Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τις βουλευτικές εκλογές στη Συρία


Η Τουρκία θεωρεί ότι οι βουλευτικές εκλογές στη Συρία τον Απρίλιο δεν θα έχουν νομική ισχύ και η Άγκυρα δεν θα τις αναγνωρίσει, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, όπως μεταδίδει το RIA NOVOSTI.

''Ελπίζουμε ότι στη Συρία θα υπάρξει κυβέρνηση η οποία θα διεξάγει νόμιμες και διαφανείς εκλογές. Όσον αφορά τις εκλογές του Απριλίου, δεν έχουν νομική ισχύ, όπως δεν είχαν και οι προηγούμενες. Οι εκλογές αυτές δεν θα έχουν καμία νομιμότητα και δεν θα αναγνωριστούν ούτε από τον συριακό λαό ούτε από εμάς ούτε από τη διεθνή κοινότητα'', δήλωσε ο Καλίν σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε ότι οι εκλογές στη Συρία έχουν προγραμματισθεί για τις 13 Απριλίου και θα διεξαχθούν οπωσδήποτεΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]