Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Η επαναδιαπραγμάτευση αποτελεί παρελθόν


Για αθέτηση των προεκλογικών του υποσχέσεων κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του, σημειώνοντας ότι η επαναδιαπραγμάτευση αποτελεί παρελθόν για την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος επέκρινε την κυβέρνηση για την υποβάθμιση του ρόλου της Βουλής, καθώς, όπως είπε, δεν παρουσιάζεται κοινοβουλευτικό έργο, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είναι παρόντες παντού και εντός του κοινοβουλίου, με προτάσεις νόμων και κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπενθύμισε την πρώτη πρόταση νόμου που κατέθεσε το κόμμα του σχετικά με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση και προανήγγειλε ότι τις προσεχείς ημέρες θα κατατεθεί πρόταση νόμου για την ακύρωση της συμφωνίας του Δημοσίου με τη Siemens

Εκτίμησε επίσης ότι θα υπάρξει και νέο PSI, το οποίο δεν θα είναι, όπως είπε, προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας και σημείωσε ότι οι φόροι δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στην ύφεση και την ανεργία.

Οσον αφορά στις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Καμμένος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι προχωρά χωρίς πρόγραμμα και ότι ουσιαστικά πρόκειται για «τακτοποιήσεις» με ορισμένες εταιρείες. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, τη «Δωδώνη» και τον ΟΠΑΠ, ενώ τάχθηκε σφόδρα εναντίον της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, η οποία «χρηματοδοτεί το 70% της πρωτογενούς παραγωγής». Στο σημείο αυτό άφησε να εννοηθεί ότι η αλλαγή καθεστώτος της ΑΤΕ κρύβει υστεροβουλία των δύο κυβερνητικών κομμάτων, που έχουν δανειοδοτηθεί με μεγάλα ποσά και προκαταβολές για τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι το κόμμα του δεν εισέπραξε για τις επιδοτήσεις του τρέχοντος έτους ούτε ένα ευρώ.

Ως προς τη Δημόσια Διοίκηση, επισήμανε ότι η λογική της συγκυβέρνησης είναι να συγκαλύψουν τις παλιές αμαρτίες. Αναφορικά τέλος με τα εθνικά θέματα δήλωσε ότι φοβάται υπαναχωρήσεις στο θέμα της ΠΓΔΜ για την ονομασία, ενώ ως προς την ανακήρυξη της ΑΟΖ, τόνισε ότι «δεν θα δεχθούμε εξαίρεση του Καστελόριζου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και στους δρόμους μεγάλε και στους δρόμους. Συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις εκπροσωπήσεις σε συνδικαλιστικά όργανα. Δημιουργία καναλιού ψηφιακού περιεχομένου. Να βλέπει ο κόσμος να ενημερώνεται. Κανείς δεν ξέρει την πραγματικότητα. Καλοι οι αγώνες στη Βουλή αλλα δεν φτάνουν. με 7% δεν κάνουμε τίποτα. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να γίνουν κυβέρνηση. Τέλος.
    Ξυπνα η καθε στιγμή μετράει.
    Η ανεξαρτησία θέλει κίνηση.
    Περιμένουμε και έχουμε απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λιγο θα βγεί με αυτοδυναμία και θα μας βγάλει απο την Ευρωζώνη. Προς τα 'κει το πανε. Και θα πούν, η ετοιμηγορία του Ελληνικού Λαού. Και εγένετο δημοψήφισμα. Αυτά φυσικά αφου πωληθεί η Δημοσια Περιουσία εκμεταλλευόμενοι την αδρανεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]