Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι βάσεις για όλες τις σχολές


Ανακοινώθηκαν οι βάσεις για


την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ



Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, δίνοντας τέλος στην αγωνία 90.508 υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγής.
Η αύξηση του αριθμού των υποψηφίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ που έγραψαν εφέτος πάνω από 18 στις πανελλαδικές εξετάσεις ωθεί τις βάσεις των περιζήτητων σχολών (π.χ. Νομικές, Παιδαγωγικές, Ιατρικές και ορισμένες Πολυτεχνικές) σε σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι. Αντίθετα, η αύξηση του αριθμού όσων έγραψαν κάτω από τη βάση και οι μικρές αποκλίσεις στον αριθμό εκείνων που έγραψαν μέτρια ή καλά στις εξετάσεις (από 11 ως 16,5) οδηγούν τις βάσεις αρκετών σχολών που απαιτούν αντίστοιχες βαθμολογίες προς τα κάτω.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]