Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνος Καμμένος: «Δικαιώθηκα η συμφωνία πάει πολύ μετά τον Μάρτιο»


Ο Πάνος Καμμένος δείχνει ότι οι ΑΝΕΛ αισθάνονται δικαιωμένοι για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια και πως οι εκλογές στην χώρα μας θα γίνουν πιθανότατα στο τέλος της τετραετίας.

Μιλώντας ενώπιον των έξι βουλευτών του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε με διαφοροποιημένη θέση αναφορικά για το μέλλον της συμφωνίας των Πρεσπών και αυτό γιατί ενώ το βράδυ της Κυριακής μιλούσε για συνταγματική ακύρωση του κειμένου σήμερα περιέγραψε μια «ζωντανή» συμφωνία που όμως θα καθυστερήσει να έρθει στην ελληνική Βουλή.

«Ξεκινά μια νέα εποχή που μεταθέτει τη συμφωνία για πολύ μετά τον Μάρτιο» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει σε άλλο σημείο πως «αποτελεί δικαίωση για τους ΑΝΕΛ ότι δεν ανατρέψαμε την κυβέρνηση τον Ιούνιο. Δικαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι η συμφωνία δεν θα τραβήξει. Το 70% του λαού των Σκοπίων δεν ήταν διατεθειμένο να υποχωρήσει στην παραχάραξη της ιστορίας».

Ερωτηθείς για την κόντρα του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο Πάνος Καμμένος είπε πως «εγώ συνομιλώ με τον πρωθυπουργό» ενώ σε αντίστοιχη ερώτηση για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη είπε «είναι φίλος μου. Κάνουμε μαζί διακοπές στην Ικαρία».


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το σχέδιο του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί τον Νοέμβριο ικανοποιεί τους στόχους που είχε θέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας πως «τα αναδρομικά των ενστόλων δόθηκαν και αντισταθήκαμε στην μείωση συντάξεων και μισθών». Ο ίδιος ανέφερε ότι το κόμμα ετοιμάζει δύο νομοσχέδια για την μείωση της φορολογίας που θα τα συζητήσει με τον πρωθυπουργό. «Θα έρθουν δύο νομοσχέδια που θα δίνουν φορολογικά κίνητρα σε επιχειρήσεις που θα επενδύσουν μέσα στην επόμενη χρονιά» ανέφερε.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές τόσο στις διοικήσεις των τραπεζών όσο και στους πολιτικούς προϊστάμενους που τις εποπτεύουν υποστηρίζοντας ότι συνεχίζεται η χρηματοδότηση «ΜΜΕ της διαπλοκής».

«Υπάρχουν κινήσεις από τράπεζες για χρηματοδότηση ΜΜΕ που έχουν πρόσωπα από το παρελθόν. Δόθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ σε εφημερίδες που χρωστούν σε τράπεζες και σε δημόσιο ενώ άλλες δεν πήραν τίποτα. Είδαμε τους Λακόπουλο, Λάμψια και Παπαχρήστο που επωφελήθηκαν από τα δάνεια του Ψυχάρη να επανέρχονται και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δει η κυβέρνηση. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η χρηματοδότηση ΜΜΕ της διαπλοκής».

Τέλος ο κ. Καμμένος είπε ότι στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του κόμματος προκειμένου να σχεδιαστεί η στρατηγική για τις εκλογές του 2019.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δικαιωνεσαι οταν αποδεικνυεις συνεχως οτι εισαι πολιτικαντης, Πανουλη!

    Απο την μια, το δημοψηφισμα ειναι ακυρο και καταργειται η "συμφωνια" και απο την αλλη θα την

    φερετε μετα τον Μαρτιο στη Βουλη!

    Οπως επισης εισαι κατα της συνθετης ονομασιας ,αλλα εμπιστευεσαι τον κοτζια!

    Και αν μεχρι σημερα συνεχιζεται η χρηματοδοτηση της διαπλοκης,εσεις τι ρολο παιζετε ρε παιδες

    εδω και 3,5 χρονια;

    Ειναι σαν να ομολογεις οτι απετυχες ,Πανουλη!

    Αλλα το πιο αθλιο ειναι οτι προσδιδεται μια "ηθικη ανωτεροτητα" στους συριζανελ, οντας πολεμιοι

    της διαπλοκης των προηγουμενων,οταν οι ιδιοι ξεπουλουν την Ιστορια μας και την εδαφικη μας

    ακεραιοτητα σε ακομα χειροτερο βαθμο απ'οτι οι προηγουμενοι!

    Φοβερη "δικαιωση", Πανουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]