Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Νέα Τάξη κι εμείς, οι πρόθυμοι δούλοι…


Να ποινικοποιηθεί η σκέψη, να τελειώνουμε. Αυτός είναι ο στόχος του νεοταξισμού, αυτή την ανάγκη έτρεξε να καλύψει ο πρόθυμος Κουβέλης, αυτή την εντολή έτρεξε να εκτελέσει ο φοροφυγάς Κούβελος, αυτή την διαταγή έτρεξαν να εκτελέσουν οι πρόθυμοι ηλίθιοι μετά των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων.

Δεν πρέπει να σκέφτεστε. Θα δέχεστε ποινές. Δεν πρέπει να τολμάτε να λέτε οτιδήποτε πέρα από αυτό που η νέα τάξη επιτρέπει. Θα διαπομπεύεστε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δεν πρέπει να αρθρώνετε οτιδήποτε δεν είναι εγκεκριμένο από τη νομενκλατούρα της θολοκουλτούρας, της ιδεολογίας του μηδέν και του ισοπεδωτισμού. Δεν επιτρέπεται να σκέφτεστε ως Έλληνες που πολιορκείστε, επειδή δεν είστε πλέον Έλληνες και έχετε ήδη ηττηθεί. Δεν επιτρέπεται να τολμάτε να σηκώνετε τα κεφάλια για να δείτε τα πολιτικά σκύβαλα και τα περιττώματα που σας κυβερνούν. Αυτοί ξέρουν όσα πρέπει να ξέρουν. Εσείς δεν πρέπει να ξέρετε τίποτε.

Σκύψτε τα κεφάλια σας άθλιοι, που δεν τολμήσατε ούτε να αντισταθείτε στη Νέα Τάξη. Ανίκανοι είστε και σας αξίζει να σας απαγορεύσουμε να αναπνέετε, αλλά είστε τυχεροί επειδή χρειαζόμαστε πειραματόζωα και εργατικά χέρια. Ούτε την γλώσσα σας μιλάτε, και τολμάτε να αστειεύεστε και να κάνετε πνεύμα;

Σκάστε και υποταχθείτε για να μην αποφασίσουμε χειρότερα για εσάς. Τους εκτελεστές τους έχουμε βρει. Ήταν πρόθυμοι. Πάντα ήταν εραστές της εξουσίας, πρεζόνια κανονικά που έψαχναν να βρούνε εκείνους που θα τους επιτρέψουν να ζήσουν το όνειρό τους, που θα τους έβγαζαν από το τίποτε και θα τους έκαναν άρχοντες. Εσείς, όμως, μην τολμάτε να αντιδράσετε. Θα βάλουμε τους πειθήνιους εκτελεστές μας να σας στείλουν ακόμη πιο βαθιά στον βόθρο που σας ρίξαμε.

Σήμερα εξευτελίσαμε μία κοπέλα που τόλμησε να αστειευτεί με όσα επιβάλλουμε. Αύριο μπορεί να την αναγκάσουμε να πηδήξει και από κάποιο μπαλκόνι. Έχουμε τους πρόθυμους υπηρέτες μας που θα γράψουν τόσα εις βάρος της που δεν θα μπορέσει να τα αντέξει.

Μην προσπαθείτε, μάταια, να μας κερδίσετε. Δεν μπορείτε. Και ξέρετε γιατί; Επειδή έχετε ηττηθεί από μόνοι σας, στο ίδιο σας το μυαλό. Δεχτήκατε ως ανώτερούς σας τους δολοφόνους σας και τους βιαστές σας. Κι έτσι, ηττημένοι στο μυαλό, δεν μπορείτε ούτε να ονειρευτείτε πως θα μας νικήσετε. Ακόμη και τώρα, προτιμάτε να παίζετε με τα κύματα της θάλασσας, παρά να βρείτε το κουράγιο να μας αντιμετωπίσετε. Ποτέ δεν θα βρείτε τη δύναμη που είχατε, γιατί μας την δώσατε οικειοθελώς, μας παραδώσατε την ισχύ που δεν μπορούσαμε να σας πάρουμε. Μας τα δώσατε όλα, προκειμένου να μην μας πολεμήσετε.

Άξιοι της μοίρας που γράψατε για τους εαυτούς σας. Άξιοι για τα χειρότερα που σας ετοιμάζαμε επί δεκαετίες.
Και θα τα γευτείτε, επειδή δεν τολμάτε να αντισταθείτε…
Δεν τολμάτε να πείτε όχι...
Σε εσάς -που θέλετε να πιστεύετε ότι είστε Έλληνες- τα λέω...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πού είναι το : "Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες;"
    Το επικαλούνται μόνο για το δικό τους δικαίωμα στο ψέμα και το βιασμό της λογικής μας. Βήμα βήμα μετατρέπουν το μαύρο σε άσπρο, το σκοτάδι σε φως, την παράνοια σε λογική, το άδικο σε δικαιοσύνη, την κακία σε αρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες οι δυτικες ψευτοφιλοσοφιες ειναι για τους "κυριαρχους" λαους .
      Εγω σαν Ελληνας δεν θα πεθαινα ΠΟΤΕ για να εχει το δικαιωμα της καθε καρυδιας καρυδι και η Σαρα και η Μαρα να χυνουν δηλητηριο στα παληκαρια μας .
      ΠΟΤΕ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]