Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ολοκαύτωμα των εβραίων

Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος*

Όλα τα γεγονότα στο πλανήτη, ξεκινούν από τις αποφάσεις των Μεγάλων Αφεντικών της Γης, τους Εξουσιαστές της Οικουμένης.
Ουδείς αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Αυτό το Ολοκαύτωμα υπήρξε μια ιστορική πραγματικότητα.
Αυτή η θυσία ενός μετανάστη, αθώου, και φτωχού λαού, υπήρξε ένα ιστορικό γεγονός, και όποιος το αρνείται, αρνείται αυτήν ταύτην την ιστορία, αφού το τραγικό αυτό γεγονός τεκμηριώνεται από πλήθος εικόνων, φωτογραφιών, και κειμηλίων στα νεκροταφεία, και στους τόπους των κρεματορίων.

Το θέμα δεν είναι εάν έγινε το Ολοκαύτωμα, αφού αυτό είναι τεκμηριωμένο ιστορικό γεγονός, αλλά ποίοι είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτού του εγκλήματος, αυτού του ανοσιουργήματος, αυτής της γενοκτονίας κατά του Εβραϊκού Λαού.
Για να γίνει ένα έγκλημα χρειάζονται δύο παράγοντες.
Ο Εκτελεστής, και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

Στη παρούσα περίπτωση γνωρίζουμε τους εκτελεστές του εγκλήματος, αλλά δεν γνωρίζουμε τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
Αυτούς πρέπει να ψάξουν τα Έθνη του πλανήτη να ανακαλύψουν, ώστε να μη συμβούν πάλιν όμοια γεγονότα.

Το Ολοκαύτωμα (Holocaust) των Εβραίων το αναγνωρίζουμε.
Αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το διέπραξαν σαν εκτελεστές, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανοί Ναζί, κατακτητές της Ευρώπης, πρόγονοι των σημερινών Γερμανών, που σήμερα διαπράττουν ένα νέο- αυτή τη φορά- οικονομικό ολοκαύτωμα, εναντίον των φτωχών Ευρωπαϊκών λαών. Αν και είμαστε μέλη της Ε.Ε. μας εκμεταλλεύονται άγρια, μιμούμενοι τους προγόνους των.

Οι Γερμανοί Ναζί, δεν διέπραξαν ΜΟΝΟΝ Ολοκαύτωμα και γενοκτονία κατά των Εβραίων, διέπραξαν και Ολοκαύτωμα και γενοκτονία κατά των Ελλήνων, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το Ολοκαύτωμα των αθώων, μεταναστών, και φτωχών Εβραίων, αναγνώρισαν ο ΟΗΕ, και όλοι οι λαοί του πλανήτη, όμως το Ολοκαύτωμα των φτωχών και αθώων Ελλήνων, ουδείς το αναγνώρισε. Οι Εβραίοι σαν ισχυροί και δυνατοί που είναι σήμερα, κατάφεραν μέσω των διεθνών Οργανισμών, όλοι οι λαοί της Γης να αναγνωρίσουν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, και να τύχουν δόξης, αλλά και οικονομικών αποζημιώσεων από τους γενοκτόνους θύτες Γερμανούς Ναζί.

Οι Έλληνες σαν ανίσχυροι και αδύνατοι, λόγω υποτελών πολιτικών, γεμάτων πολιτική επαγγελματική ανεπάρκεια, και οσφυοκαμψία εμπρός στους ισχυρούς, αδυνατούν να ζητήσουν από τα άλλα κράτη της Γης, και από τους παγκόσμιους Οργανισμούς, να αναγνωρίσουν το δικό μας Ολοκαύτωμα, με κορύφωση τα τραγικά γεγονότα στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο, όπου οι Γερμανοί Ναζί έσφαζαν τους φτωχούς αδύναμους ανθρώπους, σαν τα κοτόπουλα. Γιαυτό αυτή η γενοκτονία των Ελλήνων παραμένει άγνωστη διεθνώς, και οι Γερμανικές οικονομικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις έχουν παγώσει. Οι Γερμανοί-τότε και τώρα- εφαρμόζουν το δίκαιο του ισχυροτέρου.

Το Δίκαιο της Ζούγκλας
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, τα θύματα των Ναζί στην Ελλάδα ήταν 650.000 Νεκροί, οι οποίοι είτε σκοτώθηκαν πολεμώντας τους Ναζί, είτε εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές, είτε πέθαναν από πείνα, όπως σήμερα συμβαίνει με τη Γερμανική οικονομική κατοχή, είτε αυτοκτόνησαν βλέποντας τη πατρίδα μας κατακτημένη από τους Γερμανούς, όπως σήμερα. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.
Δεν φτάνει μόνον αυτό, αλλά οι Έλληνες υφιστάμεθα μία νέα Γερμανική κατοχή, αφού Πρωθυπουργό από τα παρασκήνια έχουμε έναν Γερμανό, τον κύριο Ράϊχενμπαχ, και Γερμανούς επιτηρητάς σε όλα τα υπουργεία. Επομένως είμαστε σήμερα μια κατεχόμενη χώρα, και διοικούμεθα από υπαλληλάκια της μεγάλης Σιωνιστικής Τρόϊκα.

