Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λέσβος: Η Αστυνομία μπλόκαρε την ανέγερση σταυρού λόγω... αλλοδαπών!


H EΛ.ΑΣ μπλόκαρε την τοποθέτηση νέου γιγαντιαίου Σταυρού που έφτασε πριν λίγες ημέρες στην Λέσβο από την Χίο με το πλοίο της γραμμής και o οποίος προορίζονταν να τοποθετηθεί στην περιοχή Απελλή στα Τσαμάκια.

Η αστυνομία της Χίου σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. στην Λέσβο και ομάδα αστυνομικών με περιπολικά περίμεναν την άφιξη του Σταυρού στο λιμάνι.

Με το που έφτασε χωρίς καμιά εισαγγελική εντολή απαγόρευσαν την μεταφορά του σταυρού στην θέση Απελλή Μυτιλήνης. Με συνοδεία περιπολικών το φορτηγό και ο σταυρός μεταφέρθηκαν σε αποθήκη μεταφορικής όπου μέχρι αυτήν την ώρα φυλάσσεται από αστυνομικούς αποκαλύπτει το lesvospost.com.

Υπενθυμίζουμε πως άγνωστοι είχαν γκρεμίσει στην περιοχή Απελλή της Λέσβου ένα μεγάλο λευκού χρώματος Σταυρό που είχε ανεγερθεί πάνω από παραλία την οποία χρησιμοποιούν Έλληνες και παράνομοι μετανάστες.

Ο Σταυρός είχε ανεγερθεί περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου και μερικές μέρες αργότερα μια από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, έστειλε στον Λιμενάρχη Μυτιλήνης και στο Δήμαρχο Λέσβου, μια επιστολή σύμφωνα με την οποία ο Σταυρός ενοχλούσε τους μουσουλμάνους που έκαναν το μπάνιο τους!


Ταυτόχρονα και το ελληνικό Δημόσιο εμπόδισε την αναστήλωση του γκρεμισμένου από ισλαμιστικούς κύκλους Σταυρού, στην Λέσβο, με το πρόσχημα ότι χρειάζεται ειδική άδεια από την πολεοδομία για να ανοικοδομηθεί.

Αναλυτικά το Δ.Τ που εξέδωσε η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες»:
«Ἠσφαλίσαντο τὸν… Σταυρόν μετὰ τῆς κουστωδίας»!
Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες», διαπιστώνει καθημερινά ότι η Συριζαίικη παρεούλα, που λυμαίνεται την εξουσία της χώρας μας, έχει αναγάγει σε ύψιστο στόχο της, την ολοκληρωτική καταστροφή και εξαφάνιση κάθε Ελληνικού και Χριστιανικού στοιχείου του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας.
Η πρόσφατη είδηση που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και αφορά στην ύπαρξη άτυπης, αλλά εντούτοις ισχυρής απαγόρευσης ανέγερσης του Σταυρικού χριστιανικού συμβόλου σε εμφανή σημείο της πόλης της Μυτιλήνης, έρχεται να επιβεβαιώσει την παραπάνω διαπίστωση.
Μάλιστα, όπως μας έχει μεταφερθεί, οι υπεύθυνοι ως άλλοι σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι «πορευθέντες ἠσφαλίσαντο τὸν τάφον σφραγίσαντες τὸν λίθον μετὰ τῆς κουστωδίας», διέθεσαν δηλαδή, ικανή αστυνομική δύναμη, ως κουστωδία-φρουρά, για να φρουρεί επί 24ώρου βάσεως(!) σιδερένιο τμήμα του υπό ανέγερση Σταυρού, που βρίσκεται αποθηκευμένο στο χώρο του λιμανιού της πόλης μας, «μήποτε ἐλθόντες οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ (του Χριστού), νυκτὸς κλέψωσιν αὐτὸν» και υψώσουν τον Σταυρό προς δόξαν του Χριστού «καὶ εἴπωσι τῷ λαῷ, ἠγέρθηἀπὸ τῶν νεκρῶν· καὶ ἔσται ἡ ἐσχάτη πλάνη χείρων τῆς πρώτης.»! Έτσι, ο Σταυρός του Χριστού είναι σήμερα το ασφαλέστερα φρουρούμενο σημείο της πόλης μας, αλλά, παράλληλα, τα σπίτια των συμπολιτών μας είναι έρμαια στις διαθέσεις των επιτήδειων ιθαγενών και αλλοδαπών διαρρηκτών, ελλείψει επαρκούς αστυνομικής δύναμης.
Οι «Ελεύθεροι Πολίτες» δηλώνουμε υπεύθυνα ότι, σε αντίθεση με την τωρινή δημοτική αρχή, που αναλίσκεται σε ανούσια και ανωφελή πανηγυράκια τύπου «Αγίου Βαλεντίνου», έχουμε ως πρώτιστο έργο μας την ανέγερση του Σταυρού του Κυρίου σε περίοπτη θέση στην πόλη μας. Το έργο αυτό, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί, όχι μελλοντικά και αόριστα, αλλά το ίδιο το βράδυ των εθνικών εκλογών, που λογικά κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνουν, όταν, δηλαδή, ο λαός μας θα εορτάζει την Ανάσταση και απελευθέρωσή του από την σημερινή αριστερόστροφη αυταρχική και μαρξιστική τυραννία, η οποία, ακριβώς λόγω της αντιχριστιανικής της ιδεοληψίας, μισεί θανάσιμα, πολεμά και αντιστρατεύεται καθετί Ελληνικό και Χριστιανικό στοιχείο του πολιτισμού μας.
ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]