Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διασυρμός της Ελληνικής Αστυνομίας


Οι Έλληνες πληρώνουν Αστυνομία και η κυβέρνηση τους απαγορεύει να τη χρησιμοποιούν. Οι αστυνομικοί μπορούν να επιβάλουν την τάξη, αλλά η κυβέρνηση τους εμποδίζει να το κάνουν. Οι ακροαριστεροί και οι αναρχικοί έχουν αναλάβει το «κουμάντο» των δρόμων της Αθήνας, αλλά και των μεγάλων πόλεων της επικράτειας, ελέω ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τραμπούκοι της αναρχίας και της άκρας Αριστεράς είναι πεπεισμένοι (όχι αβάσιμα) ότι μπορούν να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, επειδή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα παραπάνω γράφονται με αφορμή τον ξυλοδαρμό ανδρών της ΔΙΑΣ από ομάδα 50 αναρχικών έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οι αναρχικοί, αφού πρώτα εξύβρισαν τους αστυνομικούς, τους επιτέθηκαν και έστειλαν τέσσερις από αυτούς στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έγιναν συλλήψεις των τραμπούκων. Η Αστυνομία μπορούσε να το κάνει, αλλά άνωθεν εντολές απέτρεψαν το αυτονόητο.

Ο διασυρμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι διαρκής και κλιμακούμενος. Οι αναρχικοί επιτίθενται όποτε θέλουν εναντίον οργάνων της τάξης, οι Ρουβίκωνες υποβάλλουν αστυνομικούς σε έλεγχο ταυτοτήτων και κομματικά στελέχη ακροαριστερών νεολαιών μπορούν να προπηλακίζουν ακόμα και υψηλόβαθμους αστυνομικούς εντός υπουργικών γραφείων!


Η κατάντια της Δημόσιας Τάξης και της χώρας είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Ο χειρότερος εφιάλτης των πολιτών, δηλαδή η κατάρρευση του αισθήματος ασφάλειας, έχει πάρει σάρκα και οστά με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης.

Είναι πρακτικά αδύνατον να ακμάσει οποιαδήποτε χώρα, όταν οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι δεν υφίσταται κράτος δικαίου και πως η επιβολή του νόμου και της τάξης υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Για να επιτευχθεί η ανάκαμψη της οικονομίας και να έλθει η πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη θα πρέπει πρώτα να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και να αφεθεί η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει τη δουλειά της.

Αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα να πληρώνει κάποιος φόρους σε ένα κράτος το οποίο λειτουργεί μόνο υπέρ του πολιτικού και του κοινωνικού περιθωρίου.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]