Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και ο Νασιώκας στον χορό των παραιτήσεων (video)


Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ανακοίνωση παραίτησης του κ. Νασιώκα, βουλευτή του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ίδιος ο κύριος Νασιώκας προ ημερών μιλούσε για την ανάγκη παραιτήσεων και την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Φαίνεται πως αποφάσισε να δείξει ο ίδιος τον δρόμο σε κυβερνητικά στελέχη...

Την ίδια στιγμή σχέδιο εξωθεσμικών κέντρων για κατάρρευση της κυβέρνησης "βλέπει" ο Απόστολος Κακλαμάνης! Προφανώς πιστεύει ακόμα στις αγνές προθέσεις του Γεωργίου Παπανδρέου. Στην τοποθέτησή τουο κύριος Κακλαμάνης στην βουλή, εγκάλεσε τον Ε. Νασιώκα για την απόφαση του να παραιτηθεί.

"Το καράβι άρχισε να ξεφτάει" κύριε Παπανδρέου. Και βλέπω να συνεχίζετε στην κυριολεξία μόνος σας στον δρόμο του φασισμού και της πολιτικής δικτατορίας που θελήσατε να επιβάλλετε στην χώρα.

Δεν ξέρω αν πηδάνε έξω από το καράβι τα "ποντίκια" ή αυτοί που δεν επιθυμούν να έχουν πλέον καμία σχέση με την κυβέρνηση που ξεπουλάει την πατρίδα μας, την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω πως η κατάρρευση αυτού του "πράγματος" με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, απειλεί την ίδια την χώρα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    Αρχισε να εμφανίζεται δειλά-δειλά το ΠΟΘΗΤΟ κινημα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ των βουλευτων..
    Αυτο που θα ξηλώσει το "παλτο"του Πασοκ που φαγαμε στην μαπα..τοσα χρονια
    διχως ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΥΣ & ΧΟΡΟΥΣ
    το μονο που απομένει ειναι η ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΗ
    ΓΟΡΓΑ, ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ της ΠΟΘΗΤΗΣ πορειας ΔΙΕΞΟΔΟΥ της χωρας ΜΑΣ.απο την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.
    ειναι πολυ δυσκολα & με πολυ δρομο μπροστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ????
    ΔΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ ...
    ΕΣΤΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως εστω και ετσι...
    δεν ειναι καθολου μακρια η στιγμη που θα κανει την εμφανιση της & η ποθητή αξιοπρεπεια
    απο τους ανθρωπους που την διαθετουν..και θελω να πιστευω πως υπαρχουν & τετοιοι αναμεσα στους βουλευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ειμαστε προσεκτικοί. Και μετά τι θα προκύψει; ποιος θα αναλάβει και με τί δεσμευσεις στο προεκλογικό του πρόγραμμα; Ειμαι όλος αυτιά. Αλλά έχω και τα μάτια μου δεκα τεσσερα στους σωτήρες που θα εμφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]