Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στήνει καταυλισμούς μεταναστών στην Αδριανούπολη η Τουρκία


Η Τουρκία έχει ξεκινήσει να δημιουργεί καταυλισμούς χωρητικότητας 10.000 ανθρώπων, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», πέραν του καταυλισμού, πλησίον των χωριών του Έβρου, στήνονται και σκηνές με χημικές τουαλέτες, καταδεικνύοντας ότι οι τουρκικές αρχές σκοπεύουν να διατηρήσουν τον πρόχειρο καταυλισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Ερωτηθείς σχετικά για το θέμα αυτό ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς εκτίμησε ότι «προφανώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τους ανθρώπους αυτούς ως μοχλό πίεσης».

Σύμφωνα με τον κ. Πέτροβιτς «το νερό ήταν μόνιμο εμπόδιο των μεταναστών στο παρελθόν αλλά με την πτώση της στάθμης των υδάτων ο Έβρος είναι προσβάσιμος» και εξήγησε ότι «δεν υπάρχουν και στα φράγματα των Βουλγάρων ποσότητες νερού» για να γεμίσει ξανά νερό ο Έβρος και έτσι να δημιουργηθεί ένα φυσικό εμπόδιο για τους παράνομους μετανάστες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]