Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι κρύβεται πίσω από το προσωρινό «λουκέτο» των χρεοκοπημένων ΗΠΑ;


Τι μπορεί να σημαίνουν τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική;

Αυτά που εκτυλίσσονται στις ΗΠΑ σήμερα σημαίνουν, επί της ουσίας, ότι η ζωή των Αμερικανών θα γίνει ακόμη πιό άθλια, ενώ η κυβέρνηση θα συνεχίζει την είσπραξη των φόρων, την προώθηση ξένων πολέμων και ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να πράξει μια αντισυνταγματική κυβέρνηση.

Φυσικά, μην νομίζετε ότι έφτασε ακόμη η στιγμή για να χρεοκοπήσει (η ήδη χρεοκοπημένη) Αμερική, αφού ο δάκτυλος της Μαύρης Αδελφότητας, δηλαδή των μοναρχιών, που ελέγχουν πλέον πολιτικές δυνάμεις σε όλο τον πλανήτη, παρενέβη με τους εκπροσώπους του και έκλεισε προσωρινά το μαγαζί των ΗΠΑ.

Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν στην Αμερική, δείχνει ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών ψηφοφόρων (58 %) θα ψηφίσει "όχι" στην αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους. 

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι σύμφωνοι με τη θέση του Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party) για το ανώτατο όριο του χρέους.

Τον Ιανουάριο του 2011, δεκάδες εκπρόσωποι του Tea Party εκλέχθηκαν στην Bουλή των Aντιπροσώπων και στηρίζουν τους Pεπουμπλικάνους κόντρα στους Δημοκρατικούς του Ομπάμα, κατά περίπτωση.

Ο φετεινός προϋπολογισμός των ΗΠΑ έπρεπε να εγκριθεί, όπως κάθε χρόνο, αλλά ο νόμος για την υγεία, αυτό το περιβόητο έκτρωμα που σύμφωνα με καταγγελίες έχει σκοπό να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με δεκάδες άλλες φορολογικές και "περιβαλλοντολογικές" παρεμβάσεις που θα ισχυροποιούσαν το μοντέλο παγκόσμιας διαχείρισης των λαών που προτιμά η Λευκή Αδελφότητα (δηλ. οι κοινοβουλευτικές ηγεσίες), δεν θα μπορούσε να περάσει εύκολα, αφού αντίκειται στα σχέδια της Μαύρης Αδελφότητας και την συμφωνία κοινής γραμμής την οποία έκαναν πριν μερικούς μήνες, η Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα.

Το βασικό πρόβλημα είναι η προώθηση ταχείας μείωσης του πληθυσμού των ΗΠΑ που επιδιώκει η Λευκή Αδελφότητα και δεν θέλει η Μαύρη. Τα γεγονότα στην Αμερική μπορείτε να τα εκλάβετε επίσης και ως προμήνυμα για τη στιγμή που θα αποφασίσουν να πτωχεύσει η Αμερική και θα επακολουθήσει η παγκόσμια κατάρρευση, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η εμφάνιση του Αντιχρίστου.

Η κυβέρνηση Ομπάμα απο τις πιέσεις που είπαμε οτι δέχεται, αναγκάστηκε να ξεκινήσει ενα ολέθριο, σωφρονιστικό, επιλεκτικό "κλείσιμο" που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει ομήρους τους Αμερικανούς έως ότου ο Ομπάμα βρεί το δρόμο του.

Η «απαίτηση των λύτρων του» είναι η συνολική συνθηκολόγηση με τις απαιτήσεις του για ατελείωτες δαπάνες, τη συνολική εξαγορά της ιατρικής από το Obamacare, και τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια των λίγων.

Η κυβέρνηση Ομπάμα οδηγήθηκε σε ένα παρόμοιο τέχνασμα λίγους μήνες πρίν, όταν άρχισε την απελευθέρωση χιλιάδων εγκληματιών με κακουργήματα από τις φυλακές των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να το πράξει λόγω των περικοπών του προϋπολογισμού.

Σήμερα, η κυβέρνηση Ομπάμα έκλεισε την πρόσβαση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, έκλεισε μέρη των θαλασσών, έκλεισε τουριστικές περιοχές προβολής από διάσημα αξιοθέατα και έβαλε πλώρη για να προκαλέσει τον πόνο και την ταλαιπωρία στο λαό της Αμερικής. 

