Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νεκρός ο ένας από τους απαχθέντες μητροπολίτες

Όπως μεταδίδει το Αl Ηadath news, σύμφωνα με μαρτυρία ενός αιχμαλώτου που κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια των ισλαμοφασιστών, ο ένας από τους δύο ιεράρχες δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την έρευνα του μέσου, οι απαχθέντες βρισκόντουσαν στα χέρια Τσετσένων ισλαμιστών που όμως είχαν άμεση σχέση με Σαουδάραβες, ενώ εμπλέκονται και σε απαγωγές – δολοφονίες δημοσιογράφων.

Ως τοποθεσία που έχουν το κρυσφήγετο τους, δίδεται η πόλη Ντανά, βόρεια, στα Συροτουρκικά σύνορα. Ενώ λαμβάνουν στήριξη, οπλισμό και διευκολύνσεις για λαθρεμπόριο από την Τουρκία.

Οι ισλαμοφασίστες εισβολείς έχουν εμπλακεί σε πολλές δολοφονίες αμάχων, ενώ ο φυγάς δεν γνώριζε ποιός από τους δύο μητροπολίτες ήταν ο δολοφονημένος, έδωσε μόνο περιγραφή.

Αυτή η είδηση εάν ισχύει και διασταυρωθεί, δείχνει το μέγεθος της αλητείας της Δύσης που έβγαλε άρον άρον το φιρμάνι για στήριξη των ισλαμοφασιστών, ενώ πιθανότατα γνώριζε αυτή την πληροφορία από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοτώνουν οι "μαχητές της ελευθερίας" ορθόδοξους μητροπολίτες; Μίστερ Αβραμοτζίμ, γιατί συμμετέχεις στη βοήθειά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]