Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Δύναμη Ελληνισμού» με σάρκα και οστά!


Το νέο κόμμα θα κινείται στον χώρο «δεξιά» της Νέας Δημοκρατίας

Ακόμη ένα κόμμα που τοποθετείται ιδεολογικά στον χώρο της Δεξιάς έλαβε και επισήμως χθες «σάρκα και οστά». «Δύναμη Ελληνισμού» το όνομά του και εμπνευστές του ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, που θα είναι ο πρόεδρος, και ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος θα είναι ο γενικός γραμματέας του νέου φορέα.

Πρόκειται για ένα νέο πατριωτικό -όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί του- κόμμα, το οποίο θα απευθύνεται σε όσους πολίτες κινούνται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Η παρουσίαση του εγχειρήματος έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τους δύο άνδρες να χαρακτηρίζουν το σημερινό πολιτικό προσωπικό «χαμηλής στάθμης, ενώ και οι πολιτικοί με όραμα έχουν εκλείψει», κάτι που εκ των πραγμάτων επιβάλλει τη γέννηση ενός κόμματος με χαρακτηριστικά την καταχώριση και τη μεταλαμπάδευση της ελληνικής παιδείας, καθώς και τη διάχυση του ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Η στρατηγική της Δύναμης Ελληνισμού, σύμφωνα με τους Δ. Καμμένο και Τ. Μπαλτάκο, θα έχει ως συνισταμένη «την εθνική ανεξαρτησία με τις υφιστάμενες διεθνείς συνεργασίες, χωρίς την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας».


Οπως αναφέρεται στο προοίμιο της ιδρυτικής διακήρυξης, «πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός Ελληνισμός και οικία μας η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Μόνη ελπίδα για τους εργαζομένους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη, την οποία οι αριστερές ιδέες και πρακτικές παρεμποδίζουν. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του ελληνικού λαού πρέπει να διακοπεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» σημειώνεται, μεταξύ άλλων. Ο κ. Καμμένος δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει κατά του Πάνου Καμμένου, στο κόμμα του οποίου στεγαζόταν πολιτικά μέχρι πρότινος, ενώ τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών («θα είναι ζημιογόνες για την οικονομία») και υπέρ της ψήφου των ομογενών.

«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα» τόνισε ο κ. Μπαλτάκος, διευκρινίζοντας ότι το νέο κόμμα θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ειμαι περιεργος,κ.Καμμενε!

    Επιμενεις μεχρι και σημερα να κοψεις 100 ευρω απο καθε συνταξη για να βοηθησεις στην μειωση της

    ανεργιας, παρα να ξοδευονται σε καφετεριες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ενώ τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών.. τότε ας τους αφήσουμε να ξεπούλησουν και άλλη Ελληνική ιστορία και να παραδώσουν και άλλα Ελληνικά κεκτημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]