Mε πληροφορίες από PrisonPlanet.gr, IntelliHub και Αθέατη Γνώση

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

 
-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

32 σχόλια :

  1. Τόσο αθώος δεν είναι ο μουσουλμάνος Ομπάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σχέση μεταξύ μοναρχιών ("Μαύρης Αδελφότητας") και Λέσχης Μπίλντερμπεργκ αποδεικνύεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Στη σχέση ακριβώς αυτή βρίσκει κανείς και την απάντηση σε όποια απορία γύρω από την ξαφνική "παραίτηση" του προηγούμενου πάπα και την εσπευσμενη αντικατάστασή του από άλλον, που προέρχεται από το τάγμα των Ιησουιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ τον βλέπω τον τσαμπουκά της Μαύρης Αδελφότητας πίσω απ' την κουρτίνα . Πρίγκηπας ντύνεται κι έρχεται περίλαμπρος σαν άλλοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς τα λέει και η Σάρα πειλιν φίλε μου μαζί με την συμμορία του Bush που ξεκληρίσανε τόσα κράτη για να πάρουν τα πετρέλαια Το Obamacare είναι δίκοπο μαχαίρι για τις ασφαΛΙΣΤΡΙΚΕΣ εταιρείες τις Αμερικής που έχουν δεκαπλασιάσει τα κέρδη τους τα τελευταία 5 χρόνια μαζί με τις φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν δηλητηρίαση όλους τους Αμερικανούς πολίτες και τους έχει κανει χαπακιδες για το κερδος φυσικα.
    Μόνο τους αγράμματους και τους βλάκες μπορείς να εντυπωσίασης με το άρθρο που έγραψες όπως στα Αραβικά κράτη που ακούνε μόνο τους ιμάμηδες και γίνονται ανθρώπινες βόμβες για να σκοτώσουν τους κακούς δυτικούς......οι μαύροι και οι λευκή ιππότες τις στρογγυλής τραπέζης πήραν το στέμμα......μόνο που δεν μας είπες αν έχει και Δράκο το παραμύθι σου για τον κακό Obama πραγματικά για λύπηση είναι αυτά που γράφεις κρίμα γιατί φαινόταν σοβαρό το site αυτό ευτυχώς που έχουμε ζήσει στην Αμερική κάποιοι από εμάς και δεν μασάμε τις μπαρούφες σου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Γιάννη. Ακριβώς όπως τα λες, αν και το χάνεις στο δρόμο και μπερδεύεις την βούρτσα με άλλα πράγματα. Και, φυσικά, επειδή έζησες και στην Αμερική, σου είναι λίγο δύσκολο να δαγκώσεις το χέρι που σε τάισε.
      Πόσους πολέμους έχει κάνει ο Ομπάμα, τους έχεις μετρήσει;
      Πόσο αυξήθηκε η φτώχεια, η ανεργία, οι άστεγοι στις ΗΠΑ το έχεις μετρήσει;
      Μάλλον δεν ξέρεις να μετράς Γιάννη, γιατί οι νεκροί που δημιουργεί η αμερικανική πολιτική σε όλο τον πλανήτη δεν έχουν μειωθεί. Είναι σταθερά αυξανόμενοι. Αλλά εσύ ψάχνεις για δράκους. Καλό ψάξιμο Γιάννη και φρόντισε να μην μασάς πολύ και πολλά, θα χαλάσεις την οδοντοστοιχία σου και που να μπεις τέτοιο καιρό σε έξοδα. Γιάννη...
      Κι επειδή, Γιάννη, είσαι εμπαθής, επειδή προφανώς είσαι και αμαθής, διάβασε στο τέλος, Γιάννη, πως αυτά που γράφτηκαν είναι από τρεις διαφορετικές πηγές και δεν τα έγραψε ένας άνθρωπος ή ένα ιστολόγιο. Κατάλαβες Γιάννη τι διάβασες; Αλλά, μάλλον ανήκεις στην κατηγορία του "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα".
      Δεν ξέρω αν ο Κωνσταντίνος θα δημοσιεύσει αυτό που έγραψα Γιάννη, αλλά αν το κάνει, εσύ να διαβάσεις αυτό που σου γράφω, γιατί δεν είσαι απλά ανίδος, είσαι επικίνδυνα ιδεοληπτικός αμερικανόφιλος Γιάννη...

