Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν η Βούλα Παπαχρήστου…


netakias

Αν η Βούλα Παπαχρήστου.….

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέλιδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.



ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό “Κ”!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ.n.οχι Τούρκους) αξιωματούχους” θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ γιατί όχι και Αρχηγός.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έπλεκε το εγκώμιο του ακροδεξιου Βορίδη, εξυβριζε τον Χριστόδουλο και οδηγούσε Φεράρι θα ήταν σίγουρα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ήξερε τι εκπροσωπει το αρχαίο πνεύμα αθάνατο και τα ολυμπιακα ιδεώδη θα έβγαζε κι αυτή 1.000.000,00εκ € στο εξωτερικό και θα ήταν φίλη και με τον Χριστοφοράκο…. (εδω), αλλά δυστυχώς η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι μια κοπέλα σαν εμάς, του κοινούς Ελληνες (γι αυτούς) που αφιέρωσε την ζωή της τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες……

Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι για όλους του Ελληνες ήδη Ολυμπιονίκης γιατί, εμείς που “δεν ξέρουμε” από Ολυμπιακά Ιδεώδη, αρκούμαστε σε ένα κλάδο ελαίας και δεν θαμπωνόμαστε από το χρώμα του χρυσού….

ΥΓ: Τελικά όμως, τους πείραξε το tweet με το ανέκδοτο που “προσέβαλε” την χώρα ή το άλλο tweet της ιδίας για τον Ακη; Τον Ακη που τιμά την χώρα και το πολιτικό σύστημα;

tweet 23 jul
Να δεις τελικά που την πισίνα στον κορυδαλό την φτιάξανε..για να πέζει με τα υποβρυχιά του ο Άκης!!!:-p

netakias.wordpress.com

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Νομιζω οτι αρχισε να ξεφευγει το θεμα λιγο. Σιγα μην την κανουμε και εθνικο ηρωα ρε παιδια! Αντι να κλαιμε που τα παιδια μας φευγουν εξω και δουλευουν για τους ξενους, αντι να νιωθουμε ντροπη που δεν ειμαστε ικανοι να τα κρατησουμε στην χωρα τους καθομαστε και ασχολουμαστε με το twitter της κ. Παπαχρηστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ .
      Αυτοι που διωχνουν τα παιδια μας , οπως λες , αυτοι οι ιδιοι θελουν να ελεγχουν και τις προσωπικες ομιλιες μας .
      Κατα αρχας η κοπελα (που κακως ζητησε συγχωμη) δεν ειπε τιποτα ρατσιστικο .
      Ουτε προσβαλε , ουτε αμφισβητησε κανενα ανθρωπινο διακαιωμα , ουτε απειληθηκε κανενος ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥ η ζωη , ουτε παρακινησε κανεναν σε κατι παρανομο .
      Απεναντιας , αυτοι που την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ (διοτι για εναν αθλητη , θανατος ειναι ο αποκλεισμος) ειναι βουτηγμενοι στα σκατα .
      Και η ηθικη ειναι λεξη αγνωστη στην συμμορια τους .
      Οι Ολυμπιακοι αγωνες καμμια σχεση δεν εχουν με αυτες τις μπουρδες που αμολυσαν , για να διακαιολογησουν τα Α-δικαιολογητα .

      Η ταχυτητα που κινηθηκαν και ο συντονισμος των ανθελληνων και εξωτερικων εχθρων , ειναι κατι που ειναι ΑΞΙΟ προσοχης .
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και οποιος δεν το βλεπει ειναι ανικανος σκεψεως , η , βαλτος .

      Η κοπελα αθλητρια στα ματια μας ειναι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ και αυτο κανεις δεν μπορει να το αλλαξη .
      Στην αρχαια Ελλαδα εριχναν μερος των τοιχων συμβολικα , για να δειξουν οτι εχοντας αθλητες ΝΙΚΗΤΕΣ Ολυμπιακων αγωνων , δεν φοβουνται ΚΑΝΕΝΑΝ .
      Ετσι και η Ελληνιδα Παπαχρηστου , μας κανει να εχουμε Ελπιδες , βλεποντας στο προσωπο της , οτι η νεολαια μας , δεν τρωει αριστερο-δεξιο κουτοχορτο .
      Με το ανεκδοτο , διοτι περι τουτου προκειται , ειπε την ΑΛΗΘΕΙΑ .
      ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ και οι συνεργατες των κατακτητων , πηραν θεσεις .

      ΝΕΜΕΣΙΣ .
      ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ'Ω ΕΤΑΧΘΗ .

