Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακούσιοι μισθοφόροι


Μία περιήγηση στην Τουρκία θα σας πείσει ότι εκεί κάποτε κατοικούσε ένας άλλος λαός και τα ερείπια που άφησε πίσω του μαρτυρούν για τη ύπαρξη του, τον πολιτισμό, του την θρησκεία του, ακόμη και την γλώσσα του χαραγμένη σε πέτρες. Οι καταπατητές τους τα βλέπουν με δέος, οι πολιτικοί τους τα μισούν και οι αρχαιολόγοι τους τα εκμεταλλεύονται σαν παγκόσμια πολιτιστική τους κληρονομιά.

Αρχικά οι Τούρκοι ήταν μειοψηφία αλλά με την θρησκευτική τους καθοδήγηση και την επεκτατική τους πολιτική δεν δίστασαν άλλους εκ των γηγενών, Έλληνες , Αρμενίους, Κούρδους, να εξοντώσουν, άλλους να τους εκδιώξουν και άλλους να εξισλαμίσουν ενσωματώνωντας τους στην κρυπτο-πολυεθνική τους κοινωνία, η συντήρηση της οποίας τους αναγκάζει να κρεμούν σημαίες σε κάθε βήμα μπας και πεισθούν ότι είναι ένα έθνος.

Ο επεκτατισμός τους και η γενοκτονία των γηγενών πληθυσμών όπου και αν βρίσκονται εξελίσσεται βάσει σχεδίου όπως στην Κύπρο, στην Θράκη, στην Συρία και όπου αλλού. Στα επεκτατικά τους σχέδια μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν τον δικό τους στρατό τα θύματα του οποίου, στα μέτωπα των επιχειρήσεων σε ξένες χώρες, βαραίνουν την ηγεσία τους στα μάτια του ίδιου του λαού τους.

Στις ημέρες μας χρησιμοποιούν ακούσιους και απλήρωτους μισθοφόρους από τις τάξεις των μεταναστών. Στην Τουρκία έχουν εισρεύσει μερικά εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες, Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί, Αφρικανοί, με μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους το Ισλάμ, αλλά και μία μειοψηφία προσφύγων από δικές τους εμπόλεμες ζώνες όπως Σύριοι και Κούρδοι. Όλοι αυτοί αποτελούν φθηνό εργατικό δυναμικό για την Τουρκική οικονομία, έχουν μείνει εκεί αρκετά χρόνια, μιλάνε άπταιστα τουρκικά και πάντα ονειρεύονται μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη με την Ελλάδα να είναι η κοντινότερη και πλέον ευάλωτη πύλη.


Αυτήν την αντίληψη περί ευάλωτης Ελλάδος έχει δημιουργήσει η εθνομηδενιστική νέα τάξη πραγμάτων με συνεργούς δύο άσπονδους εχθρούς, την παγκοσμιοποίηση και την διεθνιστική αριστερά, με πρωτοστάτες το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον μεταλλαγμένο, ενδημικό αυτόν ιό του ΠΑΣΟΚ, που έχει μολύνει και την πάλαι ποτέ εθνική αλλά σήμερα υποταγμένη στη Γερμανική ΕΕ, ΝΔ.

Η ανεξέλεγκτη και παράνομη εισροή μεταναστών σε ένα κράτος αποτελεί παραβίαση της εθνικής του κυριαρχίας και ο δήθεν περιορισμός τους σε μη βιώσιμα, μη παραγωγικά και χρηματοδοτούμενα κλειστά κέντρα υποδοχής αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τον εποικισμό της χώρας καθόσον οι ροές συνεχίζονται. Η Ευρώπη αρνείται να τους υποδεχθεί και η Τουρκία όχι μόνο δεν δέχεται επιστροφές αλλά αντιθέτως χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως εμπροσθοφυλακή ενός σχεδιασμένου υβριδικού πολέμου.

Οι άμοιροι αυτοί άνθρωποι με μόνη τους αμοιβή την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, από αυτό που τους επεφύλαξαν τα διεφθαρμένα καθεστώτα στις χώρες τους και ο ανταγωνισμός των υπερδυνάμεων, έχουν μετατραπεί σε ακούσιους και απλήρωτους μισθοφόρους στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας.