Η Ελλάς με τα μνημόνια κυβερνάται από Γερμανική ύπατη αρμοστεία.
Απορώ ύστερα από όλα αυτά, με τι ηθικόν σθένος στέκονται ακόμη οι Γερμανοί στη χώρα μας, αφού είναι ανεπιθύμητοι. Πίσω από τους σημερινούς Γερμανούς κατέχοντες τη χώρα μας, κρύβονται πάλιν οι ίδιοι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, εκείνοι που διέπραξαν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Εμείς οι Έλληνες υποφέρουμε δύο Ολοκαυτώματα, τότε και τώρα, και συνεπώς ζητάμε από τους πανίσχυρους Ισραηλινούς συμπαράσταση, αφού και οι δύο λαοί είμαστε θύματα του ιδίου εχθρού.
Όσον αφορά το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, που είναι ένα ιστορικό γεγονός, το θέμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι ποίοι κρύβονται πίσω από τους εκτελεστές δολοφόνους Γερμανούς Ναζί.

Ποίοι κρύβονται πίσω από τον παρανοϊκό Χίτλερ;
Βεβαίως εκτελεστές του αθώου, φτωχού, και απλού λαού των Εβραίων μεταναστών της διασποράς, είναι οι Γερμανοί Ναζί, αλλά το κύριο θέμα είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ του εγκλήματος, αυτού του ανοσιουργήματος της γενοκτονίας, και του Ολοκαυτώματος του αθώου απλού Εβραϊκού Λαού της διασποράς.
Το ερώτημα που γεννάται είναι, αυτοί οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ποίοι είναι; Αυτό πρέπει να εξετάσει η διεθνής Δικαιοσύνη, και το πανίσχυρο κράτος του Ισραήλ σήμερα, και όχι να αναλίσκονται με ρατσιστικούς νόμους που εγγίζουν το θέμα επιφανειακά και μόνον.
Οι ρατσιστικοί νόμοι κρύβουν την αλήθεια και τη πραγματικότητα.
Ποίοι πανίσχυροι κρύβονται σήμερα πίσω από τους τότε Ναζί, και συνεχίζουν ανενόχλητοι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;
Δεδομένου ότι σύμφωνα με φήμες, με δημοσιεύματα, αλλά και σύμφωνα με τους ιστορικούς, ο Χίτλερ είχε Εβραϊκές ρίζες, άρα λογικά σκεπτόμενοι, πρέπει να έτρεφε φιλικά αισθήματα προς τους ομοεθνείς του, και δεν μπορούσε να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο κακό προς ένα ομοεθνή λαό. Επομένως κάτι άλλο συμβαίνει!
Άρα λογικά σκεπτόμενοι, κάποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τον Χίτλερ, και τους συνεργάτες του. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Χίτλερ υπήρξε ένα απλό παρανοϊκό εκτελεστικό όργανο. Άρα κάποιοι άλλοι ισχυροί διέταξαν τον Χίτλερ και τα στελέχη του, να διαπράξουν αυτά τα εγκλήματα κατά ενός αθώου, φτωχού, απλού λαού μεταναστών της διασποράς.

Ποίοι είναι αυτοί οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τότε και σήμερα; Ερωτάμε!
Σε αυτό το ερώτημα μόνον οι ιστορικοί του μέλλοντος θα δώσουν απάντηση. Το πανίσχυρο κράτος του Ισραήλ σήμερα, οφείλει στη μνήμη των αθώων θυμάτων του Λαού του Ισραήλ, να ανακαλύψει τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, και όχι μόνο τους Εκτελεστάς, και να τους γνωστοποιήσει στην ανθρωπότητα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι τους γνωρίζει.
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, το Ολοκαύτωμα των Εβραίων έγινε για τιμωρία προς τον φτωχό, αθώο, λαό αυτό, επειδή οι Εβραίοι της διασποράς αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές των Μεγάλων, των Κοσμοκρατόρων της εποχής εκείνης, και να μεταναστεύσουν ομαδικά από όλες τις χώρες της Ευρώπης όπου ζούσαν τακτοποιημένοι, και βολεμένοι, προς τη Γη των Πατέρων τους, στη Μέση Ανατολή, με σκοπό την επανίδρυση του Κράτους του Ισραήλ. Γιαυτό τα Μεγάλα Αφεντικά της Οικουμένης τους τιμώρησαν με αυτό τον άγριο τρόπο, με Ολοκαύτωμα, ώστε να αναγκαστούν να φύγουν από τα κράτη της Ευρώπης, για να αναζητήσουν νέα τύχη στη Γη της επαγγελίας, ιδρύοντας έτσι το νέο Ισραήλ.

