Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aπόλυτη παρακμή...


Διαλυμένη χώρα, το απόλυτο μπάχαλο κι εμείς απλοί θεατές σε μια παράσταση που έχει και… ακριβό εισιτήριο.

Στην κυβέρνηση ένα χάος. Ο Κοτζιάς παραιτήθηκε γιατί το Μαξίμου τον άδειασε και στήριξε τον Καμμένο.

Από την άλλη, ο Πολάκης προαναγγέλλει «βραχιολάκια». Προτρέπει τη Δικαιοσύνη να βάλει κόσμο φυλακή ώστε να χρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ την καταπολέμηση της διαπλοκής και να πάρει την εξουσία. Γιατί μην ξεχνάμε: Το είχε πει και η κυρία Περιστέρα, ότι έχουν την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία.

Στη Φιλοσοφική Σχολή που στέλνουμε τα παιδιά μας να ξεστραβωθούν ο Ρουβίκωνας κάνει πάρτι. Και μαζί του και ορισμένα αριστερά γκρουπούσκουλα που έχουν ξεσαλώσει. Καταλαμβάνουν πανεπιστημιακό χώρο, οι καθηγητές κάνουν ανθρώπινη ασπίδα για να μην περάσουν οι μπαχαλάκηδες, και στη συνέχεια οι «μαύρες κουκούλες» ξανακάνουν κατάληψη. Αυτό είναι ελληνικό πανεπιστήμιο εν έτει 2018. Όχι βρε παιδιά δεν έγινε τίποτε. Απλά Τετάρτη είναι και τα Πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε στέκια του Ρουβίκωνα.

Οι δε κουκουλοφόροι καίνε αστυνομικούς και διαλύουν τα πάντα αλλά… ούτε μία προσαγωγή. Έγιναν… φαντάσματα οι δράστες και τα περιπολικά ήρθαν μετά από ένα τέταρτο στο ΑΤ Ομονοίας.

Είναι αυτή χώρα για να ζήσει κανείς; Για τον όμορφο ήλιο και τις θάλασσες και να ανέχεται τον Τσίπρα, τον Πολάκη, τους μπαχαλάκηδες και όσους άλλους θα ακολουθήσουν;

Μια χώρα σε απόλυτη ανομία, από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι το βράδυ που κοιμόμαστε.


Είναι αυτή εικόνα μιας Ελλάδας που ευημερεί; Που βγήκε από τα μνημόνια και περιμένει τους επενδυτές τσούρμο; Που θα μας εμπιστευτούν οι ξένοι όταν δεν μπορούμε εμείς να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας, αυτούς που ψηφίζουμε, αυτούς που ανεχόμαστε να κάνουν τη ζωή μας μπάχαλο;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν φέρει μόνον αυτός την ευθύνη για το χάος, για την Ακυβέρνητη Πολιτεία που μετατράπηκε η Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι και η επόμενη κυβέρνηση, και ο Μητσοτάκης θα πρέπει να διαχειριστεί το χάος. Όλοι οι επόμενοι διαχειριστές του χάους θα είναι σε μια χώρα που βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή. Οι μέρες της Πομπηίας δεν αφορούν τον Τσίπρα και τον εσμό του. Αφορούν την ίδια την Ελλάδα.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]