Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΠΓΔΜ: Τουρκική η μοναδική προσφορά για τα αεροδρόμια

Η τουρκική εταιρεία TAV Airports Holding υπέβαλε τη μοναδική προσφορά στο διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου που θα αναλάβει τη λειτουργία δύο αεροδρομίων και την κατασκευή νέου τερματικού σταθμού εμπορευμάτων σε τρίτο αεροδρόμιο της ΠΓΔΜ.
Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του διαγωνισμού ήταν η εκχώρηση των δικαιωμάτων λειτουργίας των αεροδρομίων στις πόλεις Σκόπια και Οχρίδα για χρονική περίοδο διάρκειας 20 ετών καθώς και η κατασκευή σταθμού εμπορευμάτων στο αεροδρόμιο της πόλης Stip.
Ακόμα και με μία προσφορά η διαδικασία του διαγωνισμού είναι έγκυρη και σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία, δήλωσε χθες ο πρόεδρος της αρμόδιας για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού επιτροπής, κ. Igor Janusev.
Οι επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει ο ανάδοχος στα δύο πρώτα αεροδρόμια θα κατευθυνθούν κυρίως προς τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων υποδομών και πιο συγκεκριμένα τη βελτίωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την εισαγωγή συστημάτων ασφαλείας κ.λπ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]