Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τζάμπα μάγκες που σκύβουν το κεφάλι σε Σκόπια και Τουρκία


Τζάμπα μάγκες όσοι τα έβαλαν με μία αθλήτρια για να αποδείξουν πως είναι... ανθρωπιστές. Ναι, είναι οι ίδιοι που ξεράθηκαν στο γέλιο και έπαιξαν χιλιάδες φορές την ατάκα με τον Πίου!
Καταστρέφουν μία αθλήτρια για ένα σχόλιο, αλλά κάνουν "γαργάρα" τις προκλήσεις των Σκοπίων, των Αλβανών και της Τουρκίας
Πίου δημοσιογράφοι, Πίου πολιτικοί και Πίου Ολυμπιακή Επιτροπή!


Την ίδια ώρα που ο Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν είναι στα Σκόπια μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς και συζητούν το μέλλον της ονομασίας και την ίδια ώρα που οι Τούρκοι δεν έχουν πάψει να προκαλούν, τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Πολιτείας εξαντλούνται στην Βούλα Παπαχρήστου.

Μπορεί να προκάλεσε τις ευαισθησίες και την αντίδραση ορισμένων, ακόμα και η ίδια όμως το πήρε πίσω, ενώ της επέβαλαν να ζητήσει και συγνώμη. Στην τελική ήταν ένα ατυχές σχόλιο, με υποκειμενική αίσθηση του χιούμορ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και η τιμωρία της υπερβαίνει κατά πολύ την πραγματικότητα, ειδικά για μία αθλήτρια που έχει δώσει τον προσωπικό της αγώνα για να φτάσει στο σημείο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι τρομερό, ένα φοβικό κράτος που δέχεται χαστούκια συνεχώς και γυρνάει το άλλο μάγουλο, να ξεσπάει με όλη του την αυστηρότητα σε μία νεαρή αθλήτρια, για ένα έστω ατυχές σχόλιο στο Facebook…

Μακάρι τόση «μαγκιά» και ευαισθησία να την έδειχναν και σε αυτούς που πραγματικά απειλούν αυτόν τον τόπο και τον μέμφονται και τον διασύρουν και τον χλευάζουν και όχι σε μία αθλήτρια…
Μακάρι να βλέπαμε και πιο συχνά «αυστηρές» ανακοινώσεις και από κόμματα για αυτούς τους λόγους, που έσπευσαν να χύσουν μελάνι σε ανακοινώσεις όπως η ΔΗΜ.ΑΡ.

Άντε … «καθάρισε» ο τόπος πάλι!

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι…!




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Γιατι , δεν εχει δικιο η αθλητρια ;
    Επειδη λεει την αληθεια την πολεμησαν .
    Συγνωμη να ζητησουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που προδοσαν και διαλυσαν την Πατριδα μας .
    Αυτοι εκλεψαν τον κοσμακη και καταστρεψαν την κοινωνια μας και σκλαβωσαν το Εθνος .
    Συγνωμη να ζητησουν ΟΛΟΙ αυτοι που εφεραν και προστατευουν φονιαδες και λαθραιους .
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ γραμματεις και φαρισαιοι θα κλαιτε και θα παρακαλατε , αλλα η ΝΕΜΕΣΙΣ ειναι δεν ακουη ,οπως και εσεις δεν ακουτε τις κραυγες πονου του Εθνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὸσο περισσὸτερο εξευτελὶζονται ὲναντι της Τρὸικας,της Τουρκὶας,των Σκοπὶων,κ.ο.κ,τὸσο θα γὶνονται θρασὺτεροι εντὸς Ελλὰδος,εὶναι αυτὸ που λὲμε ''τυποποιημὲνη διαδικασὶα''.
    Να δοὺμε ὸμως,ὲως πὸτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]