Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όνειρα για «Πρέσπες» και με την Τουρκία!


Τι πίνει και δεν μας δίνει ο απίστευτος Ηλίας Καματερός, που όχι μόνο ονειρεύεται μια Συμφωνία των Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα (!), αλλά και βγαίνει και δηλώνει ότι οι ψαράδες μας δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ιμια γιατί τους αντιμετωπίζουν τα τουρκικά;

Όλα άρχισαν όταν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέβηκε στο βήμα και καυτηρίασε τις προ ολίγων ημερών δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «μακάρι να υπάρχει συνθήκη που να καθορίζει τα σύνορα της χώρας μας με την Τουρκία», ξεκαθαρίζοντας από την πλευρά του ότι υπάρχουν αδιαπραγμάτευτες συνθήκες.

Ο Ηλίας Καματερός, που είχε προκαλέσει σάλο με αυτές τις δηλώσεις, επανήλθε τώρα δριμύτερος, ισχυριζόμενος ότι δεν έθεσε ποτέ ζήτημα συνόρων, διαψεύδοντας τα πρακτικά που επικαλέστηκε ο «γαλάζιος» βουλευτής και εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή να υπήρχε μια συμφωνία με την Τουρκία αντίστοιχη με εκείνη των Πρεσπών.


Κυνισμός

«Είναι ψέματα ότι οι ψαράδες μας δεν ψαρεύουν στα Ιμια;» αναρωτήθηκε κυνικά, ξεχνώντας ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει, να προστατεύει δηλαδή τους Ελληνες πολίτες έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Πάντως, ακόμη και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός έσπευσε να σώσει τα προσχήματα, «αδειάζοντας» τον συνάδελφό του και υποστηρίζοντας ότι το Λιμενικό Σώμα διασφαλίζει την παρουσία των Ελλήνων σε όλη την ελληνική επικράτεια και στα Ιμια χωρίς καμία παρέκκλιση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]