Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ανα-βρομικά των βουλευτών


Αναδρομικά = τα χρωστούμενα του λαού στους πενόμενους βουλευτές που κρύβονται κάτω από το χαλάκι του νόμου

Λέγεται ότι ανέρχονται στα 24.400 ευρώπουλα τα αναδρομικά που έχουν λαμβάνειν οι βουλευτές του Γιουνανιστάν. Σε καλή μεριά και καλοφάγωτα, βρε λεβέντες και λεβέντισσες. Τόσo καλή δουλειά έχετε κάνει, που τώρα φαίνεται και πρέπει να πάρετε το κατιτίς σας για επιβράβευση των προσπαθειών.

Τι είναι τα αναδρομικά; Η καλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό. Είναι τα χρωστούμενα του λαού στους βουλευτές που κρύβονται κάτω από το χαλάκι του νόμου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλο και κάποιος θυμάται να κοιτάξει πάνω και κάτω από το χαλάκι, και οι βουλευτές και υποδέλοιποι δημόσιοι λειτουργοί που ευνοούνται κοιτάζουν προς τα κάτω με ύφος θλιμμένο και σεμνοπρεπές, ύστερα προς τα πάνω, ωσάν να είναι καταβεβλημένοι από το βαρύ καθήκον και παίρνουν την πικρή απόφαση να τα τσεπώσουν, «διότι το επιβάλλει ο νόμος και ο νόμος είναι νόμος, και στη σκέψη να τον παραβούμε μας πιάνει μέγας τρόμος».


Πληρώνουμε κάτι παραπάνω, βέβαια, αλλά παίρνομεν πρώτο πράγμα.
Ποια άλλη χώρα έχει τόσο πολλούς ανθρώπους έτοιμους να τα θυσιάσουν όλα για το έθνος και τον λαό, αλλά πολλοί εξ αυτών, αντί να αυτοθυσιαστούν, κατορθώνουν να πλουτίσουν και να φύγουν από τον πολιτικό βίο με αρμαθιές κλειδιών ακινήτων που δεν χωρούν ούτε σε σακ βουαγιάζ;
Ποιος άλλος πολιτικός κόσμος έχει κατορθώσει να ηττηθεί από τους Γερμανούς 73 έτη μετά τη συντριβή τους από τους Συμμάχους;
Ποιοι άλλοι έχουν κατορθώσει να ψάχνουν επί δεκαετίες τους αυτουργούς των σκανδάλων, για να καταλήξουν εις τας φυλακάς μόνον ο Ακης και ο Γιάννος;
Ε, αυτοί, λοιπόν, με τις τόσo πολλές πρωτιές δικαιούνται και την επανεκλογή τους και τα αναδρομικά τους.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι για τον λαό δεν προβλέπονται αναδρομικές απολαβές παρά μόνον οφειλές. Μεταχρονολογημένα μπουγιουρντιά.
Αυτό είναι μια πάγια σατανική σύμπτωση της ελληνικής δημοκρατίας και πραγματικά θα άξιζε τον κόπο να ερευνηθεί πώς μια σύμπτωσις, και δη σατανική, αποτελεί πάγιο περιοδικό φαινόμενο.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]