Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μ.Νίμιτς: Οι διαφορές παραμένουν

Οι διαφορές (για το θέμα της ονομασίας) παραμένουν, ωστόσο αμφότερες οι πλευρές, στις ιδιωτικές συναντήσεις που είχαμε, με ενθάρρυναν να συνεχίσω τη διαδικασία, δήλωσε χθες ο Αμερικανός μεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Η δήλωση του κ.Νίμιτς έγινε λίγο μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, υπέρ της διπλής ονομασίας, αξιώσεις στις οποίες επανήλθε και ο υπουργός Εξωτερικών Α. Μιλόσοσκι.

«Προτιμώ να μην απαντήσω στις δημόσιες τοποθετήσεις» ήταν η αντίδραση του κ. Νίμιτς σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε:

«Θα πω ότι στις ιδιωτικές συναντήσεις άκουσα τις απόψεις των δύο πλευρών, άμεσα από τα δύο μέρη, τα οποία με παρότρυναν να συνεχίσω τη διαδικασία, η οποία είναι υπό εξέλιξη, ανεξαρτήτως του ότι οι διαφορές παραμένουν».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]