Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο εάν οι εκλογές βγάλουν πρώτο αντιμνημονιακό κόμμα

«Οι εκλογές μας έρχονται, εμπρός βήμα ταχύ»... Κάπως έτσι θα αντιμετωπίζαμε την σημερινή πολιτική σκηνή, εάν η μικρότητά της δεν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας και αναξιοπιστίας. Και αυτή η καταγεγραμμένη δολιότητα, ανακολουθία και η κατά σύστημα και κατ' επανάληψη κατάθεση ψευδεπίγραφων σχεδίων για την χώρα, πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε πολλαπλά αυτή την εκλογική διαμάχη και -κυρίως- την επόμενη ημέρα της κάλπης. Προκηρύχθηκαν εκλογές και όλοι γνωρίζουμε πως προηγήθηκαν ενδελεχέστατες μετρήσεις της δυναμικής των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων, ενώ από πολλούς δεν θεωρείται διόλου απίθανο το ενδεχόμενο «πειράγματος» των αποτελεσμάτων στην περίπτωση που οι διαφορές θα είναι μικρές, προκειμένου να «χτιστεί» το επιθυμητό -για τους τοκογλύφους και τα διεθνή λαμόγια- εκλογικό αποτέλεσμα.

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να σταθούμε εμείς οι πολίτες, απέναντι σε ένα ακόμη προμελετημένο έγκλημα εις βάρος της πατρίδας μας, της δημοκρατίας και –πιθανότατα- εις βάρος της πραγματικής λαϊκής βούλησης;
Κάποιοι συμπολίτες μας για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους θα ψηφίσουν τα δύο μεγάλα μνημονιακά κόμματα, τα οποία φέρουν και την απόλυτη ευθύνη για την θέση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα, αλλά και για τα μέτρα τα οποία έχουν –ήδη- υπογράψει και που ισοπεδώνουν την οικονομία και την κοινωνία, ενώ έχουν ήδη αποδεχθεί και την απώλεια την εθνικής (αυτο)κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, δημιουργώντας πλήθος τεράστιων εθνικών προβλημάτων. Το ζητούμενο, όμως, δεν είναι τι θα ψηφίσουν εκείνοι που συνεχίζουν να εξυπηρετούνται από τους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς των (μέχρι πριν λίγο καιρό) κυβερνητικών κομμάτων. Το ζητούμενο είναι τι θα ψηφίσουμε και πως θα συμπεριφερθούμε όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι κατανοούμε το μέγεθος της υπάρχουσας, αλλά και της επερχόμενης καταστροφής. Της δικής μας καταστροφής.

Φυσικά, τα πολιτικά ρετάλια είχαν προγραμματίσει την σύλληψη και την φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού με ένα τόσο μεγάλο πυροτέχνημα θα μπορούσαν να παραπλανήσουν –για μία ακόμη φορά- τους πολίτες, και με την βοήθεια των καλοπληρωμένων ΜΜΕ, να αποφύγουν προεκλογικές και επί της ουσίας συζητήσεις (πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού και εθνικού περιεχομένου), οι οποίες θα απογύμνωναν όχι μόνο την ανικανότητά τους να διαχειριστούν την κρίση υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, αλλά θα αποδείκνυαν την συμμετοχή τους στην καλοσχεδιασμένη καταστροφή μίας χώρας, την οποία σιωπηλά μετέτρεψαν σε υπό εκποίηση εταιρεία (παραβιάζοντας κατάφωρα και εξόφθαλμα το Διεθνές Δίκαιο).

Οι σημερινοί συγκυβερνώντες ελπίζουν στο ότι ένα από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, θα βρεθεί στην πρώτη θέση (φυσικά δεν μπορούν ούτε να ονειρευτούν την αυτοδυναμία), προκειμένου στην εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να συνεργαστούν και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την καταστροφή της πατρίδας μας. Αυτό είναι και το πάρα πολύ σοβαρό σημείο, το οποίο μετρήθηκε με πολύ μεγάλη προσοχή και έγειρε την πλάστιγγα στην απόφαση των εκλογών, αφού η καταγεγραμμένη άνοδος των αντιμνημονιακών πολιτικών κινημάτων και κομμάτων θα καθιστούσε την –μετά από εκλογές- συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πραγματικά αδύνατη. Γι αυτό, λοιπόν, στον αντίποδα του δικού τους σχεδιασμού, πρέπει όλοι εμείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συγκλίνουμε εκλογικά σε ένα αποκλειστικά αντιμνημονιακό κόμμα, το οποίο θα βρεθεί στην πρώτη θέση το βράδυ των εκλογών. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι μία «τρύπα στο νερό». Και το γνωρίζουν πολύ καλά οι τροϊκανοί εντολείς και οι τροϊκανοί υπάλληλοι – εντολοδόχοι (δια)κυβερνώντες.

