Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Μοναδική απειλή για την ΠΓΔΜ είναι ο Στρατός του Κοσόβου


Η ένταξη της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η χώρα δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Ασφαλώς θα πρέπει να πληρώσει για την προστασία από το ΝΑΤΟ. Γνωρίζω ήδη ποια είναι η τιμή για αυτήν. Θα πρέπει να πληρώσει με τη δικαιολογία της αύξησης των αμυντικών δαπανών, να συμμετέχει σε στρατιωτική εκπαίδευση, σε επιχειρήσεις που βρίσκονται μακριά από τα συμφέροντα του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και με την απώλεια της δυνατότητας άσκησης μιας κυρίαρχης εξωτερικής πολιτικής», δήλωσε η Ζαχάροβα.


Σύμφωνα με την ίδια, οι αξιωματούχοι του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δεν καταλαβαίνουν από τι είδους απειλή θα προστατεύσει το ΝΑΤΟ τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». «Η μόνη σοβαρή ένοπλη δύναμη που αποσταθεροποιεί την περιοχή είναι ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου, που σχηματίσθηκε από πρώην μαχητές (του UCK).

Δεν βλέπουμε άλλες απειλές για την ασφάλεια, επομένως αναρωτιόμαστε εάν η Συμμαχία θα πολεμήσει με εκείνους που έχει εκπαιδεύσει και τους παρέδωσε όπλα», είπε η Ζαχάροβα- σύμφωνα με το σκοπιανό δημοσίευμα.

Βαλκανικό Περισκόπιο


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]