Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζήτημα χρόνου...

Ναι του Σαμαρά στην ομοσπονδία Ελλάδας-Τουρκίας! 
Ζήτημα χρόνου η διάλυση και των δύο χωρών και η επανασύνθεση της περιοχής

Έχουμε παρουσιάσει πολλά σχετικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια. Τόσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και τα ξένα κέντρα επιθυμούν τη δημιουργία μιας ομοσπονδίας ανάμεσα στα κομμάτια που θα μείνουν από την Ελλάδα, την Τουρκία και άλλες περιοχές.

Οι κρατικές υπηρεσίες προπαγάνδας της χώρας μας, σε συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες, προωθούν την ένωση με την Τουρκία με πολλούς τρόπους.

Μην πιστεύετε τους ψευτοπατριώτες που κάνουν διακίνηση προπαγάνδας υπέρ της καταστροφής της ΕΡΤ και κάθε δημόσιου φορέα. Τα τουρκικά σήριαλ, το ξεπούλημα στρατηγικών χώρων και επιχειρήσεων της Ελλάδας στην Τουρκία και το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι μέρος της στρατηγικής που θέλει το τέλος του νέου Ελληνισμού.

Οι κάτοικοι στα σύνορα πρέπει να συνηθίσουν να ακούν και να βλέπουν τούρκικα.

Η οικονομική καταστροφή της Κύπρου και της Ελλάδας στόχο έχουν την υποταγή και σταδιακή εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου από την περιοχή.

Από παραθρησκευτική βλακεία, από άστοχες αναλύσεις και πρόχειρες στρατηγικές, κάποιοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μόνη λύση για την Ελληνισμό είναι η υποταγή του.

Η Εκκλησία μας παρακολουθεί την καταστροφή μας άπραγη και υποτακτική στο Ισλάμ, έτσι ακριβώς όπως έκανε και το 1453.

Οθωμανολάγνοι κυριαρχούν στην πολιτική και θρησκευτική μας ηγεσία.

Μόνη λύση η εθνική αντίσταση και το ξεσκέπασμα των ανώμαλων σχεδίων σε διεθνές επίπεδο.

13/06/2013, Σιδηρούντιος Γιώργος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δε θέλω να το σκεφτώ ούτε σαν κακόγουστο αστείο. Αλλά τι να πω για τα τουρκικά σχολεία της Διαμαντοπούλου, τα τούρκικα σήριαλ, την κουμπαριά του Καραμανλή - ρε παιδιά και να με σκοτώσετε δε θα καταλάβω πώς γίνεται χριστιανόπουλα να έχουν νονό μουσουλμάνο - τα άχαρα ζεϊμπέκικα του ΓΑΠ στην Τουρκία, την ελληνοτουρκική ΜΚΟ "Γυναίκες του Αιγαίου" της Μαργκαρίτας, την υποστολή της σημαίας στα Ίμια.
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ; ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι προδιαγεγραμμενη πολιτικη της ΝΤΠ να 'ενωσει' την Τουρκια με την Ελλαδα.Εξου και οι προφητες αυτης της παρα φυσει ενωσης Δ.Κιτσικης (εμφανως) και λοιποι υποκρυπτομενοι.Προκειται περι προδοτων αρνητων του Νεου Ελληνισμου της Παλιγγενεσιας οι οποιοι ενθαρρυνθηκαν απο την υποτονικη και ψοφοδεη σταση των αριστερων ιαχων της Μεταπολιτευτικης Ελλαδας.Θεωρω πως ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχει επαρκες εθνικο φρονημα ανεξαρτησιας που να στηριξει την εθνικη υπρξη και υποσταση.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.35 χρονια αποδομησης της εθνικης αυθυπαρξιας απο τους αριστερους κεκραχτες(ας μη μασαμε τα λογια τουτες τις ωρες) φαινεται οτι ηταν αρκετα να αποδομησουν το εθνικο φρονημα.Οσοι παλαιοτεροι ας αναλογιστουν.Μπορει αυτη η νεολαια να υποστηριξει την διαχρονικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΥΤΑΛΗ? Απαντηστε οσοι με διαβαζετε.Δυστυχως ο κρικος αυτος της αλυσσιδας ειναι σαπιος.Μακαρι να κανω λαθος.Ειμαστε λιγοι πολυ λιγοι πιστευω που σκεφτομαστε ετσι.Δεν μπορω να το χωνεψω.Ομοσπονδια με την Τουρκια.Μην γελιεστε μην εχετε αυταπατες.Εκει το πανε.Εξεγερθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει σαπιση η αλυσιδα . Εχει κοπει .
      Και προς Θεου , ΟΧΙ εξεγερσεις !
      Γενικη αποχη απο καθε συναλλαγη με την Λερναια Υδρα .
      Μας την εχουν στημενη .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]