Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας…


Το όλο «σχέδιο» ήταν:

1. Η λεηλασία του πλούτου της χώρας (Απληστία).

2. Η αποδυνάμωση και η τελική εξόντωση του Έλληνα ως ξεχωριστού λαού (Μίσος).

Η επίθεση έγινε από τύπους με κοστούμια και γραβάτες και όχι στρατιωτικές στολές.

Είναι μια Ομάδα με απεριόριστους οικονομικούς πόρους και απεριόριστη απληστία για λεφτά και δύναμη.
Για την επικράτηση τους σε μια κοινωνία ανθρώπων, ο «στρατός» τους περιλαμβάνει τους πιο εξελιγμένους ειδικούς στην προπαγάνδα (ξένοι τραπεζίτες, δικηγόροι, οικονομολόγοι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί). Ο σχεδιασμός, τους πήρε δεκαετίες προσεκτικής καραδοκίας.

Βασικά ο Έλληνας πολίτης ζει ένα φοβερό ψυχολογικό πόλεμο που έχει σκοπό την απάτη, από ηθοποιούς μεταμφιεσμένους σαν άτομα υψηλών και σπουδαίων θέσεων, «υπεράνω υποψίας».

Σε έχουν υπνωτίσει, σου έχουν αποσπάσει την προσοχή από βασικές αλήθειες, αλήθειες του κοινού νου. Ξαφνικά βγάζουν ένα κουνέλι από το καπέλο και σου λένε ότι εσύ φταις που πεινά και χρειάζεται να το ταΐζεις συνέχεια. ΄Οταν τελικά ξυπνήσεις θ” αντιληφθείς ότι όλα ήταν μια μεγάλη απάτη, ένα θέατρο με μασκαράδες. Μέχρι τότε όμως αυτοί οι μασκαρεμένοι γύφτοι με τα χρυσά δόντια θα σ” έχουν ξεγυμνώσει.

Και όλα έγιναν έννομα, με κανονισμούς και νόμους ειδικά φτιαγμένους, που ουσιαστικά οι ίδιοι οι Τραπεζίτες έπλασαν με εξαγορά η εκβιασμό αυτών που κυβερνούν. ΄Ολα έγιναν με «νόμιμες» ενέργειες γιατί τους έδωσες το δικαίωμα με υπογραφές που νομικά σε αντιπροσωπεύουν… Αν σε μαγεύουν με ταχυδακτυλουργία, δική σου η άγνοια, «δικό σου το πρόβλημα».

Ενας βαθύτερος και πιο δαιμονικός σκοπός τους φαίνεται να είναι ένα είδος γενοκτονίας. Είναι μια δοκιμασμένη πλεκτάνη πρωτόγνωρη για τον Ελληνικό Λαό, μα φοβερά αποτελεσματική.

Αυτό γίνεται μέσα από:

1. Την αντικατάσταση της αρχηγίας σου από ανθρώπους με ξένες καρδιές η μεταπλασμένους σε «διαβολικές» ψυχές,

2. Την οικονομική εξαθλίωση,

3. ΄Ενα συνεχές κλίμα τρομοκρατίας και κοινωνικής απελπισίας.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Ο σκοπός τους για την Ελλάδα τελικά φαίνεται ότι είναι:

– Η απόλυτη φτώχια και η τελική εξόντωση του ΄Ελληνα σαν ξεχωριστού λαού : Μετανάστευση και με αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού.

Μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει είναι:

– Λεπτομερή σχέδια (προεργασία δεκαετιών).

– Υπερδανεισμός (για διάβρωση του ήθους).

– ΄Αλωση θέσεων «κλειδιά» (Κυβέρνηση, Πανεπιστήμια, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, ΜΚΟ, (;)Στρατός).

– Εσωτερικοί εχθροί («Έλληνες» πολίτες αφιερωμένοι σε άλλες πιστότητες).

– Εξαγορά και επάνδρωση των ΜΜΕ.

– Η δυσφήμιση σε άλλα κράτη (δικαίωμα να σε «τιμωρήσουν»),

– Η υπόσκαψη της βασικής προσωπικής Εθνικής Αξίας με τη διαστροφή της Παιδείας, Θρησκείας, Ιστορίας και Πολιτισμού ( Και σκέφτεσαι : είμαι ένα τίποτα, ένα ψέμα…)

– Διάβρωση ηθικών αξιών μέσα από τον ξαφνικό πλουτισμό, την «καλοπέραση», τη σεξουαλική ασυδοσία, την ξένη μουσική, τη ταυτοποίηση με κάποιο «μοντερνισμό» (Ιδίως στη νεολαία, με σκοπό τη διάσταση με την παλαιότερη γενιά, για ένα είδος «εμφυλίου» πολέμου).

