Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημιουργική ηλιθιότητα

Τσαντίστηκε ο Αντωνάκης που κάθε φορά που ανέβαζε μία παράσταση για τους ιθαγενείς, του στυλ "έρχεται η Μέρκελ" ή "πάω ταξιδάκι στο Πεκίνο", οι απεργίες στην ΕΡΤ του χάλαγαν την θεαματικότητα.

Είχε κι εκείνο το πρόβλημα με τ' αφεντικά, που του ζητούσαν απολύσεις εδώ και τώρα... Επίορκους και λαμόγια δεν τολμούσε ν' απολύσει γιατί αφ' ενός δεν ήταν αρκετοί, αφ' ετέρου όσους βρήκαν ήταν όλοι "δικά τους παιδιά"... κόλλησε.

Από την άλλη, κάτι ηλίθιοι που είχε βάλει για υπουργούς δεν του είχαν βρεί κανέναν δημόσιο οργανισμό για κλείσιμο, γιατί φοβόντουσαν ότι δεν θα ξανάβρισκαν ούτε την δικιά τους ψήφο... ξανακόλλησε.

Κάθισε λοιπόν το σαββατοκύριακο σπίτι κοιτάζοντας το ταβάνι (παλιά συνήθεια), μπας και του 'ρθει καμιά ιδέα, και... ουπς! Nάτο! Tο βρήκε! Πετάχτηκε όρθιος!

"Θα κλείσω την ΕΡΤ και θα τους απολύσω όλους!
Θα βάλω το μογγολάκι να φλομώσει στα ψέμματα τον κόσμο για χαράτσια, αδιαφάνειες, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, κι αυτό ήταν! Θα το καταπιεί αμάσητο ο χαχόλος λαός! Τους έχει και άχτι με τόσο μνημονιακό λιβάνι που έχουν ρίξει, μέχρι κι ευχαριστώ θα μου πεί!".
Κοιτάχτηκε και στον καθρέφτη: "Πςςςς... ποιός είσαι ρε ψηλέ!!!"

"Μετά θα φτιάξω ένα δικό μου καινούργιο μαγαζί, θα προσλάβω εκείνη που Στάζει και τα υπόλοιπα μνημονιακά παπαγαλάκια (τσάμπα τους μπουκώνω τόσο καιρό;), θα προσλάβω και καμιά χιλιοπεντακοσαριά δικά μας παιδιά, καλαματιανά κι ωραία, και θα βγαίνω στο γυαλί όποτε θέλω, να λέω ό,τι αρλούμπες γουστάρω!".
Ξανακοιτάχτηκε: "Θεός είσαι αγόρι μου!!"

Τώρα...
Πού χάλασε το πράγμα, πού κόλλησε η μηχανή, κι ο Αντωνάκης μιά βδομάδα μετά, αντί για αιώνιος "πρωθυπουργεύων" ετοιμάζεται για τον κουβά με τ' άχρηστα, ακόμα δεν τό 'χει καταλάβει!

Να σου το πούμε εμείς Αντωνάκη, μπας και γλυτώσει το ταβάνι σου το κοίταγμα κι αυτό το σαββατοκύριακο:
  • Ο λαός δεν είναι χαχόλος..
  • Οι πολίτες δεν είναι ιθαγενείς..
  • Κι εσύ μανούλα μου, που λεν και στο χωριό σου, είσαι μπιτ ηλίθιος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]