Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Σκοπιανοί ακυρώνουν μονομερώς την Συμφωνία των Πρεσπών


Χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία» σε κάθε εσωτερική χρήση

Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ήδη κατάπτυστη και ενάντια στα εθνικά συμφέροντα όμως από την στιγμή που δεν τηρείται μονομερώς από τα Σκόπια τι σκοπεύει να πράξει η ελληνική κυβέρνηση;

Μετά τις επιγραφές στα αγάλματα, οι γείτονες ξήλωσαν και το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» από τις πινακίδες στα σύνορα, όπως αποδεικνύεται στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star!

Η έρευνα στα υπουργεία και τις δημόσιες υπηρεσίες αποδεικνύει ότι δεν έχουν υιοθετήσει τη νέα ονομασία και διαψεύδει πλήρως τον Ζάεφ.

Στο τελωνείο της Δοϊράνης συγκεκριμένα, κατέστρεψαν επιλεκτικά τα γράμματα του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» και έμεινε το «καλώς ήρθατε στη Μακεδονία» στα γαλλικά, όπως κατέγραψε ο Πέτρος Πετράκης, περνώντας από τα σύνορα.

Ο ίδιος είδε έκπληκτος αστυνομικό που μιλούσε ελληνικά να φορά στολή με σήμα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

«Ανέφερα στον αστυνομικό υπάλληλο στο τελωνείο γιατί η πινακίδα αυτή δεν έχει αντικατασταθεί και διαπίστωσα κιόλας ότι στο μπράτσο του έφερε χαρακτηριστικά το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» υπήρχε μια παγερή αδιαφορία…


Στο Υπουργείο Γεωργίας στα Σκόπια που πήγαν οι αγρότες να διαμαρτυρηθούν, η πινακίδα γράφει ακόμη… σκέτο «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και δημόσιες επιχειρήσεις όπως η λεγόμενη «Μακεντόνσκι Τέλεκομ», δηλαδή «μακεδονικές τηλεπικοινωνίες», καπηλεύονται το εμπορικό σήμα της Μακεδονίας. Η κυβέρνηση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» όπως λένε τα αρχικά έχει το 34,1% του μετοχικού κεφαλαίου.

«Θεωρώ ότι τζάμπα κόπος γίνεται αλλά εμείς πρέπει να επιμείνουμε να δείχνουμε την αλήθεια και να διεκδικούμε τα δίκαια μας» δηλώνει στο Star o Αναστάσιος Καπνοπώλης, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Παρότι σε κυβερνητικές και δημοτικές ιστοσελίδες γράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ο Ζάεφ τα βρίσκει όλα τέλεια. «Διορθώσαμε με επιτυχία τις παρατηρήσεις που μας έστειλε η ελληνική πλευρά και αυτό το διαπιστώσαμε πως έγινε εμείς οι ίδιοι» υποστήριξε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας.

Όμως, στους χάρτες, στα κινητά τηλέφωνα,, στα σύνορα, η χώρα γράφεται ως σκέτο «Μακεδονία» στα κυριλλικά.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ποια είναι τα οφέλη που υποτίθεται αποκόμισε η Ελλάδα από την συμφωνία αυτή;

ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]