Διάβρωση εμπιστοσύνης στην οικογένεια και στο γείτονα (Οτιδήποτε ξένο καλό και ότι Ελληνικό κακό).

– Ο εχθρός έχει δύο χέρια: το δεξί είναι η Χλιδή (Κεντρικές Τράπεζες) και το αριστερό είναι η Μαφία (ΔΝΤ).

Με το ένα σου κάνει την τιμή με μια κολακευτική χειραψία και ύστερα, με το άλλο, σε αποδεκατίζει με άκρα περιφρόνηση.

– Ο Θεός τους είναι η Δύναμη των λεφτών.

– Τον οίκτο και την αγάπη τα θεωρούν ως αδυναμία των άλλων. Αυτή την «αδυναμία» χρησιμοποιούν πολύ επιδέξια για να σε προδώσουν μέσα σ” ένα κλίμα χολυγουντιανής υποκρισίας.

Η φιλοτιμία του ΄Ελληνα φαίνεται να είναι ένα είδος κερκόπορτας απ΄ όπου μπαίνουν οι ΄Α-τιμοι μασκαράδες.

Ειδικά για πολιτικούς: Σχεδόν ουδείς άνθρωπος είναι απόλυτα άτρωτος, τουλάχιστο σε μια από αυτές τις τρείς δυνατές εξαρτήσεις: ΛΕΦΤΑ, ΚΟΛΑΚΕΙΑ και ΣΕΞ. Φυσικά, ως δεύτερη πράξη αυτού του θεατρικού έργου («Πάθος και Τιμωρία»), ακολουθεί η φοβέρα και ο εκβιασμός. Τελικά πραγματοποιείται η αναπόφευκτη Υποταγή (που φέρνει τις «συνειδησιακές» δικαιολογίες).


Αγαπητέ/ή συμπατριώτη -ισσα,

Αν νιώσεις ότι οι ανωτέρω γνώμες συμφωνούν με το ένστικτό σου, ας γίνουν η αφετηρία της ανάρρωσης και της σωστής αντίδρασής σου.

΄Ενα τελευταίο: Βούλωνε τ” αυτιά σου στις «Σειρήνες» των ΜΜΕ. Η σωτηρία έρχεται μόνο με την Αλήθεια. Και η Αλήθεια είναι απλή. Και ήταν και είναι πάντα μέσα σου έχει όμως πλακωθεί από την προπαγάνδα των καναλιών που έχουν βασικό σκοπό να σου δημιουργούν φόβο, ώστε να θολώνει τη καθαρότητα της σκέψης σου.

Οι πραγματικοί στόχοι της κυβερνησης και του Μνημονίου

Δεν απέτυχε το Μνημόνιο. Πέτυχε να φέρει την εργαζόμενη κοινωνία σε καθεστώς δουλοπαροικίας.

Δεν απέτυχε αυτή η Κυβέρνηση. ΄Εκανε τη βρώμικη δουλειά για την οποία προωθήθηκε. ΄Εβαλε τη χώρα σε καθεστώς Αρμοστείας, ξέσκισε το Σύνταγμα, πτώχευσε το λαό και τώρα ετοιμάζεται να δώσει λάφυρο στους ξένους την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας να ανακάμψει, τον ορυκτό της πλούτο…

Νικός Παπαδόπουλος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εξαιρετικό το άρθρο.
    Παρουσιάζει την απόλυτη αλήθεια.
    Αλλά όλα αυτά ήταν φανερά από την πρώτη στιγμή.
    Βέβαια ο Ελληνικός Λαός δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.....κάτι φταίει.... που κάθεται αποβλακωμένος και παράλυτος και παρακολουθεί τον επικείμενο θάνατό του.
    Ξυπνήστε επιτέλους Συνέλληνες και ας εφαρμόσουμε το άρθρο του Συντάγματος 120 παράγραφος 4.
    Να δώσουμε άμεσα τέλος στην κατρακύλα του Λαού μας και της Ελλάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα να συμπληρώσω ότι εκτός όλων των παραπάνω που σχεδιάσθησαν και εκτελούνται, την τεράστια λαθρομετανάστευση με όλα τα παρελκόμενα, την απίστευτη εγκληματικότητα, την αρπαγή όλης της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, ακινήτου , κινητής και φυσικά όλων των καταθέσεων....
    Και συνεχίζουν .....και εμείς τους αφήνουμε ανενόχλητους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]