      Διαγραφή
  5. Όλα αυτά που γράφονται στο άρθρο είναι υπέρ τον ρεπουμπλικάνων το άρθρο αυτό προσπαθεί να καθοδηγήσει προβατάκια σαν και εσένα που δήθεν δεν είναι Αμερικανόφιλοι και πολεμάνε τους ''κακούς'' ιμπεριαλιστές που αν σου ρίξουν ένα 20 δολλαρο στα πόδια θα κάνεις μακροβούτι να το πιάσεις μιας και είσαι ανιδιοτελείς και δεν σε έχει ταΐσει καμία κλίκα στην Ελλάδα
    Η Αμερική δεν χαρίζει σε κανένα, αν δεν δουλέψεις σκληρά δεν ζεις σε αυτή την χώρα δεν έχει κοπρίτες σε δημόσιες υπηρεσίες, ούτε φακελάκια, δεν κλέβουν τους φόρους από το κράτος και τους συμπολίτες τους ,δεν έχει νόμους περί ευθύνης υπουργών δεν βάζουν φωτιά στα δάση τους για να κερδίσουν τις εκλογές κλιπ, αλλά έχει άλλα μειονεκτήματα άστεγους είχε εδώ και ένα αιώνα όχι εχθές όπως λες ρατσισμό φτώχεια ,άδικους πολέμους από το 45' και μετά που μετακομίσανε πολλοί Φασίστες Γερμανοί και αποπατήσανε και σε αυτή την ηπειρο,τρεις οικονομίες άλλα τι να σου πει κανείς εσένα τα ξέρεις εσύ αυτά τα διάβασες στα site είσαι φωστήρας μεγάλος και εσύ, Αν θες να συζητήσεις σοβαρά να έχεις επιχειρήματα μην αναλώνεσαι σε μπούρδες που αναφέρονται σε προσωπικό επίπεδο επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα και σε χάλασε που δεν τρώει χορταράκι, δεν με ξέρεις ούτε σε ξέρω ,τώρα βάλε την μασέλα σου και φάε τα σκουπίδια που σου σερβίρουν στο ίντερνετ καλή σου όρεξη Ελληναρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα με συγχωρέσεις, αλλά θα μιλήσω κι εγώ. Αν έχεις μάθει να μαζεύεις 20δόλαρα που σου πετάνε οι αμερικανοί, πρόβλημά σου. Όχι δικό μας. Όσο για τους γερμανούς, μην το ζοριζεις, χώρα που παραδόθηκε άνευ όρων στις ΗΠΑ είναι και αυτό τα λέει όλα. Δεν κάνει τίποτε χωρίς την άδεια του αμερικάνου. Δεν τρώμε το "καλός και κακός μπάτσος". Πόσους πολέμους είπαμε ότι έκανε μόνο ο Ομπαμα; σου ξέφυγε ή το κατάπιες αμάσητο; και γιατί ζορίζεσαι τι διαβάζουμε στα site; Λες πως πρέπει να προτιμάμε την made in usa προπαγάνδα γιατί εκεί βρίσκεται η μεγάλη αλήθεια; Άσε μας ρε όμορφε. Σε αυτή την χώρα, την Ελλάδα, αποπάτησαν τα δουλικά των αμερικάνων και αυτός ο λαός πληρώνει τους μηχανισμούς και τους πράκτορες που στήθηκαν για να τον εξαπατήσουν. Όσο για την άποψη, θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι σαν τον πισινό και έχουν όλοι μία να διαθέσουν. Και κάτι ακόμη. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τις μεγάλες χορτολιβαδικές εκτάσεις για βοσκή, όπως έχουν οι ΗΠΑ. Comprente;

      Διαγραφή
  6. Συχωρεμένος να είσαι Πρόεδρε, τώρα σχόλασες από το καφενείο από ότι φαίνεται και έχεις πάρει γραμμή από την τοπική οργάνωση του Κ.Α.Μ.Π.Ι.Ν.Ε για να μου απαντήσεις ''πάντα'' με επιχειρήματα τρομερά όπως οι πράκτορες των Αμερικάνων που μας φορτώσανε το χρέος οι εξωγήινη που θέλουν να κλέψουν την ακρόπολη ε;! τον Χριστόδουλο τον φάγανε οι Αμερικάνοι σε συνεργασία με τους ιαχωβάδες ,ο Άγιος παισιος τα είχε προβλέψει όλα το 2014 θα μας επιτεθούν οι Αρειανοί για να μας κάνουν πειράματα στον εγκέφαλο και να καταλάβουν πως γίνετε να είμαστε ο πιο έξυπνος λαός .....το έχεις σου λέω αλλά μέχρι το καφενείο άντε και σε κανένα συμβούλιο τις ΚΝΕ μπεεεε για εκεί το πας αλλά δεν σου βγαίνει ούτε εσύ ξέρεις τι είσαι πολιτικός εμετός είσαι μετά από μεθύσι 30 χρόνων σαπίλας και διαφθοράς, άσε τα σάπια χαβαλέ πήγαινε αλλού να βγάλεις τα ψυχολογικά σου σε έμενα δεν έχεις πέραση, κατηχητικό να κάνεις στους φίλους τους αργόσχολους στα καφενεία και κακός ασχολήθηκα ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο ότι θίχτηκες επειδή σου έθιξαν τον αμερικάνο είναι πρόβλημά σου όπως και τα λέπια σου για την διαφορά πολιτικής του Ομπάμα με αυτή την Πέιλιν. Η δική μου απορία είναι η εξής: Τουλάχιστον πληρώνεσαι για να τρολάρεις ή το έχεις σαν χόμπι να τιμάς αυτόν που σε τάισε; Αν πληρώνεσαι, πεταμένα λεφτά, γιατί φέρνεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελαν τα αφεντικά σου

