίας η πρωτεύουσα είναι η Αθήνα», δήλωσε ο ο κ. Μπότσεφσκι, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ελληνικό Τύπο περί πιθανού «παγώματος» των διαπραγματεύσεων από τον κ. Νίμιτς.

«Η "Μακεδονία" -υποστήριξε- είναι ακόμη ενεργός και εποικοδομητικός συμμετέχων σε αυτές τις διαδικασίες».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]