Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σειρήνες στο Αιγαίο! Αερομαχίες με οπλισμένα F16


Μετά το όχι της τουρκικής δικαιοσύνης στην Αδριανούπολη, τα «γεράκια» της Άγκυρας ανέβασαν στα ύψη το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο. Συνολικά εννέα μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα έξι οπλισμένα, παραβίασαν τα διεθνή νόμιμα 45 φορές ενώ σημειώθηκαν σκληρές εικονικές αερομαχίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας η παράνομη δραστηριότητα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στο αρχιπέλαγος ήταν η ακόλουθη:

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 27η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 3 (3 X 2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: 3 (2 CN-235 & 1 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 9


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]