Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολάκης: Πρέπει να πάρουμε την πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα


Το ηχητικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την προαναγγελία φυλακίσεων πολιτικών αντιπάλων από τον Π. Πολάκη φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα parapolitika.gr, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι το σκεπτικό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχει στόχο την ανάληψη της «πραγματικής εξουσίας(;) σε αυτή τη χώρα».

Όπως αποκαλύπτεται, ο κ. Πολάκης αναφέρεται σε συγκεκριμένα βήματα ως προς τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα αυτό είναι σημαντικό και ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υψηλή κουλτούρα».

Σημειώνοντας ότι
«αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας» 
δηλώνει απερίφραστα ότι:
«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Υπενθυμίζεται ότι η προαναγγελία φυλακίσεων πολιτικών αντιπάλων έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τη ΝΔ να δηλώνει ότι θα διεθνοποιήσει το θέμα, χαρακτηρίζοντας εκτός λειτουργίας κράτους δικαίου μέλους της ΕΕ ανάλογες συμπεριφορές.

Μάλιστα, στη Ν.Δ. αναρωτιούνται ποιες είναι πλέον οι διαφορές μεταξύ της νοοτροπίας της κυβέρνησης, όπως αυτή αποτυπώνεται στο λόγο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, με αυτή της κυβέρνησης Όρμπαν στην Ουγγαρία που πλέον κατηγορείται ανοιχτά από την Ε.Ε. για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον Τύπο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]