Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ό, τι κι αν κάνουν ο εθνομηδενισμός δεν επισκιάζεται


Δεν περιποιεί τιμή να ευλογάμε τα γένια μας που πρώτοι αποκαλύψαμε την ίντριγκα Τσίπρα – Καμμένου, καθώς είναι τόσο προβλέψιμοι που ακόμα και πρωτοετής φοιτητής δημοσιογραφίας θα αντιλαμβανόταν το σκηνοθετημένο διαζύγιό τους.

Ένα στημένο διαζύγιο με κύριο στόχο αφενός την επιτυχή ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας κι αφετέρου την πολιτική διάσωση των δυο φίλων.

Δυο φίλοι που τα τελευταία τέσσερα χρόνια... στα τέσσερα έκαναν τα πάντα για να παραδώσουν την περιουσία και τα εδάφη της πατρίδας στα κοράκια.

Και προσπαθούν τώρα οι άθλιοι μέσω ενός ακόμα βρώμικου παιχνιδιού να επισκιάσουν τον εθνομηδενισμό τους μπας και πειστούν εν δυνάμει χαχόλοι – ψηφοφόροι να τους ξαναψηφίσουν.

Όμως ό, τι κι αν κάνουν πια, ο εθνομηδενισμός τους δεν επισκιάζεται και είναι θέμα χρόνου να πληρώσουν τα επίχειρα της προδοσίας.

Νομίζει ο Καμμένος ότι ο λαός είναι ανόητος και δεν αντιλαμβάνεται ότι επί της ουσίας όλο αυτό το διάστημα έβαλε πλάτη στον Τσίπρα για να παραδώσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.

Διότι, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, αν πραγματικά ήταν πατριώτης και ήθελε να σώσει την Μακεδονία, θα είχε παραιτηθεί εξ αρχής κι όχι τώρα που το ξεπούλημα βρίσκεται στην τελική του φάση.

Αφού σιγουρεύτηκε ότι το όνειδος των Πρεσπών δεν κινδυνεύει να καταρρεύσει, φόρεσε αίφνης την στολή του Μακεδονομάχου κι έκανε... ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση.

Ποιον κοροϊδεύετε στρατάρχα μου;


Έννοια σας, σύντομα θα βρεθείτε μαζί με τον μικρό Αλέξη που κάνετε τα πάντα για να μην εκτροχιαστεί, αντιμέτωποι με την οργή του λαού.

Στο μεταξύ συνεχίστε να προσποιείστε ότι τα σπάσατε. Συνεχίστε να ψάχνετε παρέα στους πρόθυμους που θα τον κρατήσουν γαντζωμένο στην καρέκλα του Μαξίμου για να ολοκληρώσει την καταστροφή της πατρίδας.

Ένα πράγμα τους λέμε όμως. Μάταιες οι ραδιουργίες τους, καθώς ακόμη κι αν ο Τσίπρας πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης με την ευγενική χορηγία και βουλευτών των ΑΝΕΛ έπειτα από μια στημένη ρήξη. Ακόμη κι αν κατορθώσει να δοθούν κι επισήμως τα κλειδιά της Μακεδονίας στον Ζάεφ για να συνεχίσουν να τον στηρίζουν οι αποικιοκράτες. Ακόμη κι αν παραμείνει για λίγο ακόμη στην εξουσία με στόχο την ενίσχυση του σμπαραλιασμένου του αριστερού προφίλ μέσω υποτιθέμενων φιλολαϊκών νομοσχεδίων. Ακόμη κι αν ο Καμμένος πείσει κάποιους ψεκασμένους ότι είναι η μετενσάρκωση του Παύλου Μελά, δεν πρόκειται να γλυτώσουν από την μήνιν της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουν μια πρόγευση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία την επόμενη Κυριακή.

Όσον αφορά τη ΝΔ, η οποία καλώς ή κακώς αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να σταματήσει τους ολετήρες, θα πρέπει να εγκαταλείψει την αστική ευγένεια, να τεθεί προ των ευθυνών της και να προβεί στην λύση που προτείναμε. Παραίτηση σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κι αγκάλιασμα των σύγχρονων πραγματικών Μακεδονομάχων, με σύνθημα «όλοι στους δρόμους για να σώσουμε την Μακεδονία μας».

Ειδάλλως, να θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι κι αυτή υπόλογη.

Άραγε, το χλιμίντρισμα των αλόγων της ιστορίας, το ακούν στην Πειραιώς;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]