Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι την Κυριακή στο Σύνταγμα


Το International Hellenic Association, στην υπηρεσία των συμφερόντων του Ελληνισμού για ολόκληρες δεκαετίες (μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Η. Πολιτειών), καλεί τα μέλη του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και κάθε Έλληνα πατριώτη, να προσέλθει μαζικά στην Πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 2 το μεσημέρι, για να εκφράσει την πλήρη αντίθεση του στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Με την καταστροφική λογική “Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι” Έλληνες πολιτικοί υπέγραψαν την συμφωνία, την οποία φέρνουν εσπευσμένα στο Ελληνικό κοινοβούλιο πέρα και έξω από κάθε δημοκρατική δεοντολογία. Με απροκάλυπτο παραμερισμό κάθε έννοιας σεβασμού της λαϊκής βούλησης.

Ο Ελληνικός λαός με την μαζική και ειρηνική παρουσία του στο Σύνταγμα ανεξάρτητα από τις κομματικές του προτιμήσεις, καλείται για μια ακόμα φορά να εμποδίσει τους σχεδιασμούς των ξένων και των εγχώριων εκπρόσωπων τους. Να διαψεύσει στην πράξη την μαζική πλύση εγκεφάλου πως τάχα “το αποφάσισαν πανίσχυρες δυνάμεις στις οποίες είναι αδύνατο να αντισταθούμε”.

Οι Έλληνες δίδαξαν πολλές φορές στην ιστορία τους πως αψηφούν και πως ταπεινώνουν πανίσχυρους υπερόπτες οι οποίοι τους θεωρούν εύκολα και υπάκουα πρόβατα για σφαγή, στον βωμό των δικών τους συμφερόντων.

Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019!
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]