Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ (η εκδίκηση του 2007)

Πριν από λίγο η Βάσω Παπανδρέου ζήτησε έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και όταν την ρώτησαν αν τίθεται θέμα ηγεσίας, απάντησε: “θα συζητηθούν όλα”

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η κ. Παπανδρέου έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 15 υπογραφές βουλευτών που ζητούν σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας

Βουλευτής μας είπε ότι το κλειδί της τύχης της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ το κρατά ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος αν δεν δεχτεί να μετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, τότε…

Η εκδίκηση του 2007

‘Ολοι αυτοί που παραιτούνται πάντως είναι πρωτοπαλίκαρα του Βενιζέλου από την εποχή της διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον ΓΑΠ

Παραιτήθηκε ο Φλωρίδης από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ !

Παραιτείται από βουλευτής ο Έκτορας Νασιώκας

Εετοιμάζεται και η Αικατερίνη Μερεντίτη !

Υπάρχει έλλειμμα στη διακυβέρνηση τη χώρας, ανέφερε σε δήλωσή του ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, λίγη ώρα αφού οι κ.κ. Φλωρίδης κλαι Νασιώκας υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Στο Μαξίμου κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο ανατροπής.

Οι βουλευτές που είναι πιστοί στον ΓΑΠ (με πρωτοβουλία του Μάρκου Μπόλαρη) σχεδιάζουν να αντιδράσουν ομαδικά.

Στο παρασκήνιο πάντως κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται προνουντσιαμέντο βουλευτών, ή ομαδικές παραιτήσεις

Άλλες πληροφορίες, που διαψεύδει το Μαξίμου κάνουν λόγο για αναβολή του ανασχηματισμού και εσπευσμένη μετάβαση του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Για τον ανασχηματισμό βολιδοσκοπούνται διάφοροι, αλλά είτε βάζουν όρους, είτε αρνούνται

Και οι δελφίνοι παίρνουν θέση μάχης…!!!

«Η αυριανή κυβέρνηση έχει ανάγκη από προσωπικότητες οικουμενικής εμβέλειας, από ομαδική λειτουργία και συναποφάσεις που θα πάνε τη χώρα μπροστά. Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη τον παράγοντα χρόνο. Κάθε απόφαση που δεν λαμβάνεται στην ώρα της είναι καταστροφική σε άλλη στιγμή. Ότι χάνεται σήμερα δεν κερδίζεται αύριο…Δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαίωμα κάτω από το βάρος των δισεπίλυτων προβλημάτων να αποστασιοποιηθούμε από τις ευθύνες μας» είπε πριν από λίγο στη Βουλή η Άννα Διαμαντοπούλου.

Εκτιμήσεις στο μεταξύ αναφέρουν ότι όσοι θα φύγουν από το ΠΑΣΟΚ θα κάνουν νέο φιλελεύθερο κόμμα, μαζί με ποιά;

Σωστά το μαντέψατε

Χαμός δηλαδή

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ,
    Η ΒΥΘΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

    ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΡΙΣΗ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΤΑ "ΑΠΟΚΟΥΜΠΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ....)

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]