Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποφασισμένη η Κοντολίζα για το Σκοπιανό - Φέρνει τη λύση τον Σεπτέμβριο!


Φέρνει σχέδιο για το Σκοπιανό
Σχέδιο για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων θα παρουσιάσει στις 23 Σεπτεμβρίου, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού Πρακτορείου ΜAKFAX, η Κοντολίζα Ράϊς, θα παρουσιάσει το σχέδιο παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και των Σκοπίων.Στις 24 Σεπτεμβρίου το σχέδιο πρόκειται να παρουσιαστεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο στόχος και η μόνη ουσία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια είναι η εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης και μάλιστα εύχρηστης για να σταματήσει το «κρυφτούλι» με το προσωρινό όνομα, υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωϊνό Μέγκα».
Νέα προκλητική κίνηση ετοιμάζουν τα Σκόπια

Σύμφωνα με πληροφορίες του City 99.5, εντός των προσεχών ημερών προγραμματίζονται τα αποκαλυπτήρια προτομής του Φιλίππου του Β΄στην πρωτεύουσα των Σκοπίων, με ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.
Εν τω μεταξύ, ο Μάθιου Νίμιτς δήλωσε πως «και οι δύο πλευρές, στις ιδιωτικές συναντήσεις που είχαμε με ενθάρρυναν να συνεχίσω τη διαδικασία, αν και οι διαφορές παραμένουν» αναφερόμενος στις κατ' ιδίαν επαφές που είχε με Ελλάδα και Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στο Νίκολα Γκρούεφσκι, μετά τις δηλώσεις περί διπλής ονομασίας και τους ισχυρισμούς ότι η Ελλάδα καθυστερεί τη λύση στο ζήτημα του ονόματος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]