Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου δέχθηκε σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Πανικός αυτή την ώρα στη Βουλή!

Ο Ε. Βενιζέλος φέρεται να έριξε άκυρο στον πρωθυπουργό για τον ανασχηματισμό, λέγοντάς του «Πρόεδρε σε ευχαριστώ, δεν θέλω, θέλω να με διευκολύνεις».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να δει άμεσα τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν 10 βουλευτές του κόμματος που τάσσονται στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου και βλέπουν πόλεμο εκ των έσω, φωτογραφίζοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παράλληλα, η Βάσω Παπανδρέου έχει μαζέψει μέχρι τώρα 31 υπογραφές για σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Υπογραφή αναμένεται να βάλει και ο βουλευτής Αχαίας Κ. Σπηλιόπουλος, το οποίο και συνεπάγεται ότι δεν επίκειται προς το παρόν παραίτησή του.

Εκτός αναμένεται να βρεθεί και ο κ. Σαλαγιάννης, οποίος έκανε λόγο για κενό εξουσίας.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Στην έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προχωρεί ο Γιώργος Παπανδρέου ύστερα από το εκρηκτικό σκηνικό που διαμορφώνουν οι παραιτήσεις δύο βουλευτών και ενώ εκκρεμεί η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Η ΚΟ θα συνεδριάσει στις 4 μ.μ.

Ενδέχεται ο ΓΑΠ να ζητήσει παραιτήσεις όσων διαφωνούν. Οι δικοί του λένε ότι θα τα πει όλα για οργανωμένο σχέδιο και σκηνικό 2007. Υπάρχει λένε ιθύνων νους

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΓΙΑΣ, Ο ΓΑΠ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ...

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ !!!!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]