Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία: Ο Τούρκος πρέσβης απειλεί τους αντιπάλους του Ερντογάν στη χώρα


«Ο FETO άρχισε να εξασθενίζει στην Αλβανία. Οι άνθρωποι που συνδέονται με αυτόν βρίσκονται σε πανικό και ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Εδώ (στην Αλβανία) παρακολουθούμε στενά αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις δομές. Το μέλλον και το πετρωμένο τους είναι να λογοδοτήσουν στην τουρκική δικαιοσύνη».

Αυτή ήταν η προειδοποίηση του Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ, πρέσβη της Τουρκίας στα Τίρανα, που έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή ‘Top Talk’ του καναλιού των Τιράνων «Top Channel», στα μέλη του Κινήματος του Φετιουλάχ Γκιουλέν.

Ο Γιορούκ είπε ότι έχουν ληφθεί κάποιες αποφάσεις με τις αλβανικές αρχές για το Κίνημα αυτό και θα ληφθούν σύντομα μέτρα.

«Δυστυχώς, λέω, ότι εξακολουθούν να υπάρχουν νομικές οντότητες στην Αλβανία που έχουν άμεσες σχέσεις με τον FETO. Όπως γνωρίζετε έχουμε υπογράψει συμφωνία για την ασφάλεια κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου μας. Η συμφωνία τέθηκε σε ισχύ το περασμένο έτος. Έχουν ληφθεί κάποιες αποφάσεις και θα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την εκκαθάριση της ύπαρξης του FETO στην Αλβανία, την εξάλειψη αυτών των δομών και την απομάκρυνση των δομών εκτός Αλβανίας», είπε ο Γιορούκ.

Βαλκανικό ΠερισκόπιοΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]