Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαχριστόπουλος: Θα παραδώσω την έδρα, αφού ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών


Τις θέσεις του για τη στήριξη της κυβέρνησης όσο και για τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τονίζοντας ότι θα παραδώσει την έδρα του αφού ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι θέσεις του για το Σκοπιανό, ήταν γνωστές εδώ και 20 χρόνια, όταν είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν μιλούσε τότε για διπλή ονομασία της γείτονος χώρας, ενώ συμπλήρωσε πως τον Ιανουάριο του 2015, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του για το Σκοπιανό και τότε όλη η Κ.Ο των ΑΝΕΛ τις είχε ψηφίσει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπαχριστόπουλος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, καθώς μετά την παράδοση της έδρας του θα είναι ένας απλός πολίτης και δεν θα έχει καμιά ηθική δέσμευση.

Σε καμία περίπτωση ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν αιτιολόγησε (μέχρι και σήμερα) τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, δημιουργώντας πλήθος ερωτημάτων και συνειρμικών σκέψεων διόλου κολακευτικών για το πρόσωπό του. Εάν η ψήφος του αυτή (στήριξη κυβέρνησης Τσίπρα και συμφωνίας των Πρεσπών) συνδέεται αποκλειστικά με την παράταση της πολιτικής του ζωής (εάν εκλεγεί) μέσω ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο ίδιος θα πρέπει να αναρωτηθεί για το ευτελές αυτής της ψήφου μέσω της οποίας προσβλέπει σε προσωπικά οφέλη έναντι της βούλησης των περισσότερων ελλήνων και, κυρίως, της εθνικής αξιοπρέπειας...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]