Πώς θα αντιμετωπίσουμε, λοιπόν, όλοι εμείς την ερχόμενη εκλογική διαδικασία; Ποιες άμυνες έχουμε απέναντι σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, το οποίο διαθέτει μηχανισμούς παραπλάνησης, νοθείας και πάσης φύσεως σωματικής και ψυχολογικής βίας; Δυστυχώς, τα αντιμνημονιακά κόμματα δεν μπορούν να βρούνε έναν κοινό τόπο, μίας χρυσή τομή, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διαλύσουν τις πολιτικές δυνάμεις (και τα παραμάγαζά τους) μέσα από τις οποίες εκφράζεται η τρόικα. Γνωρίζουμε πως στην πατρίδα μας όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι και όλοι θέλουν να γίνουν βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί. Όμως, η χρονική συγκυρία, αλλά και το πολιτικό παρελθόν της χώρας μας, πρέπει –επιτέλους- να μας διδάξουν και μέσα από τα λάθη του παρελθόντος να χτίσουμε μία καλύτερη Ελλάδα, μία Ελλάδα που μας αξίζει. Ιδιαίτερα σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους πως πρέπει να ενωθούν όλοι οι υγιείς αντιμνημονιακοί χώροι και ενωμένοι σαν μία γροθιά να συνθλίψουν τις πολιτικές μαριονέτες που εκτελούν τις εντολές της τρόικας και ταυτόχρονα εκτελούν την δική μας πατρίδα (οι ίδιοι είναι απάτριδες) και τον Ελληνικό λαό.

Μπορούμε, λοιπόν, να βρούμε κοινό τόπο; Μπορούμε να κατανοήσουμε πως δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να λειτουργούμε προτάσσοντας –ο καθένας το δικό του- εγώ, αλλά πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουμε ως «εμείς»; Όσοι δεν μπορούν, να βγούνε και να το δηλώσουν ευθαρσώς και να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Η περίπτωση να κάνουμε λάθος σαφέστατα υπάρχει και θα ήταν παράλογο, μετά από όσα ζήσαμε τα τελευταία 30 χρόνια να παρακάμψουμε τις ό,ποιες αμφιβολίες μας. Πρέπει, όμως, να αποφασίσουμε να αλλάξουμε άρδην το υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Και δεν αρκεί να το αποφασίσουμε, αλλά πρέπει την απόφασή μας αυτή να την κάνουμε πράξη. Απαιτείται να κατανοήσουμε πως αν δεν τους εκτοπίσουμε τώρα από την εξουσία, θα την χρησιμοποιήσουν (προτάσσοντας την ειρωνική δικαιολογία πως εμείς τους ψηφίσαμε) εναντίον μας. Είναι δεδομένο πως θα το κάνουν αυτό. Το έχουν ήδη αποδεχθεί, το έχουν ήδη υπογράψει. Το έκαναν και θα το ξανακάνουν με πολύ μεγάλη ευκολία. Δεν νοιάζονται για εμάς. Δεν νοιάζονται για την χώρα. Δεν νοιάζονται για τίποτε πέρα από την προσωπική τους διάσωση και την προσωπική τους παραμονή στην εξουσία.