      Διαγραφή
    2. Γλυκανάλατε εξ αμερικής παντογνώστη, πέρα από την ειρωνεία σου δεν απαντάς σε τίποτε και καθρεφτίζεσαι. Μηδέν επιχειρήματα, περιγραφή της κατάστασης στην Ελλάδα που όλοι την ξέρουν και προκλητικότητα που είναι άγνωστο γιατί την έχεις. Απορώ πως δεν μπήκες στον Λευκό Οίκο για να συμβουλεύεις σαν μόνιμος σύμβουλος τους πλανητάρχες! Θα είναι και καλά τα μπικικίνια. Να το σκεφτείς. Μέχρι τότε όμως μάθε τα βασικά που συζητάει ολόκληρος ο πλανήτης και μετά... τζάσε. Είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλεις κανέναν πέρα από τον εαυτό σου. Και μάθε, επιτελους, κάτι που δεν σου έμαθε η μαμά-αμερική: ο σεβασμός του αλλου είναι υποχρέωσή σου

      Διαγραφή
    3. Έχω ανατριχιάσει από τα επιχειρήματα αυτού του επαναπατρισθέντα... Μα τέτοιο επίπεδο!!!

      Διαγραφή
  7. Αυτό στο αφιερώνω ειδικά σε εσένα φωστήρα μου σου ταιριάζει γάντι:

    Γεώργιος Σουρής (1853-1919)



    Ποιος είδε κράτος λιγοστό
    σ' όλη τη γη μοναδικό,
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να μαζεύει;



    Να τρέφει όλους τους αργούς,
    νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;



    Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;



    Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.



    Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
    κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
    Κι από προσπάππου κι από παππού
    συγχρόνως μπούφος και αλεπού.



    Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
    να παριστάνει τον ευρωπαίο.
    Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει
    στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.



    Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.



    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.



    Δυστυχία σου, Ελλάς,

    με τα τέκνα που γεννάς!

    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,

    τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις! Η έμπνευση σου ήρθε αφού κοιτάχτηκες στο καθρέφτη ή σε βασάνιζαν πολύ καιρό αυτά που έγραψε ο Σουρής. Ρε ουστ! Φωστήρες του παχέως εντέρου που έρχεστε να την πείτε σε αυτόν τον λαό. Ρε ουστ! Θολωμένα μυαλα που υπηρετείτε εκείνους που την πατρίδα αυτή βάλανε στόχο. Ρε ουστ! Κοπρολάγνοι της ανίερης εξουσίας που μετράει τη δύναμή της με το αίμα των αθώων που σκοτώνει...

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε κόπρο έγινες και εθνικόφρων τώρα τι έπαρση είναι αυτή που σε συνεπήρε έχεις πάρει τα βουνά εδώ και καιρό ρε τρελαντωνη χαχα adiós and ¡Vaya con Dios cabron!

      Διαγραφή
    3. Κάπου εδώ έλαβε τέλος το μεροκάματο ενός ακόμη και μάλλον έμμισθου τρολ. Καταλάβαμε τώρα τι σημαίνει κουκουλοφόρος του διαδικτύου;
      Ο ίδιος το ξέρει καλά, αφού ξέρει να προκαλεί και να βγάζει την ψυχανωμαλία του με πνεύμα ανωτερότητας, φυσικά. Και σε αυτή την όζουσα ανωτερότητα θέλουν να μας βάλουν σαν λαό να προσκυνήσουμε

      Διαγραφή
    4. Γιαννάκη, αν έγραφε ένας αμερικάνος ποιητής κάτι τέτοιο για τους συμπατριώτες του, σε πόσα λεπτά θα τον είχαν εξαφανίσει, οι "εραστές της ελευθερίας";
      Τον Λέννον, που ήταν και ξένος, τον καθάρισαν για το Imagine!

