Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Kαλολαδωμένα γιουσουφάκια ή τζαμπατζήδες;


Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ανεξαρτήτως αν κάποιοι συμφωνούν ή όχι με τη συμφωνία των Πρεσπών στην προκειμένη περίπτωση έχει παιχτεί ένα πολύ χοντρό αντεθνικό παιχνίδι.

Και ταυτόχρονα υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις άθλιας συναλλαγής προκειμένου να περάσει η συμφωνία. Πιθανότατα εκβιασμοί, πολιτικά ανταλλάγματα ενδεχομένως και χρηματικά.

Κανείς δεν ξεχνά ότι οι καταγγελίες του Καμμένου για εκείνα τα 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος αλλά και για τα μυστικά κονδύλια στο υπουργείο Εξωτερικών επί της ουσίας δεν έχουν απαντηθεί.

Το ποιοι τα άρπαξαν κατά το κοινώς λεγόμενο πιθανότατα κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί και ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του ή στο κελί του.

Ποιοι όμως παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες της χώρας είναι ακόμη χειρότερο. Αυτοί που ξεπουλάνε ένα όνομα μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην καρέκλα του βουλευτή, του υπουργού, του πρωθυπουργού είναι πιο άθλιοι από εκείνους που τα παίρνουν κανονικά.

Τι έχουμε εδώ και μερικές ημέρες; Βουλευτές διάφορων κομμάτων διάσπαρτους να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τις Πρέσπες αλλά κι εκείνοι που δεν θα ψηφίσουν γιατί είναι… πατριώτες θα στηρίξουν την κυβέρνηση. Σε τι διαφέρουν άραγε ως προς την αθλιότητα και την αντεθνική στάση;


Για παράδειγμα, λέει ο Β. Κόκκαλης, υφυπουργός που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, ότι δεν στηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών. Ταυτόχρονα όμως θα στηρίξει την κυβέρνηση γιατί δεν πρέπει να πέσει. Δηλαδή η κυβέρνηση που έφερε μια αντιπατριωτική συμφωνία θα στηριχθεί από αυτόν που είναι πατριώτης; Τρελό, ανήθικο, άθλιο όπως θέλετε πάρτε το.

Και το ίδιο ισχύει για όλους όσοι το παίζουν μακεδονομάχοι αλλά θα σηκώσουν το χεράκι τους για να στηρίξουν τον Τσίπρα. Διότι η μαγκιά είναι να το παίζεις πατριώτης και ταυτόχρονα να πολεμάς να φύγουν και οι υπονομευτές της Ελλάδας. Και τα δύο μαζί δεν γίνονται.

Υπάρχει ένας βουλευτής Σαρίδης του κόμματος του μπάρμπα Βασίλη. Εξελέγη γιατί εμείς τον εκλέξαμε. Ψήφισε τον προϋπολογισμό, δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αλλά θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα. Γιατί; Για να πάρει 7.000 ευρώ επί έξι – επτά ακόμη μήνες; Του έχουν τάξει κάτι άλλο; Θα τον κάνουν… υπουργό όπως έκαναν την Παπακώστα, την… καραμανλικιά που θα σηκώσει και τα δυο της τα χεράκια για να ψηφίσει Πρέσπες και κυβέρνηση; Γιατί; Επειδή έγινε υπουργός, τόσο φτηνή είναι η ψήφος για τη Μακεδονία;

Κι από την άλλη έχουμε ένα αυτοεξευτελιζόμενο Πάνο Καμμένο ο οποίος δεν έχει τίποτε. Ούτε αξιοπρέπεια, ούτε βουλευτές, ούτε κόμμα και τι θα κάνει; Κωλοτούμπα; Αντάρτικο;

Ό,τι κι αν κάνει δεν σώζεται κι αν πράγματι ήθελε να μπλοκάρει τη συμφωνία θα είχε ρίξει την κυβέρνηση όταν μπορούσε, όχι τώρα που έχουμε τετελεσμένα.

Και ο Καμμένος επέλεξε να κάνει τη δουλίτσα του, να παίρνει τη μισθάρα του, να κλείνει τις συμφωνίες του, να έχει εξουσία και να κάθονται κλαρίνο μπροστά του. Όλα αυτά άξιζαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Ρωτάμε όλους αυτούς τους πατριώτες που θα τρέξουν να ψηφίσουν το επόμενο διάστημα είτε τη συμφωνία είτε την κυβέρνηση. Πόσο αξίζει μια ψήφος; Την υποθήκευση του ονόματος της Μακεδονίας; Πόσα είναι τα αργύρια της προδοσίας;

Τις τελευταίες ώρες ο δαιμόνιος εκδότης Κώστας Βαξεβάνης έκανε αποκάλυψη ότι στέλεχος της ΝΔ παρακινούσε κόσμο να παίρνει τηλέφωνο βουλευτές και να τους απειλεί να μην ψηφίσουν τη συμφωνία. Βγήκε και ο Παπαχριστόπουλος, αυτός ο τύπος που έγινε βουλευτής επειδή ήταν τηλεπερσόνα του Αυτιά να πει ότι τον απειλούν πως θα βρει το κεφάλι του σε χαντάκι.

Πέραν του ότι είναι οξύμωρο να βρει ο ίδιος το κεφάλι του στο χαντάκι, η αλήθεια είναι ότι αυτά δεν είναι απειλές. Γιατί αν είχε κάτι μέσα του το κεφάλι δεν θα ψήφιζε τη συμφωνία και δεν θα γινόταν το γιουσουφάκι του Τσίπρα ή όποιου κρύβεται πίσω από αυτόν.

Συμπέρασμα; Γιουσουφάκια είναι όλοι όσοι θα δώσουν την ψήφο τους στη συμφωνία των Πρεσπών ή στην άθλια κυβέρνηση Τσίπρα. Τώρα αν είναι καλολαδωμένα γιουσουφάκια ή τζαμπατζήδες αυτό θα το κρίνει η Ιστορία.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]