Πάρα πολλοί είναι αυτοί που εδώ και καιρό αναρωτιούνται: και τι να κάνουμε; Ποιόν να ψηφίσουμε; Η απάντηση είναι σίγουρο πως δεν βρίσκεται ούτε στους σημερινούς συγκυβερνώντες (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ), αλλά ούτε και σε αριστερούς χώρους που λειτουργούν ως θεατές των πολιτικών εξελίξεων ή αρέσκονται να λειτουργούν με «δεξιές τσέπες». Η απάντησή μας πρέπει να δοθεί συντεταγμένα στην πολιτική κίνηση του Πάνου Καμμένου και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», οι οποίοι μπορεί να έχουν «γκρίζα σημεία» (ο γράφων είναι ένας από τους πρώτους που στάθηκε με περίσκεψη απέναντι στον Πάνο Καμμένο και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"), όμως σήμερα προβάλλουν ως η μόνη αντιμνημονιακή κίνηση που μπορεί να εργαστεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εάν, μάλιστα, τολμήσουν να συμπεριλάβουν μία παράγραφο μέσα στο πρόγραμμά τους, στην οποία θα δηλώνουν πως θα αποχωρήσουν όλοι οι μετέχοντες (εκλεγμένοι στην επόμενη Βουλή) σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί έστω και μία δέσμευσή τους, τότε θα καταθέσουν μία –έστω και μερική- απόδειξη των αγνών τους προθέσεων. Ακόμη και ο γράφων έχει τις προσωπικές τους αμφιβολίες (ή και μικροδιαφοροποιήσεις) από τις μέχρι τώρα πολιτικές κινήσεις των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», όμως η συνειδητοποίηση πως στις 6 Μαΐου πρέπει να διώξουμε οριστικά από την εξουσία τους πραγματικούς ενόχους και να τους οδηγήσουμε στην Δικαιοσύνη προσφέροντάς τους την ισόβια «περιποίηση» της Ελλάδας, με τοποθετεί στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

Ως επίλογο, καταθέτω μία ευχή και μία υπόσχεση: Μακάρι οι επόμενες εκλογές να αναδείξουν μία νέα πολιτική αντίληψη των Ελλήνων που θα προτάσσει το «εμείς». Σε περίπτωση, όμως, που οι Έλληνες εξαπατηθούν, τότε ο Πάνος Καμμένος και όσοι γίνουν δέκτες της εμπιστοσύνης των πολιτών, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα γίνουν και πρώτοι αποδέκτες της οργής των Ελλήνων.


ΥΓ: Όσο για τις «παρατηρήσεις» της κυρίας Λαγκάρντ, καλά θα κάνει να απευθύνεται στους πολίτες της χώρας της με αυτόν τον τρόπο. Οι φασίζουσες συμπεριφορές, τόσο της κυρίας Λαγκάρντ, όσο και άλλων «παραγόντων» της ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομίας, καταγράφονται και συγκαταλέγονται στις παραβιάσεις των άρθρων δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Δικαίου. Όσο για τους Έλληνες, αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη «κυρία» ως επιχρυσωμένη κοπριά…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

  1. Μετά από πολλή και βασανιστική σκέψη, συμφωνώ και υπερθεματίζω.
    Να τους στερήσουμε το άθλιο πλεονέκτημα των 50 εδρών που δίνει ο άθλιος Νόμος του γελοίου και θλιβερού Πάκη .....
    Έξω οι προδότες, μιζαδόροι,δοσίλογοι και κυρίως ανθέλληνες.
    Να απαλλαγούμε επί τέλους από την βρωμερή τους παρουσία και στη συνέχεια να τους τιμωρήσουμε σύμφωνα με τα πραχθέντα τους και την καταστροφή που έφεραν στην Ελλάδα μας.
    ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κωνσταντίνε μοιάζει μονόδρομος η πρότασή σου (με όλες τις επιφυλάξεις που ορθώς διατυπώνεις αλλά τέτοια ώρα τι άλλο μένει;)όμως ο καιρός είναι πλέον "ελάχιστότατος!". Γιά να δημιουργηθή τώρα πλέον ρεύμα της τάξης του 20% πρέπει να ενταχθούν "συμβολικοί" χώροι πολλαπλασιαστικής ισχύος όπως η διμέτωπη, ιδεολογικά, σύνθεση Παπαθεμελή-Καζάκη και η κομματική συνεργασία με τον συνασπισμό ad hoc (μόνο για το μνημόνιο..όπως η κυβέρνηση Τζανετάκη το 89..τίποτε άλλο που θα έβλαπτε τώρα ευαισθησίες καθαρόαιμων δεξιών και αριστερών!).
    Ίσως μια καμπάνια στα blogs να το καθιστούσε επιτεύξιμο στους επιτελείς των πολιτικών χώρων..άλλωστε κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε απρόσμενες "μοχλεύσεις" απο δεξιά και αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα τα αντιμνημονιακά κομματα οφείλουν να βρουν κοινη συνισταμένη και να πράξουν τα δέοντα. Ισχυρή και συνεχή ενημέρωση με κάθε μέσο για να ενημερωθεί ο κόσμος. Παρατηρώ στη καθημερινότητα μου οτι υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι για τους υποστηρικτές των μνημονίων 1και2 δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ στο μέτρο συμμετοχήσ του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτειακη ανωμαλια -πεινα-πολεμος-δυστυχια , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
    Αυτα ειναι μπροστα μας .

