Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο υπό παραίτηση Πρωθυπουργός έφθασε στα όρια της Συνταγματικής εκτροπής


Το πλέον εντυπωσιακό θέατρο του παραλόγου προσπάθησε να παίξει με μεγάλη αποτυχία ο Πρωθυπουργός εχθές. Έφθασε στα όρια της Συνταγματικής εκτροπής προσπαθώντας να κάνει συγκυβέρνηση συνενόχων για να μπει η χώρα στο γύψο, 37 χρόνια μετά.

Προσβάλλοντας το Σύνταγμα αλλά και τη λαϊκή εντολή που είχε λάβει το 2009, εμπλέκοντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατάφερε να απαξιώσει τον ελληνικό λαό προσπαθώντας να βρει συνενόχους στο έγκλημα που διαπράττει η σημερινή κυβέρνηση ενάντια στη χώρα. Είναι αλήθεια ότι και πρόθυμοι βρέθηκαν και συνένοχοι, όμως η «δουλειά» στράβωσε…

Και μας ήρθε το νέο φρούτο. Ανασχηματισμός λέει, και ψήφο εμπιστοσύνης. Μάλιστα…
Δηλαδή αν αλλάξουν μερικοί Υπουργοί και έρθουν τραπεζίτες, υπάλληλοι της τρόικας και λοιποί «εθνοσωτήρες» θα αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση; ΟΧΙ. Την ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής όπως έχει πει σε όλους τους τόνους ο Πρωθυπουργός την έχει ο ίδιος. Άρα το μόνο που θα αλλάξει είναι κάποια ονόματα και τίποτε περισσότερο.

Δεν «καταλαβαίνει» ο Πρωθυπουργός, ότι δεν έχει καμία νομιμοποίηση να διορίζει κυβερνήσεις και να κάνει ανασχηματισμούς. Δεν έχει καμία νομιμοποίηση και δημιουργεί Συνταγματική εκτροπή συνεχίζοντας να κάνει τον Πρωθυπουργό, γαντζωμένος στις σάρκες της Δημοκρατίας καρφώνοντας τα νύχια της εξουσίας βαθιά στο λαιμό των πολιτών…

Επίσης αναρωτιέμαι, πως ένας Πρωθυπουργός που παραιτήθηκε εχθές το βράδυ συνεχίζει να παραμένει στη θέση του και να ασκεί τα καθήκοντά του; Είναι ηθικόν αυτό;

Σήμερα όμως είχαμε και μια άλλη εξέλιξη. Η ελληνική Χωροφυλακή με εντολή Παπανδρέου και Παπουτσή έβγαλε έξω για ακόμη μια φορά παρακρατικούς και ασφαλίτες προβοκάτορες κουκουλοφόρους και δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια στη μεγαλύτερη ίσως συγκέντρωση κόσμου που θα γινόταν στο Σύνταγμα.

Έχοντας εξαρχής δείξει τις διαθέσεις τους, κουκουλοφόροι και ΜΑΤ σε συνεργασία αμαύρωσαν την συγκέντρωση και προσπάθησαν να διώξουν τους χιλιάδες πολίτες που ειρηνικά διαδήλωναν. Κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών κτυπώντας κυρίως επί αδίκων χωρίς σχεδόν να συλλάβουν κανέναν άφησαν 100 άτομα να καταστρέψουν την πλατεία Συντάγματος και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Παρόλα αυτά ο λαός επέμενε και παρέμεινε στην ΠΛΑΤΕΊΑ στέλνοντας βροντερό μήνυμα σε κυβέρνηση, Μαξίμου και πολιτικό σύστημα ότι δεν θα τα βγάλουν εύκολα πέρα μαζί του.

Έτσι κι αλλιώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, δημιουργήθηκαν εξαιτίας του λαού που συρρέει καθημερινά κατά χιλιάδες στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και θα υπάρχει και συνέχεια. Δεν τρομοκρατούμαστε, κάθε μέρα θα βρισκόμαστε στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ΕΚΛΟΓΕΣ τώρα και Συντακτική Εθνοσυνέλευση για να πάρει η χώρα μπρος και να υπάρξει και ελπίδα…

Του Στάθη Διομήδη από newstoday μοντάζ Γρέκι

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΝ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 75 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
    ΤΙ ΛΕΤΕ,
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ?!?!?

    ΣΗΜ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    (ΔΗΛΑΔΗ, "ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ", "Η ΠΑΡΟΔΙΑ")

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]