Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση ανοχής απέναντι στην αντοχή της χώρας


Ο Α.Τσίπρας είναι υποχρεωμένος- δεσμευμένος απέναντι στους φίλους- προστάτες του στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος, προκειμένου να εξακολουθήσει και αποδώσει τα μάλα η πολιτική τους στήριξη προς την κυβέρνηση του.

Επομένως η διατήρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή την στιγμή η προϋπόθεση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα κουκιά για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι γνωστά και εξασφαλισμένα. (151)

Τα κουκιά για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση είναι κατά πολύ λιγότερα χάρη σ ένα ευέλικτο Κανονισμό της Βουλής, που επιτρέπει «κυβέρνηση ανοχής» με ψήφους άνω των 120.

Επομένως η κυβέρνηση αποδέχθηκε ευχάριστα να χάσει το ένα πόδι της (ΑΝΕΛ), δημιουργώντας μάλιστα συνθήκες ηρωικής αποκοπής του μέχρι χθες συγκυβερνήτη Καμμένου.

Ο μέχρι χθες συγκυβερνήτης Καμμένος, προτίμησε να χάσει το ενάμιση πόδι του και να αποχωρήσει όρθιος από το Μαξίμου , καλώντας αμέσως σε εθνική συσπείρωση γύρω του όλων των άστεγων πατριωτών, ώστε στις επόμενες εκλογές να είναι έστω και τεχνητώς αρτιμελής.


Ο πρόεδρος – σκέτο από σήμερα – Καμμένος δίνει τη μάχη των δικών του κουκιών, που δεν ξεπερνούν τη μιάμιση παλάμη για να μπορεί να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής ως πρόεδρος κόμματος και κυρίως να έχει και την υπουργική ασυλία.

Μένουν και τα σκόρπια κουκιά. Άλλα έχουν συνειδησιακά- πολιτικά προβλήματα , άλλα προβλήματα επανεκλογής τους, πιο σίγουρης σε πιθανότητες με το κυβερνών κόμμα από το τίποτα του κόμματος προέλευσης τους.

Αυτή η κουτσουρεμένη κυβέρνηση ανοχής, μονίμως σε αναζήτηση κουκιών, που θα προκαλούν τεκτονικούς σεισμούς στα υπόλοιπα μικρά κόμματα, έχει βάλει τώρα πλώρη για τα μεγάλα και απελευθερωτικά σχέδια για την επόμενη ημέρα στη χώρα, όπως τα περιέγραφε ο πρωθυπουργός.

Με άλλα λόγια, η παρούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- σκέτη πλέον- θα είναι η... προεκλογική κυβέρνηση της επόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και ο απώτερος στόχος.

Και όλα αυτά με την ανοχή της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας ,με αντοχή που είναι ευμετάβλητη και καθόλου δεδομένη.

Κύρα Αδάμ
ProNewsΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]