      Διαγραφή
    5. Ναι μόνο που αυτός το έγραψε για όλους όπως και ο Σουρης εγώ το αφιέρωσα σε ένα άτομο δεν είμαστε όλοι σαν και εσένα ρε φίλε τι να κάνουμε.Εσυ αυτο εισαι ακριβως:
      Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
      κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
      Κι από προσπάππου κι από παππού
      συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

      Διαγραφή
  8. Αχ ! Γιαννάκη μου εμείς οι ξενιτεμενοι ....
    Ξέρεις οτι δεν κάνω παρέα με Ελληνες εδώ στα ξένα ;
    Γιατι με λένε που με λένε γραφικό , φαντασου και να έβγαινα με ενα φανάρι στις συνοικίες μας......
    Αλλα για να μην έχεις ακόμη καταλάβει τι μας περιμένει και εμάς , τι να σου λέω.....δεν θα καταλάβεις ...γρί που λένε στο χωριό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεθυσμένος είσαι ρε φίλε τι ασυναρτησίες είναι αυτές που λες......

      Διαγραφή
    2. Σου τράβηξα την προσοχή .
      Λοιπόν πρόσεξε και άκουσε καλα τι θα σου πω .
      Οι Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό ειναι στην μεγάλη πλειοψηφία τους για τον γάιδαρο Καβάλα .
      Στρουνοβλαχοι που την είδαν πρωτευουσιανοι .
      Ξέρεις οτι μόνο εγώ δεν δέχθηκα ποτε να μου πληρώσουν το εισιτήριο για να ψηφίσω τους νεκροθαφτες της Πατριδος ;
      Ξερεις οτι δεν μου μιλούσαν στην Εκκλησία τις Κυριακές διότι τους έλεγα στα ίσα οτι ειναι τσίρκο όλοι τους ;
      Πονηροί , αρπαγες , πορνοι , υποκριτές , αλαζονες , ψεύτες και κλέφτες και παριστάνουν τους ευρωπαίους ταχα .
      Και όταν τους έλεγα οτι οι ευρωπαίοι ειναι βάρβαροι κτλ με έλεγαν γραφικο .
      Οχι φίλε μου . Πίστεψε με , πολλά χρόνια στα ξένα , δεν βρήκα άνθρωπο να μιλήσω .
      Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι , αλλα ειναι ελάχιστοι .
      Και εσυ ,με αυτα που πιστεύεις είσαι στους πολλούς ....

      Διαγραφή
    3. Σε όσα είπες για τους Έλληνες του εξωτερικού δεν θα διαφωνήσω καθόλου ούτε εγώ έκανα μαζί τους παρέα για τους λόγους που περιγράφεις πιο πάνω
      Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα εκμεταλλευτούν τους νέους Έλληνες μετανάστες γιατί το έχουν απωθημένο επειδή τους είχαν στην ξεφτίλα όταν ήταν και αυτοί μετανάστες άλλα με μια διαφορά αυτοί ήταν αγράμματοι βόδια τελείως και αγγλικά δεν έχουν μάθη ούτε τώρα μετά από 40 χρόνια που είναι έξω
      Και βλέποντας νέους σαν εμάς να έχουμε δουλειές σε Αμερικάνικες επιχειρήσεις με το που πατάμε το πόδι μας στο εξωτερικό κομπλεξάρουν και βγάζουν όλο τους το μίσος.
      Τώρα το γεγονός ότι έχω άποψη για την Αμερικάνικη πολιτική δεν με κάνει αυτόματα και Αμερικανόφιλο όπως μου προσάπτει ο άλλος ανόητος πιο πάνω και έχω πολλή καλύτερη αντίληψη από αυτόν που το μόνο που ξέρει να λέει είναι για τους κακούς Αμερικάνους που κάνανε τους πολέμους και σκοτώνουν τους λαούς και άλλα πολλά Αντιαμερικανικά συνθήματα που λένε οι αδαείς όταν μαζεύονται στα καφενεία.
      Υπάρχουν και καλοί Αμερικάνοι και κακοί όπως σε κάθε χωρά καλοί και κακοί πολίτες φτωχοί και πλούσιοι δεν τους βάζουμε όλους σε ένα σακί ας μην γινόμαστε σαν τους Έλληνες του εξωτερικού που περιγράφεις πιο πάνω .
      Το ξέρω ότι είναι δύσκολο σε πολλούς στην Ελλάδα να ανοίξουν το μυαλό τους και να βλέπουν το δάσος αντί το δέντρο αλλά είναι φυσικό αφού μας είχαν στο σκοτάδι σκόπιμα οι πολικοί μας τόσα χρονια,και μας λέγανε παραμυθάκια τύπου ότι εμείς που είμαστε απόγονοι τον αρχαίων Ελλήνων είμαστε υπεράνω όλων και άλλα πολλά αστεία ναι είμαστε απόγονοι τον αρχαίων Ελλήνων με τη διαφορά ότι αυτή ήταν παράδειγμα προς μίμηση και εμείς προς αποφυγή.
      Όλα τα άλλα που είπα με τον προηγούμενο συνομιλητή μου ήταν επειδή έγινε εριστικός και ανόητος και μίλαγε σαν την παπαρηγα, μη γίνεις σαν και αυτόν γιατί φαίνεται ότι έχεις καλύτερη αντιλιψη._

