Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επεισόδια στην διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ

  • Με αίτημα να απελευθερωθούν άμεσα οι όμηροι και τα πλοία και να διακόψει η Ελλάδα τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ
Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 8 έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί έξω από την πρεσβεία.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να διαλυθεί η συγκέντρωση.
Οι διαδηλωτές αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς την Αθήνα, σπάζοντας στη διαδρομή μάρμαρα από τους δρόμους και συνεχίζοντας τον κλεφτοπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Με αίτημα να απελευθερωθούν άμεσα οι όμηροι και τα πλοία και να διακόψει η Ελλάδα τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ, έγινε η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία.
Την εκδήλωση διαμαρτυρίας κάλεσε η πρωτοβουλία "Ένα καράβι για τη Γάζα" και συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, το Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, η Συμμαχία "Σταματήστε τον πόλεμο" καθώς και οργανώσεις μεταναστών και προσφύγων κυρίως από αραβικές χώρες.
Νωρίτερα πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επίσης έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ και η ΚΝΕ.
Η πρωτοβουλία "Ένα καράβι για τη Γάζα" τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσει και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επίθεση στην διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]