Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνε για σκηνοθετημένη "πολιτειακή ανωμαλία";


Προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων θα έχουν οι μετανάστες στην αγορά εργασίας!!!

Οι μετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, θα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προυπολογισμός τους!

Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για “ιστορική” μέρα. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ των ευνοημένων πολυθεσιτών έχει γίνει παγκόσμιο event για λόγους ευθιξίας του “κλάδου” σε παγκόσμιο επίπεδο…

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, η συνθήκη του “Δουβλίνο ΙΙ” παραμένει σε ισχύ που σημαίνει ότι πολιτικό άσυλο οι μετανάστες δικαιούνται να ζητούν μόνο στη χώρα εισαγωγής του, ενώ σύμφωνα με τη νέα νομθεσία η απάντηση σε όσους υποβάλλουν χαρτιά πολιτικού ασύλου θα πρέπει να δίνεται σε 6 μήνες αντί για 18, που είναι σήμερα για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προυπολογισμός!

Η νέα νομοθεσία της ΕΕ ικανοποιεί “πάγια” αιτήματα, ιδιαίτερα των χωρών της Βόρειας Ευρώπης αλλά κανένα της Νότιας Ευρώπης, η επεξεργασία της αίτησης των αιτούντων άσυλο θα πρέπει να γίνεται μέσα σε έξι μήνες, έναντι τουλάχιστον 18 που ισχύει σήμερα, ενώ η πρόσβαση των ανθρώπων αυτών στην αγορά εργασίας των χωρών στις οποίες υποβάλλουν αιτήσεις για πολιτικό άσυλο θα διευκολύνεται, ώστε να επιβαρύνεται λιγότερο ο κρατικός προϋπολογισμός στη χώρα υποδοχής. Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα θα καταχωρούνται για τρία χρόνια στην Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων Eurodac, ώστε να αποφεύγεται κατάχρηση της νομοθεσίας περί ασύλου π.χ. αν κάποιος υπέβαλλε χαρτιά πολτικού ασύλου στην Ελλάδα να μη μπορεί να υποβάλλει και χαρτιά ασύλου στη Γερμανία, την Γαλλία, την Αγγλία κλπ. Η προστασία της καθαρότητας της Αρείας φυλής θα πρέπει πρίν και πάνω απο όλα να προστατευτεί!

Οι χώρες της Νότιας Ευρώπης με την Ελλάδα πολιτικά απούσα, επικρίνουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις επιμέρους αλλαγές στη νομοθεσία περί ασύλου, διατηρείται η κυρίαρχη λογική του κανονισμού “Δουβλίνο ΙΙ”, σύμφωνα με την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει άσυλο μόνο στην πρώτη “χώρα εισόδου” στην ΕΕ. Η μηχανιστική εφαρμογή του ορίου των 6 μηνών, όπως επεσήμαναν πολλοί ευρωβουλευτές πλήν των Ελλήνων…, έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι χώρες του Νότου που εκ των πραγμάτων αποτελούν πύλες εισόδου προς την “Ευρώπη των 27”. 

Με δύο εκατομμύρια μετανάστες, των οποίων κανείς δεν γνωρίζει απο που είναι, που κανείς δεν ξέρει αν είναι κοινοί εγκληματίες ή όχι, γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα και τη γενική αντιπαραγωγική διάθεση του Ελληνικού δημοσίου και τις αντιπατριωτικές αντιλήψεις περί άμεσης μονιμοποίησης μεταναστών στην Ελλάδα, ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν σε έξι μήνες, καθίσταται πασιφανές ότι απαντήσεις επι πολιτικού ασύλου είναι αδιανόητο να απαντηθούν σε έξι μήνες που νομοθετεί η ΕΕ. Aρα πρόκειται για επιβολή στην Ελλάδα της ανθελληνικής και αποσχιστικής πρόθεσης της ΕΕ να νομιμοποιηθούν σε χρόνο μηδέν οι μετανάστες, κάτι που επιθυμεί το ΣΥΡΙΖΑ. στα φανερά και πολλά άλλα κόμματα στα κρυφά.

Ο αντιρατσιστικός νόμος αν ποτε ψηφιστεί θα είναι το κερασάκι στη τούρτα που θα αναδείξει τον Ελληνικό Εθνικισμό, πράγμα που επιζητείται για να προκληθεί λαική εξέγερση και τζιχάντ ώστε εύκολα πλέον να διαμελισθεί στα τέσσερα η χώρα και να πραγματοποιηθούν ευκολότερα οι επιθυμίeς των ξένων αφεντικών (υπάρχουν και τα ντόπια) του πολιτικού κόσμου στο Αιγαίο, τη Δυτική Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, τη Κρήτη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η νομοθεσία αυτή της ΕΕ δεν πρέπει να εφαρμοσθεί ποτέ στην Ελλάδα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που στήνονται στη Θράκη και που όπως αποδεικνύεται στήνονται σε στρατηγικά σημεία του Ελληνικού Εδάφους, ώστε η μεγάλη παρουσία μεταναστών στα σημεία αυτά που θα ευνοηθούν έναντι των Ελλήνων να βρούν δουλειά στις ΕΟΖ, θα αποτελέσουν τους εστίες της ανάφλεξης.

Η Ελλάδα βρίσκεται στη κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της. Η ιστορία με την ΕΡΤ δεν προκλήθηκε χτές τυχαία αλλά για να αποπροσανατολίσει τον λαό απο άλλες αποφάσεις που συνεχώς λαμβάνονται εν τη απουσία του. Μελετείστε με προσοχή τα άρθρα (εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

Οι μάσκες έπεσαν για όσους παίζουν τον παπά στο μεταναστευτικό στην Ελλάδα


Ολοι οι Ελληνες πλέον γνωρίζουν τι φουμάρει το κάθε κόμμα, το ρόλο των ΜΚΟ, των παρατηρητηρίων, το ρόλο των ντόπιων αφεντικών κλπ.

Η Ρωσία έκανε πρόσφατα ενδελεχή έλεγχο για τις ΜΚΟ και τις άλλες δήθεν ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος οργανώσεις, πολλές απο τις οποίες τις έκλεισε γιατί υπήρξε αδιαφάνεια στα οικονομικά τους (αυτό θυμίζει τα Ελληνικά κόμματα…). Η Ελλάδα όχι. Η Ρωσία ανακάλυψε και αυτή το ρόλο τους τελευταία, αν και στο εξωτερικό ΟΛΟΙ ήξεραν απο χρόνια το ρόλο τους.

Στην Ελλάδα, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τις “απόψεις” τέτοιων δήθεν οργανώσεων απο χρόνια σαν έγγυρες απόψεις στα δελτία ειδήσεων. Είναι η πληρωμένη προπαγάνδα, οι καταλύτες της αντίδρασης των πολιτών, η πλύση εγγεφάλου, η ύπνωση και η δημιουργία προδιάθεσης ψήφου, αντιδράσεων κλπ. Θυμηθείτε πως έφεραν στα πρόθυρα πολέμου την Τουρκία με το Ισραήλ όταν η Τουρκία επέτρεψε μια τέτοια φιλανθρωπική οργάνωση να πάει προς τη Γάζα χωρίς να έχει την άδεια των Ισραηλινών αρχών! Οι μάσκες έπεσαν.

Πηγή: Zcode 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι μασκες εχουν πεσει εδω και παρα πολλα χρονια .
    Το θεμα ειναι πότε θα το καταλαβουν οι υπο εξαφανιση Ελληνες .
    Μαλλον Ποτέ και θα μπουμε στο καμινι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]