      Διαγραφή
    4. Έλα Γιαννάκη. Συμμαζέψου, Κοντεύει και 3 η ώρα που σχολάς... Άντε παλουκάρι, γιατί υπερωρίες δεν έχει

      Διαγραφή
    5. Βγάλε την κασέτα από το στόμα σου και βάλε άλλη την μάθαμε αυτή!

      Διαγραφή
    6. Φαίνεσαι από μακριά ότι "παίζεις" με κασέτες και manual

      Διαγραφή
    7. Τι έπαθες έχεις οφθαλμαπατες;Σε κυνηγάνε πράκτορες τις CIA και παρακολουθούν τι γράφεις στα blogs επειδή έχεις μεγάλο IQ και κινδυνεύει ο καπιταλισμός από εσενα;Περαστικα σου δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα σόι πάει το βασίλειο ρε βαρεμένε!

      Διαγραφή
  9. Γειά σου Γιάννη, μπαρμπα Γιάννη κανατά, είδες το Α ΜΕΡΙΚΑ πως σε καταντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε μαστούρωσες; τώρα είσαι εντάξει μπορείς να σκεφτείς μέσα στην ομίχλη που έχεις στο μυαλό σου;πιες ακόμα ένα τσιγαράκι μπας και συνέλθεις ρε μαστούρικο!

      Διαγραφή
    2. Εσύ έτσι συνέρχεσαι; Να το κοιτάξεις αυτό. Γιατί βλέπω πως είσαι σε μόνιμη ομίχλη

      Διαγραφή
    3. Έλα ρε αφού το έχεις σου λέω μη το χαλάς τώρα που είσαι στην ηρεμία σου πάρε άλλη μια τζουριτσα να σε ηρεμίσει ξέρεις εσύ παλιά σου τέχνη κόσκινο!

      Διαγραφή
    4. να σου πω κάτι ρε ομορφούλη; επειδή σε κόβω κότα και λυράτη κι επειδή το λαλάς το γράμμα από το αμέρικα, θα σου δώσω μία συμβουλή για να τα κονομήσεις. Αφού η παπαριά βγαινει από μέσα σου σε μεγάλες δόσεις, κάνε εργοστάσιο και ξεκίνα τις εξαγωγές, να δεις κι εσύ θεού πρόσωπο, να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας. κάτι έξυπνοι σαν και του λόγου σου χαντάκωσαν την χώρα και τώρα το παίζουν και φωστήρες και σωτήρες και άλλες πολλές παπαριές. άντε όμορφε να χαλαρώσεις κάπου αλλού, να πεις κι εκεί το κατεβατό κατηγορώντας τους Έλληνες. Αλλά, φουκαρά, ούτε λέξη από αυτά που γράφεις εδω δεν θα τολμούσες να πεις στην παραέξω από το δωματιάκι που κρύβεις το τίποτα που είσαι

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ Γιάννη. Άφησα να γράψεις επί δύο ημέρες ελπίζοντας πως τελικά θα γράψεις για το άρθρο. Αρκείσαι να επιτίθεσαι σε οποιονδήποτε με βωμολοχίες και είσαι εν γένει προκλητικός. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψω περαιτέρω σχολιασμό από εσένα.

      Διαγραφή

Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]