Με τις ακτωρούς της συνοδεύει τις βάρκες των παράνομων μεταναστών μέχρι τα Ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν αυτές απωθούνται από το Ελληνικό Λιμενικό τις τρυπάνε αναγκάζοντας τους Έλληνες να τους περισυλλέξουν ως δήθεν ναυαγούς. Τα τυχόν θύματα πνιγμού δεν επιστρέφουν στην Τουρκία τυλιγμένα με την σημαία τους όπως τα πτώματα των Τούρκων στρατιωτών από την Συρία για να δημιουργήσουν την αντίδραση του τουρκικού λαού. Αντιθέτως μάλιστα η είδηση του πνιγμού τους χρησιμοποιείται από την τουρκική προπαγάνδα και τον ηθικό αυτουργό του θανάτου τους Recep Tayyip Erdoğan σαν μομφή εναντίον των Ελλήνων.

Το ίδιο κάνουν και με την μεταφορά των μεταναστών στα ελληνικά σύνορα του Έβρου με τουρκικά μέσα μεταφοράς παραπληροφορώντας τους ότι τα ελληνικά σύνορα είναι δήθεν ανοικτά. Τους εξοργίζουν εναντίον μας όταν τα βρίσκουν κλειστά και τους εξοπλίζουν προς το παρόν μόνο με ήπια μέσα τρομοκρατίας, όπως δακρυγόνα και άλλα παρόμοια. Εάν υπάρξουν θύματα από την παράνομη προσπάθεια τους να εισέλθουν δια της βίας στην ελληνική επικράτεια πάλι δεν θα επιστρέψουν στην Τουρκία τυλιγμένα με σημαίες αλλά θα κατηγορήσουν τις ελληνικές αρχές.

Η σχεδιασμένη έκθεση σε κίνδυνο μη Τούρκων αμάχων σε θέση εισβολής στην Ελλάδα ως εμπροσθοφυλακή του ενεργούμενου τουρκικού επεκτατισμού αποτελεί γενοκτονία έναντι των μεταναστών και θέλουν μάλιστα να βγουν και από πάνω κατηγορώντας τους Έλληνες που αμύνονται για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.

Οι Τούρκοι είναι αδίστακτοι δολοφόνοι και δεν πτοούνται ούτε από τον θάνατο αμάχων και δη ξένων, ούτε από τον θάνατο στρατιωτών ξένων και δικών τους προκειμένου να πετύχουν τα προμελετημένα επεκτατικά σχέδια τους. Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν στο μέλλον εξοπλίσουν τους μετανάστες και τους χρησιμοποιήσουν σαν μισθοφόρους για τους οποίους δεν θα κλάψει η τουρκική κοινωνία εάν σκοτωθούν αλλά αντιθέτως θα εξαγριωθεί εναντίον μας.

Ας τα έχουν αυτά στο μυαλό τους μερικοί εξ ημών, απάτριδες, εθνομηδενιστές, προδότες που βγαίνουν στα πρωινάδικα και κόπτονται περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων των δήθεν προσφύγων, όπως ονομάζουν τους παράνομους μετανάστες, αγνοώντας τα δικαιώματα ακόμη και την ανάγκη επιβίωσης αυτού του λαού που τους έχει αναθρέψει σε συνθήκες ελευθερίας και ισοπολιτείας.

Η εκμετάλλευση των άμισθων μεταναστών ως μισθοφόρους για τον εποικισμό της Ελλάδος στην οποία ελπίζουν ότι θα βρουν γη και ύδωρ εκτοπίζοντας το ντόπιο πληθυσμό αποτελεί αφενός φιλοδοξία επεκτατισμού των Τούρκων και αφετέρου γενοκτονία έναντι των μεταναστών που τους θυσιάζουν για τον δικό τους σκοπό.

Η δική μας όμως υποχρέωση είναι να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας μέχρις εσχάτων, στον αγώνα αυτόν πρέπει να συμμετέχει και η Εκκλησία όχι να ευλογήσει τα όπλα αλλά τους Έλληνες που θα τα επωμιστούν για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.

Ηλίας Σταμπολιάδης
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου

Μέλος του ΙΗΑ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]