Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Η Αστυνομία πρέπει να απογαλακτιστεί από την πολιτική ηγεσία


Για την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί στο Εφετείο μίλησε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος στο Καλημέρα Ελλάδα.

Όπως είπε, την ώρα που οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί ως μάρτυρες υπόθεσης, ζήτησαν την παρέμβαση των ανωτέρων τους, ο αξιωματικός τους μιλούσε στο κινητό, κάτι που υποδεικνύει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Στ.Μαυροειδάκου ότι, οι ένστολοι «προσπαθούν να μην παίρνουν ευθύνες».

«Είπε ότι δεν κάνουμε καμία σύλληψη, για να εκτονωθεί η κατάσταση», σημείωσε σχετικά.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ο ίδιος είπε, «θα διαταχθεί ΕΔΕ για το σε ποιον μίλαγε στο τηλέφωνο».

Ωστόσο, ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει εντολή από την πολιτική ηγεσία «μην κάνετε συλλήψεις, δεν υπάρχει», όταν «όμως βλέπετε αστυνομικούς να κάνουν τον ταξιτζή στον Ρουβίκωνα, όταν ο αστυνομικός βλέπει ανοχή, φοβάται να ενεργήσει».

«Πρέπει η Αστυνομία να απογαλακτιστεί από την πολιτική ηγεσία», κατέληξε ο ίδιος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]