Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ανθελληνικό παιχνίδι του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα


Δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα οι Αμερικανοί


Καταδίκασε τα της σβάστικας ο Αμερικανός Πρεσβευτής, αλλά με χάδια

Απορία προκάλεσε η δήλωση του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ για την Ελληνική σημαία με τη σβάστικα στα Σκόπια.
Πολιτικοί παρατηρητές τόνιζαν ότι η γραπτή αυτή δήλωση έρχεται να συμπληρώσει μία τουλάχιστον περίεργη κινητικότητα που έχει επιδείξει ο κ. Σπέκχαρντ για το Σκοπιανό. Μυστικές συζητήσεις, επαφές με αξιωματούχους του κρατιδίου, οι οποίοι μάλιστα έρχονται από τα Σκόπια να τον δουν κλπ.
Τι είπε, λοιπόν; Καταδίκασε την «ιδιωτική πρωτοβουλία». Έστω κι αν αναγνώρισε ότι η …καλλιτεχνική έκθεση στα Σκόπια είναι προκλητική ενέργεια για τους Έλληνες και όσους υπέφεραν από τον φασισμό και τον ναζισμό στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως «καλωσόρισε» την επίσημη τοποθέτηση των Σκοπίων.
Μα ούτε ο Μιλοσόσκι (ΥΠΕΞ Σκοπίων) ουσιαστικά την καταδίκασε. Είπε ότι λυπάται και έκανε λόγο για «κατάχρηση της ελευθερίας της έκφρασης».
Αν η σημαία ήταν αμερικανική, θα λέγατε τα ίδια κ. Σπέκχαρντ, που απ’ ό,τι φαίνεται συμμετέχετε ενεργά στο βρόμικο παιχνίδι κατά της Ελλάδας;


HellenicRevenge


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]