Αυτό είναι μια απλοϊκή εξήγηση του φαινομένου του Ολοκαυτώματος.
Μπορούσαν οι τότε Πλανητάρχες να προσφέρουν οικονομικά ανταλλάγματα, και οικονομική βοήθεια προς τον Εβραϊκό Λαό, ώστε να πεισθεί να μεταναστεύσει προς τη Γη της επαγγελίας, και όχι να τους τιμωρήσουν με αυτό τον άγριο και απάνθρωπο τρόπο!!!
Πάντως ο παρανοϊκός Χίτλερ διετάχθη να εκτελέσει αυτό το έγκλημα κατά του αθώου λαού των Ισραηλιτών.
Πίσω από τον Χίτλερ και τους Ναζί, κρύβονται οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, και αυτούς πρέπει να αναζητήσουν οι διεθνείς οργανισμοί δικαιοσύνης, και το Ισραήλ σήμερα.
Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των θυσιασθέντων Εβραίων είναι άγνωστος.
Όμως επίσημοι Εβραϊκοί κύκλοι τον ανεβάζουν στα 6.000.000 άτομα.

Από όσα γνωρίζουμε 6.000.000 ήταν όλοι οι Εβραίοι σε όλο το πλανήτη. Άρα κάτι δεν πάει καλά.
Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο να καταμετρηθούν τα θύματα, δεδομένης της επικρατούσης καταστάσεως την εποχή εκείνη των γεγονότων. Πάντως από την σήμερον κρατούσα κατάσταση στο πλανήτη, γεωπολιτικώς ομιλούντες, γίνεται μεγάλη εκμετάλλευση των δραματικών γεγονότων του Β! Παγκοσμίου Πολέμου.
Επαναλαμβάνω, πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψουμε τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ αυτών των γενοκτονιών, και Ολοκαυτωμάτων, οι οποίοι υπάρχουν και σήμερα, διαφεντεύουν την ανθρωπότητα, και δημιουργούν νέα προβλήματα και Ολοκαυτώματα στους Λαούς του πλανήτη, μας εξουσιάζουν, ζούν ανάμεσά μας, και προετοιμάζουν νέα δεινά για το πλανήτη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους οι τότε ισχυροί της Γης, προκάλεσαν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, θα τους αποκαλύψουν επίσημα οι ιστορικοί του μέλλοντος, φτάνει να μην είναι Ρεπούσηδες.
Μην λησμονούμε και το Ολοκαύτωμα των Ποντίων, και όλων των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, αλλά και των Αρμενίων, που διέπραξαν οι Τούρκοι ντονμέδες. Εάν δεν τα αναγνωρίσουμε θα έχουμε διαπράξει έγκλημα κατά της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Σήμερα ο απλός λαός του πανίσχυρου Ισραήλ, δεν είναι ούτε λέσχη Bilterberg, ούτε Trilateral commission. Και οι δύο λαοί, Ισραηλινοί, και Έλληνες, είμαστε θύματα των ιδίων παγκοσμίων θυτών. Ιδίως εμάς τους Έλληνες ήδη μας εξαφάνισαν φέρνοντας εδώ στην Ελλάδα, εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες μισθοφόρους ράμπο, για σκοπούς που όλοι φανταζόμαστε.

Οι πολιτικοί «ηγέτες» σε κάθε κράτος, πιόνια και μαριονέτες των ισχυρών του πλανήτη, με ρατσιστικούς νόμους που διατάσσονται να ψηφίσουν, θέλουν να μας διοικούν δικτατορικά, με φόβο και τρόμο, και να μας κάνουν να μισούμε αλλήλους, για τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων.
Μόνον έτσι οι Κοσμοκράτορες θα μπορέσουν να διοικήσουν την ανθρωπότητα, με το «διαίρει και Βασίλευε», πρίν μας εξαφανίσουν.
Είθε να πρυτανεύσει η λογική και δικαιοσύνη στο πλανήτη!

* Αρθρογράφος τύπου και Διαδικτύου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια ;
    Παντως οχι ο κροκοδειλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Ολοκαυτωμα στην ελλαδα.. Ειμαι κατα του Ολοκαυτωματος που ακολουθησε τον Β΄ Πασγκοσμιο και την εισβολη των Γερμανων-ναζι ..Πιστευω ακραδαντα οτι υπηρξε και θα υπαρχει ακομη το μεγαλυτερο βαναυσο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας, σε ολοκληρη την ιστορια.. Αλλα, οι ναζι τοτε δεν ηθελαν να σκοτωσουν καθ'αυτου ελληνα ορθοδοξο χριστιανο.. Ηθελαν να αφανισουν την ατιμη ρατσα των Εβραιων..Και δυστυχως υπηρχαν στην χωρα μας χιλιαδες απο δαυτους.. Οι εβραιοι ειναι αυτοι πυ ακομη και σημερα που πολεμουν τον ελληνικο λαο, και ελληνοεβραιοι που τοτε τους καιγαν οι ναζι εχουν ξεπουλησει τα παντα σε αυτον τον τοπο..Αυτοι ειναι που κανουν κακο στη χωρα, ο καθαρος Ελληνας δεν επρεπε να αντισταθει. . Ας μπαινανε, να περναν αυτο που θελαν και ας φευγαν ειρηνικα χωρις να χυθει ΑΙΜΑ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ-..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]