      Υ.Γ Το μονο που καταφεραν οι γραικυλοι ανθελληνες , ηταν να ξεβρακωθουν για ακομη μια φορα ,ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ .
      Καταλαβες , αγαπητε , γιατι ειναι σοβαρο το θεμα ;
      Καταλαβες ποιος κυβερνα και ποιοι ευθυνονται για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ των παιδιων μας ;

      Διαγραφή
    2. Kαι υπ´ὸψιν,βρισκὸμαστε ακὸμη στην αρχὴ.

      Διαγραφή
  2. Είναι πλέον τόσο εμφανή τα πράγματα που μόνο τυφλοί δεν καταλαβαίνουν τι παίζεται, μάλλον σε κανα Άγιο Όρος μας βλέπω να πηγαίνουμε... Τουλάχιστον να το μεγαλώνανε κάπως για να μας χωρέσει όλους γιατί μας βλέπω πολλούς κοσμικούς να μαζευόμαστε (όχι και πάρα πολλούς!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι αυτοι που ταχα μου κοβονται για τους μεταναστες, λαθραιους και μη, ας ας πουνε τι κανουν ωστε να εχουν ενα πιατο φαγητο να φανε; Στιβαζονται δεκαδες μεσα σε στενα χαμοσπιτα και δυστυχουν πολυ περισσοτερο απο οτι στις πατριδες τους. Αυτος ειναι ο πραγματικος ρατσισμος, να βλεπεις κοσμο να δυστυχει πραγματικα κι αντι να βοηθησεις τον κοσμο να κατσει στον τοπο του, να τον αναπτυξει και να ζησει ανθρωπινα , να λες οτι εχει δικαιωματα!!! Ωραια , αφου εχει δωστου κατι απο το υστερημα σου να ζησει κυριε και κυρια μου, που τρεξατε να κομματιασετε μια αθλητρια που ειπε μια ἕξυπναδα῞. Ολοι αυτοι που λενε οτι θιχτηκαν απο το σχολιο της Παπαχρηστου τι κανουν για αυτους τους κακομοιρηδες που προσπαθουν να επιβιωσουν τρωγοντας γατες και σκυλια;;
    Παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του, αυτο κανουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι που στιβαζονται το διαλεξαν να στιβαζονται .
      Γιατι μην πει κανενας οτι παρ'ολο που πεινανε ολοι σε τουτη την πατριδα , ερχονται ακομη 1000 την μερα (ενα μικρο χωριο) για να φανε .
      Αυτοι ομως που βιαστηκαν και σφακτηκαν ;
      Οποιος δεν βλεπει ακομη τι συμβαινει και που μας πανε , μαλλον τους εχει καει το μυαλο απο την ακτινοβολια του κουτιου .
      Και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με ενδιαφερει αν τρωνε οι βιαστες και οι φονιαδες λαθρεποικοι , την στιγμη που βλεπω σκελετομενα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ .
      Ειμαι ρατσιστης ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ .
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
      Προππαπους μου το 1913 σκοτωθηκε για ΕΜΑΣ και ο παππους μου το 1940 πολεμησε και επεσε παλι για ΕΜΑΣ .
      Ο αδελφος του ο Γιατρος δολοφονηθηκε απο τα τερατα της αριστερας , παλι για ΕΜΑΣ .
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
      Αυτα τα πουστικα περι πεινασμενων βαρβαρων εποικων ΑΛΛΟΥ .

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

      Διαγραφή
    3. Ομοιοπαθής, 1.0 πμ, ένας παππους στους βαλκανικούς και ο Πατέρας 3 σφαίρες στην Αλβανία σχεδόν ανάπηρος, εμείς παρ' ολίγο στην Κύπρο...και μετά σου λένε να μή μιλάμε γιά αίμα..μα με αυτό το ΑΙΜΑ κτίσανε τις αυτοκρατορίες τους όταν τους κρατάγαμε τα ιμπεριαλιστικά τους σύνορα και συμφέροντα.
      Θα έπρεπε να περιμένουν κανα δυό δεκαετίες ακόμη να εκλείψουμε και να κάνουν τις "δουλειές" τους με την χειραγωγημένη και "ποδοπατημένη" νέα γενιά..με εμάς δεν γίνεται, κοθώνια δεν πρόκειται να γίνουμε, ούτε αυτολοβοτομή να κάνουμε.

      Διαγραφή
    4. Τα παιδια μου τα ετοιμαζω απο την μερα που βαπτιστηκαν .
      Και ενας να μεινη , το Γενος δεν χανεται , ελεγε ο Σ . Μακρυγιαννης .
      ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ'ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΣΕΤ'ΑΜΕΙΝΟΝ.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]