Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο φαρισαϊσμός του Κούβελου και των πρόθυμων "καλαμαράδων"


«Χίλια Μπράβο» στο κύριο Ι. Κούβελο και σε όλους τους αρμόδιους!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Επιτέλους μια φορά κάποιος ενήργησε όπως έπρεπε…
Το αμάρτημα μεγάλο ώστε να επιφέρει την «θανατική» ποινή…

Και μια και στην Ελλάδα έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα με κάθε είδους αμαρτωλούς, παράνομους, κλέφτες, φοροφυγάδες, απατεώνες, λαμόγια, ψεύτες και κάθε είδους άλλο τρωκτικό, τα έβαλαν τώρα και μία κοπέλα, 21ος ετών και εξάντλησαν πάνω της όλη τους την αυστηρότητα.

Φυσικά αναφερόμαστε στην αθλήτρια του μήκους Βούλα Παπαχρήστου η οποία έκανε ένα πραγματικά άσχημο και ρατσιστικό σχόλιο για το οποίο χωρίς να την γνωρίζουμε είμαστε σίγουροι ότι δεν αντιλήφθηκε καν τι έγραψε. Θα το θεώρησε ένα ευφυολόγημα σαν αυτά που λένε πολλές φορές οι παρέες και γελάνε χωρίς να γίνεται κανείς ούτε ρατσιστής ούτε τίποτα. Δεν πρέπει καν ως αστεία να λέγονται, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Μάλιστα η αθλήτρια ζήτησε συγνώμη, λέγοντας το αυτονόητο ότι αθλήτρια και δεν έχει ανάμιξη με τα πολιτικά κλπ. Και μόνον αυτό δείχνει την σύγχυση στην οποία ευρίσκεται γιατί κανείς δεν την κατηγόρησε ότι κάνει πολιτική κλπ.

Και αντί οι υπεύθυνοι να την συνετίσουν ως «δάσκαλοι», να την διδάξουν και να μάθει από το σφάλμα της προτίμησαν να την «θανατώσουν»… Γιατί για έναν αθλητή, η μη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτό το δικαίωμα είναι θάνατος…. Αλλά ποιος το σκέπτεται αυτό; Ποιος σκέπτεται την συντριβή του αθλητή; Την ψυχική ζημιά που θα υποστεί για κάτι που δεν προβλέπει ο νόμος την «θανατική» ποινή…

Βέβαια το πιο ωραίο είναι και το ποιος πήρε την απόφαση…. Ο αναμάρτητος ο Κύριος Ισίδωρος Κούβελος, ο σύζυγος της άλλης αναμάρτητης, της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη….. Δηλαδή αυτός με το 1.000.000 ευρώ που δεν δήλωσε και όλα τα υπόλοιπα στο Πόθεν Έσχες έκανε ένα λάθος…. Η Παπαχρήστου στο... απόσπασμα... Αυτή δεν δικαιούται να κάνει ένα λάθος;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ...

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου για την αθλιότητα των ελληνόφωνων ταλιμπάν

Ανοιχτή Επιστολή προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Σε αυτή την χώρα η παράνοια δεν έχει όρια. Το χιούμορ βαφτίζεται φασισμός όταν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα ορισμένων, αλλά η σάτιρα επιτρέπεται όταν χαϊδεύει τα αυτιά των πωρωμένων πολιτικών, που για να φανούν οι ίδιοι και να γίνουν αρεστοί στους ψηφοφόρους τους δεν διστάζουν να καταστρέψουν τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Και κάνουν εσάς κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπαλλήλους τους και πειθήνια όργανά τους. Πότε ακριβώς ζητήσατε από την αθλήτρια τουλάχιστον να έρθει να απολογηθεί πριν την θέσετε εκτός των Αγώνων; Με φασιστικούς τρόπους τιμωρείται το δικαίωμα στο χιούμορ στη σύγχρονη Ελλάδα; Αυτό είναι το ολυμπιακό ιδεώδες των Αθανάτων; Ποίοι νομίζετε ότι είστε κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που θα μας στερήσετε το δικαίωμα να εκπροσωπηθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από μια αθλήτρια με ήθος που παλεύει μέσα στα γήπεδα όλη της τη ζωή για να ακουστεί η χώρα μας στο εξωτερικό; Η Βούλα Παπαχρήστου μέχρι που βγήκε εμβρόντητη η κοπέλα να δηλώσει πως έκανε χιούμορ αφού πολιτικός δεν είναι!

Δηλαδή τι άλλο θέλετε; Δημόσια διαπόμπευση;
Σε μια χώρα που οι αθλητές στερούνται τα πάντα για να δοξάσουν την ελληνική σημαία, σε μια χώρα που δεν συνδράμει τους αθλητές για την προετοιμασία τους ούτε στο ελάχιστο, αντί να επιβραβεύονται και να τιμώνται αυτά τα παιδιά, κάποιοι ανίδεοι φροντίζουν να τα καταστρέφουν. Να ανακληθεί ΤΩΡΑ η επαίσχυντη απόφαση! Αλλιώς ας μην αγωνισθεί κανένας Έλληνας αθλητής για την ελληνική σημαία σε αυτούς τους Αγώνες. Γιατί οι Αθάνατοι ήρθε η ώρα να αναφωνήσουν τετέλεσται…

Μανταλένα Παπαδοπούλου
Ανεξάρτητη Ελληνίδα


Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς τώρα περιμένουμε την άμεση δημοσίευση -από τους άτεγκτους αριστερίζοντες και μη δημοσιογράφους- της λίστας των ονομάτων εκείνων των δημοσιογράφων που είτε εργαζόντουσαν σε υπουργεία, είτε εξυπηρετούσαν πολιτικούς, είτε είχαν σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες, είτε... είτε... είτε...
Εδώ και τώρα, εσείς οι άτεγκτοι, οι εραστές της αλήθειας και του δικαίου, θα πρέπει να αποκαλύψετε την σαπίλα που υπάρχει στο επάγγελμά σας.
Εάν δεν δώσετε σήμερα ολόκληρη την λίστα των καλοπληρωμένων (από πολιτικούς και επιχειρηματίες) συναδέλφων σας, τότε θα πρέπει να σωπάσετε δια παντός.
Τρέξατε να δολοφονήσετε μία αθλήτρια, επειδή εθίγη το αντιρατσιστικό σας ιδεώδες. Και το κάνατε με όση ένταση μπορούσε να δώσει η ύπαρξή σας.
Εάν δεν δώσετε "χύμα" όλη την λίστα με τους σάπιους συναδέλφους σας, τότε δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από αυτούς.
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Δεν σας είδαμε ποτέ να καταδικάζετε τους εγκληματίες που καθημερινά δολοφονούν Έλληνες πολίτες. Ναι, εκείνους τους "φτωχοδιαβόλους" (όπως τους ονομάζετε), που επειδή δεν έχουν δουλειά, προχωρούν στο έγκλήμα δολοφονώντας γηγενείς κατοίκους της χώρας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τομάρια μισελληνικά....
    Από που ως που ο Κούβελος και με τι προσόντα ευρίσκεται στη θέση αυτή ?
    Τι βλακείες σκέπτομαι εεεεέ......
    Παρεπιπτόντως με το εκατομμυριάκι τι έγινε ?
    Σημεία των καιρών.....
    Θυμάσθε τίποτε από το 2004 σχετικά με τον Κεντέρη και την Θάνου .......
    ίδια γεύση, άλλο τακτική....
    Τα ίδια βλαβερά και αμετανόητα ζωύφια-εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]