    Ο Καμμενος δεν εχει μετανοιωση για την 20ετη συμμετοχη του στο κοινοβουλευτικο φασιστικο εκτρωμα .
    Αν δημοσιως ζητουσε συγνωμη , θα τον εμπιστευομουν .
    Ευχομαι να ειμαι λαθος , αλλα με αυτους που μαζευτηκαν γυρω του ....
    Αλλα και αυτη η εμμονη τους να υπηρετησουν τον διαβολο(ΕΕ και το φονικο του οπλο , το ευρω) με τρομαζουν .
    Δεν προτεινω κανεναν αλλον και δεν θα ψηφιζα και ας ημουν Ελλαδα .
    Υπηρετουν τον Μαμμωνα και ειναι οργανα της διαφθορας , ολοι τους .
    Η Πατρις θα κυβερνηθη απο ΕΛΛΗΝΕΣ , αλλα διχως εκλογες .
    Διοτι ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ .Ποσο μαλλον ο σημερινος που συμβουλευεται και υπηρετη τις δυναμεις του σκοτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι στισ εκλογές. Στην παρουσα φάση ολοι να βοηθήσουμε να βγεί πρώτο κόμμα οι "ανεξαρτητοι ελληνες" και να πάρει 50 βουλευτές που παίρνει το πρωτο κόμμα. Σε τελευταία ανάλυση δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

    Διαβάστε τις θέσεις του κόμματος στην ιδρυτική τους διακήρυξη. Υπάρχει στο ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με πειθει ο κυριος καμμενος ουτε τα στελεχη που εχει μαζεψει.
    Θα ψηφισω Αλεξη Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα εχουμε διαβασει ρε φιλαρα , αλλα δεν λεει τιποτε για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ που μας εφεραν οι κοινοβουλευτικοι που εσυ μας λες να τρεξουμε να ψηφισουμε.
    Και αυτο δεν ειναι το οικονομικο . Ειναι οι λαθρεποικοι που αρχισαν τις σφαγες .Αν εσυ νομιζεις οτι σφαζουν για 10 ευρω , εισαι μακρυα νυχτωμενος . Σφαζουν διοτι για αυτο τους εφεραν , ολοι αυτοι που εσυ μας λες να ψηφισουμε .
    Οσοι νομιζουν οτι ετσι ευκολα , με εκλογες , θα διωξουν τους κατακτητες και υπηρετες τους (εφιαλτοβουλη) ειναι το λιγοτερο ασχετοι .
    Καλη τυχη παντως , ειδικα στα κουκια προβατα και καλη δυναμη στους Ελληνες σκεπτομενους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ψηφισε αυτον που αγκαλιασε και προστατευσε τον βιαστη , τον φονια και τον βασανιστη των πατριωτων μας .
    Καϋμενη Ελλας !Να σε βιαζουν και τα παιδια σου να βοηθουν τους βιαστες !

    Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ , ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ; ΓΙΑΤΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποχρεωτικά πια, ψήφο στον Καμμένο και για μένα.
    Δεν με πείθουν οι νεοδημοκράτες βουλευτές του, αλλά το φωνάζουν και οι πέτρες : Στις 6 Μαίου έχουμε Δημοψήφισμα ! Ναί ή ΟΧΙ στην Κατοχή του Ευρωσυντάγματος και των Επιτρόπων επί των χωρών της Ευρώπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν είναι κάποιοι να ψηφίσουν ΠΟΛΑΝ (ΝΔ) η ΜΠΑΤΣΟΚ καλύτερα οι καμμένοι να πάνε με τον Καμμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειμαι 40αρης.και τις 9 προηγουμενες,βασιζομενος στο μη χειρον-βελτιστων ψηφισα,οπως και τωρα.δυστηχως τοσα χρονια ,ουτε μια πραγματικη πολιτικη προταση.προφανως το πακετο καμενου-δημαρα-μαρια παρουσιαζει ενδιαφερον.θεωρω τον καζακη απαραιτητο στη βουλη.συμφωνω οτι με τις εκλογες δεν θα λυσουμε επι της ουσιας τιποτα.απλα να αφησουμε εκτεθημενους ,χωρις βουλευτικη αποζημιωση και προστασια τους προδοτες που κυβερνουσαν ως τωρα.κανεις δεν θα περασει το 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν προσδιορίσουμε την παγκόσμια εξουσιαστική πραγματικότητα θα την περιορίζαμε σε τρείς πόλους.
    1ος.Ο Νεοφιλελευθερος Καπιταλισμός.
    2ος.Ο Μαρξισμός ή Κουμουνισμός.
    3ος.Ο Νεοταξίτικος ελιτίστικος χρηματιστιριακός Καπιταλισμός.

    Ο Νεοφιλελευθερος Καπιταλισμός εκπροσωπείται απο τα παλαιά κόμματα τις Ν.Δ.-Δημοκρατικής Αναγέννησης-ΠΑΣΟΚ.

    Ο Μαρξισμός ή Κουμουνισμός εκπροσωπείται απο το Κ.Κ.Ε.-την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-και την Εξωκονοβουλευτική Αριστερά.

    Ο Νεοταξίτικος ελιτίστικος χρηματιστιριακός Καπιταλισμός εκπροσωπείται απο τον Καμμένο-Δημαρά,-Καζάκη ΕΠΑΜ,-Σύριζα Τσίπρα,-Καραντσαφέρη Λάος,-Χρυσή Αυγή


    Με αυτήν την πολιτική άποψη η πιό κολλημένη ψήφος ,αλλά ξεκάθαρη επιλογή-εκπροσώπηση την έχει το Κ.Κ.Ε.

    Είναι το κόμμα που χρόνια λέει αυτά που συμβαίνουν σήμερα.
    Είναι το κόμμα που ήταν πάντοτα αντίθετο με την οικονομική Ε.Ε..
    Είναι το κόμμα που έβγαλε σπυριά μετά την συμφωνία του Μάστριιχ πρίν απο μια δεκαπενταετία,και όλοι μας απορούσαμε και ρωτάγαμε γιατί;

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζητείται επειγόντως ότι δεν υπάρχει...η πατριωτική αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε 7.28 πρωτη φορά βλέπω κουμουνιστή να λέει την λέξη Νεα Τάξη, ενω ο Τσίπρας , ο Καζάκης και κυρίως ο Καμμένος την έχουν ξεστομίσει επανηλημένως... !!! Αυτό και μόνο εμένα μου λέει πολλά. Χρειαζονται κότσια για να πεις τα πράγματα με το ονομά τους!!!!! Και εγώ είμαι ανάμεσα σε Τσίπρα και Καμμένο,μακάρι ότι και να επιλέξω απο τους δύο να μην απογοητευτώ...!!! Ελπίζω να συνεργαστουν μετεκλογικά και να καταφέρουν να σώσουν την Ελλάδα δεν βλέπω ελπίδα δυστιχώς απο πουθενά αλλού....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απάντηση στον 7:28

    Και γιατί όπως πολύ σωστά λες, ήταν συνεπέστατο το ΚΚΕ τόσα χρόνια, δεν παραιτήθηκε από τη Βούλη από το πρώτο μνημόνιο για να δημιουργήσει τριγμούς στο πολιτικό συστημα, παρα νομιμοποιούσε την καταδίκη της χώρας μας ψηφίζοντας το ανούσιο ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερώτηση στον ΕΠΑΜ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
    Πρώτα να σου διευκρινήσω ότι δεν είμαι αυτός που έγραψε το σχόλιο στο οποίο απαντάς. Έτυχε απλά να δω την απάντησή σου.

