Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάζης: Η Ευρώπη ακολουθεί τη μουσική που της παίζει ο Ερντογάν


"Η κυβέρνηση του κ. Ερντογάν συνεχίζει την πολιτική της κανονικά με την πλήρη αδιαλλαξία που την χαρακτηρίζει και ότι αρχίζει να δρέπει τους καρπούς των εκτός του διεθνούς δικαίου πράξεων της και της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών" δήλωσε ο καθηγητής και πρόεδρος των Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Η Ευρώπη αδύναμη, μοιραία και υποταγμένη στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Τουρκία, ακολουθεί τη μουσική που της παίζει ο κ. Ερντογάν" τόνισε.

"Η τουρκική δικαιοσύνη θα έλεγα είναι ένα σύντομο ανέκδοτο. Η ελληνική δικαιοσύνη από την άλλη μεριά είναι υπαρκτή, διότι έχουμε κράτος δικαίου, έχουμε ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, συνεπώς η ελληνική δικαιοσύνη δεν δύναται να παρακαμφθεί με οποιαδήποτε πολιτική απόφαση. Αν αυτή η μεμονωμένη άποψη γίνει δεκτή και από την ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης τότε σαφώς βλάπτει, αν όμως δεν γίνει δεκτή, τότε αποτελεί μια προσωπική άποψη" δήλωσε αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Κατσίκη.

Ακούστε το ηχητικό


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]