Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όχι άλλες αβάντες στον Καμμένο


Της Βίβιαν Ευθυμιοπούλου

Για την αριστερά που έφερε στο κέντρο της πολιτικής σκηνής την αντισημιτική, ομοφοβική ακροδεξιά, που προσκύνησε την εξουσία των ράσων και διόρισε ως Υπουργό ένστολο χωρίς αυτός να έχει προηγουμένως παραιτηθεί από το αξίωμά του, δεν έχουμε πλέον να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Έχουν ειπωθεί όλα. Εργαλειοποίησαν τα πάντα και τους πάντες για να παραμείνουν στην εξουσία και η στήριξη που απολαμβάνουν σε όλα τα επίπεδα δεν λέει πλέον τίποτα για τους ίδιους παρά μόνο για όσους επιμένουν να τους στηρίζουν ανοιχτά ή έμμεσα, με τη σιωπή τους.

Γιατί, λοιπόν, να βάλουμε στο στόχαστρό μας τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι την κυρία Μέρκελ, τους δανειστές, όσους στη Δεξιά παίζουν το παιχνίδι του κ.Τσίπρα στο όνομα μάλιστα του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί να κατηγορήσουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όχι την Εκκλησία της Ελλάδος που έφτασε χθες στο σημείο να ευτελίσει το ιερότερο, για αυτήν, μυστήριο ανοίγοντας τις πόρτες της Μητρόπολης στις κάμερες για ν’απαθανατίσουν τον Πάνο Καμμένο ενώ μεταλαμβάνει;

Δείχνει δεινός παίκτης της πολιτικής, ο Πάνος Καμμένος. Λογικό όμως γιατί «παίζει μπάλα» μόνος του. Δεν έχει απομείνει ούτε ένας παραδοσιακός, συντηρητικός θεσμός να τον εξοβελίσει από το χώρο ως αυτό που πραγματικά είναι. Μόνον ένας φιλελεύθερος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανύποπτο χρόνο, κατά τη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ, το 2017 ερωτώμενος αν θα συνεργαστεί ποτέ η Νέα Δημοκρατία με τον Πάνο Καμμένο ακόμα κι αν και είχε τις πολύτιμες ψήφους για τον σχηματισμό κυβέρνησης απάντησε κατηγορηματικά «Όχι».

Μέχρι σήμερα, συντηρητικοί κύκλοι και Εκκλησία της Ελλάδος τον καμαρώνουν να τους παρωδεί.


Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως αίρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ. Φαίνεται ότι θεωρεί ότι στο όνομα της τηλεθέασης, θα του ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες και θα τον βοηθήσουν να μπει εύκολα στα σπίτια του κοινού του ΣΚΑΙ για να τους πουλήσει τη «γνήσια δεξιά και πατριωτική πραμάτεια του». Ποιος μπορεί να τον κακίσει επειδή πιστεύει ότι μπορεί να το κατορθώσει κι αυτό;

Για το πρόβλημα των άκρων η πολιτική θεωρία έχει δώσει απάντηση προ πολλού. Τα άκρα είναι υπόθεση των χώρων με τους οποίους εφάπτονται στ’αριστερά τους.

Την πόρτα για τον μεγάλο κοινό της κεντροδεξιάς την έχει κλείσει ερμητικά στον Πάνο Καμμένο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Περιμένουμε να δούμε πόσο χώρο θα του αφήσει το υπόλοιπο σύστημα της δεξιάς στην Εκκλησία και τα Μήντια. Θα δούμε ως πότε θα του αφήνουν γήπεδο ελεύθερο για να παριστάνει, ανενόχλητος, το μεγάλο παίκτη.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]