Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατσίκης: Η Αθήνα να ανταλλάξει τους Έλληνες στρατιωτικούς με τους οχτώ Τούρκους


Να βρεθεί τρόπος ώστε να παρακαμφθεί η δικαιοσύνη, και η Αθήνα να ανταλλάξει τους Έλληνες στρατιωτικούς με τους οχτώ Τούρκους πρότεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν.

"Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής" τόνισε.

"Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα" δήλωσε δε ο κ. Κατσίκης.

Και, φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδεικνύει πως οι κυβερνώντες βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και δεν διστάζουν να δημοσιοποιούν και την διάθεσή τους να παρακάμψουν όχι μόνο την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και το Διεθνές Δίκαιο, προκειμένου να ικανοποιήσουν την απαίτηση του Ερντογάν, ο οποίος επιμένει στην επιστροφή των οκτώ τούρκων αξιωματικών στην Τουρκία, θέμα που εξάλλου έθεσε επισήμως κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα τονίζοντας πως για τον ίδιο το ζήτημα δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό.

Η παρέμβαση του βουλευτή των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει επίσης την θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αναφέρεται σε ομηρία, άρα και στην ύπαρξη απαιτήσεων από την πλευρά της Τουρκίας προκειμένου να γίνει εφικτή η επιστροφή των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Το ερώτημα που τίθεται μετά την πρόταση Κατσίκη είναι: Εάν αυτή η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να παρακάμψει αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την ίδια την Δικαιοσύνη, για το θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών, πόσο διατεθειμένη είναι να παραβιάσει και το Σύνταγμα για θέματα που αφορούν την ίδια και είναι άμεσα συνδεδεμένα με την παραμονή της στην εξουσία;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ντροπη και σε σενα και στον αρχηγο σου, ξεπουλημενοι!!! Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να λυθει το προβλημα, κλειστε τα προξενεια και τα συνορα να μη περναει τουρκικο αυτοκινητο και να σταματησουμε να εισαγουμε τα προιοντα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε τοσο ηλιθιοι που πλεον ο αυτοεξευτελισμος σας τεινει να γινει

    χομπυ,ξεφτυλισμενοι πολιτικαντηδες!

    Τι μηνυμα δινετε στον "σουλτανο" με τις βλακειες σας;

    Εχουν διωχθει και συλληφθει εκατονταδες,αν οχι χιλιαδες στην τουρκια!!

    Λετε οι τουρκοι να "καιγονται" μονο και μονο για 8 ατομα;

    Και ειστε τοσο ηλιθιοι ,που με τετοια υποχωρητικοτητα

    ο "σουλτανος" θα απαιτησει πολυ περισσοτερα απο 8 στρατιωτικους!!

    Ηλιθιωδως παρατεινετε την ομηρια των στρατιωτικων μας,επειδη ειστε

    ανικανοι να αντιληφθειτε τις ασυμμετρες απειλες ενος υβριδικου πολεμου!

    Τι μηνυμα δινετε στον Ελληνικο λαο οταν απαξιωνετε την Ελληνικη

    Δικαιοσυνη;

    "Καιγεστε" ακομα περισσοτερο,οχι μονο λογω πολιτικου κοστους εξαιτιας της

    ομηρειας των στρατιωτικων μας, οχι λογω απαξιωσης της Δικαιοσυνης

    προκειμενου να βγειτε "ηρωες" , αλλα κυριως επειδη υποτιματε την

    νοημοσυνη των Ελληνων!

    Και το χειροτερο απ'ολα θα ειναι οτι η τουρκια θα εχει κερδισει αλλη μια

    μαχη ψυχολογικου πολεμου!

    ΗΛΙΘΙΟΙ!!



    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]