Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσκηση ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα


Την άσκηση ετοιμότητας "Πυρπολητής" διέταξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή", η άσκηση διεξάγεται στην περιοχή των Δωδεκανήσων με συμμετοχή μονάδων και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είχε προηγηθεί πολύωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων χθες το βράδυ (ΓΕΕΘΑ, Ευ. Αποστολάκης, ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, ΑΓΕΝ, Νίκος Τσούνης, ΓΕΑ, Χρ. Χριστοδούλου).

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών υπό το φως των γενικότερων εξελίξεων και της τουρκικής κινητικότητας τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Σε ετοιμότητα τέθηκαν και ομάδες ταχείας επέμβασης και ειδικές δυνάμεις, ενώ ενεργοποιήθηκε η Δύναμη Δέλτα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]