    Πιστεύεις ότι θα είχαν ανοίξει τα στραβά μας, αν το ΚΚΕ παραιτούνταν τότε και δεν είχαμε ζήσει τις συνέπειες του 1ου μνημόνιου; Ακόμα και σήμερα υπάρχουν στραβάδια που κινδυνεύουν να μας ρίξουν και πάλι στα νύχια των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, παρόλα όσα έγιναν!
    Αν είχε παραιτηθεί τότε το ΚΚΕ, θα γίνονταν εκλογές και θα βγάζαμε και πάλι μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Αν μπορούσαν να ξυπνήσουν τα ΖΩΑ, δε θα λαχταρούσαμε σήμερα μήπως μας συγκυβερνήσουν και πάλι τα κοπρόσκυλα. Αλλά κατά βάθος το ξέρουμε όλοι πόσοι καφροποιημένοι από την προπαγάνδα υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΜΠΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και γιατι το κκε εκεινο το βραδυ προστατεψε το συστημα να παραδοσουν με τις κωλοϋπογραφες τους την Πατριδα ;
    Ενω θα μπορουσαν να φυγουν απο την φιδοφωλια , λεγοντας στον κοσμο την Αληθεια και οχι τις προϊστορικες και αοριστες μαλακιες τους περι καπιταλιστων και κακων πλουσιων και να βαζουν τα ζομπι του ΠΑΜΕ εναντια στους Ελληνες .
    Ξερουμε φιλε τον εχθρο με το ονομα του , οπως ξερουμε και αυτους που τον υπηρετησαν και τον υπηρετουν .
    Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί αν γινότανε οτιδήποτε άσχημο εκείνο το βράδυ από τους κουκουλοφόρους (δολοφονίες αθώων πολιτών, πολιτικών κλπ) θα κατέληγαν σε επιβολή στρατιωτικού νόμου και θα τα φόρτωναν όλα στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ με αποτέλεσμα να τα θέσουν εκτός νόμου όπως παλιά. Αλλο που δεν θέλουν, ευκαιρία ζητούν. Το ΚΚΕ είναι η μοναδική δύναμη που φοβάται η τρόϊκα και η ΕΕ. Τίποτε άλλο δεν φοβάται στην Ελλάδα! Και ξέρετε κάτι; Αν γινότανε κάτι τέτοιο, πρώτος εσείς θα βγαίνατε με ανεπίτρεπτα σχόλια. Την αλήθεια δεν σταμάτησαν ποτέ να τη λένε. Αλλά ποιος ακούει; Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά ο εχθρός είναι πράγματι ο καπιταλισμός και όσοι έχουν μάθει να ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς εργασία σε βάρος του συνόλου. Μάλιστα στο τελευταίο του στάδιο, όπως αυτό που διανύουμε, ο καπιταλισμός θα γίνει τόσο επικίνδυνος και σκληρός, όπως ήταν η φεουδαρχία στο μεσαίωνα, δηλαδή κοινωνία περίπου δουλοκτητική. Αν θέλετε να το πείτε νέα τάξη πραγμάτων, δίνοντας μία κάπως μεταφυσική έννοια, κάντε το. Η πραγματικότητα δεν θα αλλάξει. Και αν είναι ο Καμμένος μάγκας και πατριώτης μακάρι! Αλλά και αυτός συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνους όπως η Κατσέλη και ο Κουβέλης, που έκαναν την τελευταία στιγμή κόμμα. Και για τους δύο τελευταίους δεν έχω καμιά αμφιβολία, ότι εφόσον μπουν στη βουλή θα υποστηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τα μνημόνια και το ξεπούλημα. Δυστυχώς μας περιμένει μεγάλη δυστυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ με τον αρθρογράφο δεν μας μένει τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή.Το έψαξα και καταλήγω εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και γω συμφωνω με τον αρθρογραφο δεν παει αλλο, χαμενοι για χαμενοι, ας ριξουμε μια ζαρια στον Καμμενο.Εχω και γω επιφυλαξεις, κυριως για το απειρο επιτελειο του αλλα ειδαμε και τους εμπειρους με τα μακρυα χερια...Ο Θεος να μας βοηθησει, τουλαχιστον ο Καμμενος σεβεται τα θεια.

    Τη πεινα παντως δεν τη γλυτωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]